Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

kim dedi sana onu fil çekilmeden anlayamazsınki araştır istersen tüp bebeğe rahim filmi gerekiyor

ibrahim demir die bi dr var o yumurtalıklarımın felan filmini çekmişti omu acaba

nasıl çekti benim dediğim anesteziyle oluyor tüplere ilaç sıkıp açıkmı rahimin yapısı iyimi yumurtalıklarda sorun varmı ona bakıyorlar senin dediğin ulturasyonsa o değil

Son düzenleme:
yok cnm benim rahim filmim felan çekilmedi seninkini ki çekti?kimse sölemedi rahim filmi gerekli die

Allah Allah çekimesi gerekiyordu rahmin yapısını o filmden anlıyorlar doktoruna sor istersen ben gittim benden hemen rahim filmi istedi

Son düzenleme:
cnm ben bihterede gittim oda istemedi rahim filmim ondanmı olmadı acaba benim bebeğim ya bak şimdide benim kafam karıştı senin rahim filmini kim çekti?

Çektirdim canım sen benim dediğime bakma sen doktoruna danış rahim yapısıyla ilgili

Son düzenleme:
allah allah benden kimse böle bişe istemedi ya ben onu kesin druma sorarım cumartesi yine randevum var ozaman sorarım ee senin rahmin tersmiş o nası oluyo onundamı tedavisi var

yok onun etkisi olmazmış ilk bebekte 5 aylıktan sonra düzelirmiş daha önce bir ameliyat geçirip geçirmediğini sordumu

Son düzenleme:
Nüfusa kayitli çocuk bulunmamasi ( bu evlilik veya çiftlerden herhangi birinin önceki evlilikleri)

Son düzenleme:
evet ya sen 1 yıl daha bekleseymişin yaşın 23 olurdu ozaman ssk karşılardı cnm şimdi sizde sorun hanginizde sendemi eşindemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…