Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

yok cnm sen hiç hissetmiyosun bile genel anestezi veriyolar ben uyumaktan korkuyorum sadece..yoksa hiç acı felan hissetmiyosun

saol cnm senin dediğin gibi zamanı deilmiş o zaman çok tşkr ederim duan için benimde dualarım seninle inş bu sene hayırlı haberler alırız cnm

ben çıkmak zorundayım eşim birazdan gelir yine konuşalım olurmu yanlız bırakmayalım birbirimizi iyi akşamlaropuyorumnanaktan

sen iğnelerini kendin mi yapıyosun koldan mı göbekten mi yapıyosun puregonu?sen ne zamanları gidiyosun hastaneye yumurtan cumartesi günümü toplanıyo senin?

mrb arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun. rabbim yüzünüzü güldürsün. sohbetinizi bölüyorum ama sizlere sormak isteğim bazı şeyler var. benimde 2 negatif denenmem oldu ist. memorial hastanesinde oldum 2 tedavimide. doktorlarınızdan memnunmusun. tedavileriniz kısa protokolmu uzun protokolmu. gittiğinizde merkezde çok bekliyormusunuz. ilgi alaka nasıl. bende kayseriliyim 3. tedavimi kayseridemi yaptırsam diye kararsızım açıkcası. ayrıca Kayseri tüp bebek merkezi açılmış orası nasıl hiç gidip gördünüzmü yada duyumlarınız varmı. çok soru sordum sanırım ama napalım bizim tedavide çok araştırma yapmak gerek.Rabbim sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın. hayırlı sonuçlar nasip etsin.

sizin sorununuz neydi neden 2 denemedede tutmadı ve memorial çok iyi bir hastane neden memnun kalmadın yaşın kaç

Son düzenleme:

cnm bana soracak olursan ben ilk tüp bebek denememi sevgi hastanesi bihter hanıma yaptırdım keşke yaptırmasaydım ilk bşlarda evet çok ilgili alakalılardı daha sonra ne mal olduklarını anladık herşeyi para için yapıyorlar o ilgi alakayı bile ben şu anda acı bademe gidiyorum şimdilik memnunum allah yüzümüzü bu sfer güldürsün o tüp bebek merkezi daha çok yeni nası olduğnu bilmiyorum cnm bol şanslar allah seninde yüzünü güldürsün..

evet göbekten kendim yapıyorum yarın kontrolüm var ne zaman toplanır bilmiyorum ama bugün iğnelerimin sonu

iyi walla kendin yapabiliyosan ben hayatta kendim yapamam eşim yapıyo bana o yaptığı zaman bile hiç bakamıyorum senin yumurtaların bugün yarın toplanır heralde allahım yüzünü güldürsün hayırlı haberler alırsın inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…