Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

walla benim yumurtalar toplandı dün pazarteside galiba transfer işlemim var rabbim gönlümüze göre versin sen naptın eylancım ercan beye gidiyosun demi?

yok cnm bende şimdilik bişe yok o neyden oluyoki?bugünde aradılar 8 tanesi döllenmiş allahım inş.hayırlısını verir sen naptın heycanlımısın?

yok canım ya ben karnımla uğrağıyorum çok şiş ve ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum offf offff herşeyde beni bulur , senin adına sevindim canım hayırlısı olsun

saol cnm allah iyiliğini versin dr bişe sölemedimi ya böle çekecenmi acısını benimde biraz ağrım car ama adet sancısı gibi bi druna danış cnm öle nası çekicen acısını

allah allah yumurtaların toplandıktan sonra mı böle oldun?cnm strese girme bak sonucunu ne zaman öğreniyosun

dediğiniz gibi bu kadın aptalın ta kendisi karnımdaki asit bebeği yakarmışmafoldumben şuan çok üzgünüm

Son düzenleme:
ya insan hayatıyla oynuyo ya orası gerizekalılar keşke başta konuşabşlseydik daha yeni bende internette okudum öle bi yazı okudum sana diyemrdim üzülürsün die git benim öcümüde al

ama o kadar sıkıntı yaşadım boşamı gidicek şimdi , şimdi beslenmem gerekirken bişeyler yiyemiyorum mafoldumben her tarafım şişiyor

Son düzenleme:
ya şunu başta yapsalar ne vardı sanki sen söleyincemi akılları başlarına geldi şu anda bende iğne kullanıyorum hani yumurtalar toplandıktan sora sana progesteron verdiler ya banada iğne verdiler 4 günde bir vurunıcam kalçadan ercan beyin yöntemi çok farklı allahım inş yüzünü güldürsünde bidaha böle sıkıntılar çekme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…