Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

bouna üzüldün cnm ya boşuna strese girdin bebişlerinideüzdün annesi hiç canını sıkma cnm herşey yolunda gitsin inş sen kaçtane koydurmuştun?

tmm cnm allahım inş sanada banada ikiz bebişler versin çok istiyorum çünkü rabbim gönlünde ne varsa onu versin yüzünü güldürsün inşolumunekankayizsmile

cnm bak YA MÜBDı yi 99 kere söle tmm mı hiç köyülük ve bebişlerinin sana sıkıca tutunması için ya mübdi de tmmmı allahın izni ile rabbim bebişlerini korusun canım:Saruboceq:

amin canım seninde inşallah ee yumurtan toplanmış korktunmu nasıldı

ay cnm o anı bana hatırlatma öldüm öldüm dirildim çooook korktum ameliyat masasında bile hala titredim korktum ağladım ne biliyim rabbim hiç kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez ben bunu anladım hayırlısıynan girdim çıktım transfer işleminden hiç korkmuyorum çünkü çok kolay bi işlem sende gördünya sonucunu hayırlı yapsın rabbim ben başka bişe istemem

amin canım amin:1hug:

canım şimdiden bol su iç benden sana tavsiye tuzlu yeme bendede 1 yumurta vardı aşırı uyarılmadan karnım su topladı sen dikkat et

Son düzenleme:
tmm canım öle yapmaya çalışıyorum bol su tüketmeye çalışıyorum transfer işleminden korktun mu?idrara sıkışık gittin demi

ben çıkıyorum canım akşam açık olursan görüşebiliriz ben seni takip ediyorum yazarım hemenopuyorumnanaktan

banada öle yapmıştı koyarken göstermişti bebeklerimi ama bana sıkıca tutunamadılar kuzucuklarım:çok üzgünüm:

tmm cnm kendine iyi bak akşam büyük ihtimalle açık olmam yinede bilmiyorum grşopuyorumnanaktan

walla benim yumurtalar toplandı dün pazarteside galiba transfer işlemim var rabbim gönlümüze göre versin sen naptın eylancım ercan beye gidiyosun demi?
hayırlı olsun dmtkysr, inşallah önce dışarıda sonra sende güzel güzel büyür,dünyaya sağlıkla gelirler canım..
evet canım gidiyorum bende ercan beye ..hasta oldum dün pazartesi yada salı randevu alacağım,böylelikle maraton başlayacak,hayırlısı artık..şu ilaç olayından nefret ediyorum,ama napıcaksın,elimiz mahkum..inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz..
aleyna canını sıkma,iğnelerle zamanla iniyor o şişlik..demiştim ya bende de olmuştu..inşallah o göbiş güzel bi hamişlik göbişine döner canım yaa,dualarım siz ve tüm aynı kaderi paylaştığım arkadaşlarımla..
demek bihterde hamile ha..herşeye rağmen o da sağlıkla kavuşsun diye dua ediyorum..bize pek faydası dokunmadı kendisinin ama belki anneliği tadınca başkalarına daha faydalı olur..:1closedeyes:

dmtkysr tedavinle ilgili biraz bilgi verirmisin?ne kadar sürdü tedavin,2 adet döneminde bitiyormu tedavi sevgideki gibi?hangi ilaçları ne kadar kullandın..doğum kontrol hapına ne kadar devam ettin,hangi tahliller yapıldı?

tabi cnm tedavim yaklaşık 3 ay sürdü evet sevgideki gibi 2.adetimden sonra iğnelere başladım her insanın bünyesinden bünyesine deişiyo cnm ilaçları kullanman doğum kontrol hapınıda yaklaşık 1.5 ay felan kullandım ondan sora iğnelere geçtim cnm yardımcı olabilmişimdir umarım başarılar diliyorum allahım yüzünü güldürsün inş:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…