Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

canım bende halizlik ve uykuya eğilim oldu ve karnım adet sancısı gibi ağrıyor şimdi yumurtalar büyüdü kasıklarımda batmalar var ama bazı kadınlarda u ilaçlar kist yapıyor

aynısı bendede var şu an kasıklarımın ağrısından duramıyorum bendede uyku arttı iştahım arttı hiç durmadan bişeyler yemek istiyorum offff ya ben kilo almak istemiyorum:)

allahtan boyum varmış yoksa ben mahfolmuştum kilodan zaten beni gören şaşırıyo sen 70 kilomusun die bide şunu söleyim ben yaşımı hiç göstermiyomuşum herkes şaşırıyo 19 olduğuma taş çatlasa 25 yaşında gösteriyosun diolar bana öle diyenlerde gıcık oluyorum gerçi sen kayserilimisin canım?

hayır nevşehirliyim canım boşver takma herşeyi kafana

Son düzenleme:
doğru sölüyosun baksana cnm benim randevu saatim yaklaştı birazdan çıkıcam ama sen hiçbiyere kaybolma yine konuşuruz şimdilik hoşçakalolumunekankayizsmile

bana varya bihter hanım en başta 275 den başladık benim kanım baya yükseldi bi türlü indirmeye çalıştılar ama beceremediler elleri ayakları dolandı bide bize çaktırmıyolar bişe yok herşey yolunda die ama yolunda giden hiçbişe yokmuş meğer ondan şimdiki drum da dioki başta sana dozu yüksek vermişler onun büyük bi payı olabilir dio ama ne diecen işte bihter hanım bekar mı?:çok üzgünüm:

hamilemi ii walla hayırlı olsun ne diek allah tamamına erdirsin hah şimdi anlar sizi kendide hamile ya benim zamanımda galiba deildi yok ya için karamasın cnm ya seninki yolunda gidiyo şimdilik allahım hayırlısını versin sana

ya nebiliyim bitane olsun o merkezle ilgili güzel şeyler söylemedin içim karardı vallamafoldumben

bak cnm benim sevdiğim yönleri olmadımı sanıyosun ya hemşiresini severdim fatmaydı galiba bak sonucu açıklarken bile bihter hanım yoktu yanımızda fatma hanım sonucu bize söledi tmm işi vardı dielim ama ondan sora arasaydı naptınız moralinizi yüksek tutun ne biliyim bizim yanımızda olsaydı manevi olarak gelin bakalım ne için olmamış bi daha bakalım diebilirdi inanki senin kafanı karıştırmak istemiyorum lütfen beni yanlış anlama ben bana olanları diorum seninle alakalı bişe yazmıyorumki dier sayfaları aç bak ne yazmışlar bitek ben yazmıyorum bunları 1.2.3.sayfaları okursan benim ne demek istedimi anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…