- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
Geldi canım suan hepsi ilerliyor geride kalan yok salı günü 5 gün olucak ozamana bakicaklar kalanlar geriden gelenler belli olucak salı gününe kadar bekliycemNe demek canım bizlerde yaşayarak öğreniyoruzbugünde haber geldimi kaç tane ilerliyormuş
Merhaba canim neyaptin sonucun belli oldumuAmin inşallah, kimsenin emeği boşa çıkmasın. Doğru zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bugün 8. Günümdeyim 1 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.
Insallah hayırlı sonuclar olsun emeklerinizin karsiligini versin RabbimGeldi canım suan hepsi ilerliyor geride kalan yok salı günü 5 gün olucak ozamana bakicaklar kalanlar geriden gelenler belli olucak salı gününe kadar bekliycem
Merhaba, evet pozitif çok şükürMerhaba canim neyaptin sonucun belli oldumu
Ayyy çok sevindim maşallah canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagina alırsın insallahMerhaba, evet pozitif çok şükür
İnşallah, inşallah hayırlısıyla. Teşekkür ederimAyyy çok sevindim maşallah canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagina alırsın insallah
Amin canim insallah tüm isteyenlere versin Rabbimİnşallah, inşallah hayırlısıyla. Teşekkür ederim
Sizde inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız
Insalh canımInsallah hayırlı sonuclar olsun emeklerinizin karsiligini versin Rabbim
Ilk denemenmiydi ? Hayirli olsun rabbim tez zamanda kucağına almayi nasip etsin darısı bizlere ınslhMerhaba, evet pozitif çok şükür
Evet ilk denemeydi. Amin inşallah. Rabbim isteyen emek veren herkese en hayırlısını nasip etsin en kısa zamanda.Ilk denemenmiydi ? Hayirli olsun rabbim tez zamanda kucağına almayi nasip etsin darısı bizlere ınslh
Merhaba canım aklıma geldi sormak istedim kaç embriyon oluştu dondurulduGeldi canım suan hepsi ilerliyor geride kalan yok salı günü 5 gün olucak ozamana bakicaklar kalanlar geriden gelenler belli olucak salı gününe kadar bekliycem
Merhaba 12 taneden 4 tane kaldi onlarda donduruldu simdi ikinci regilimi bekliyorum ondan sonra transfer inslhMerhaba canım aklıma geldi sormak istedim kaç embriyon oluştu donduruldu
Maşallah canım bebişler bekliyor annesiniMerhaba 12 taneden 4 tane kaldi onlarda donduruldu simdi ikinci regilimi bekliyorum ondan sonra transfer inslh
Ayyy insalah lafı bile güzelMaşallah canım bebişler bekliyor annesini5.gün emriyosu dimi? Bu ay mı olacaksın transferi
Çok az kalmış canımAyyy insalah lafı bile güzelevet 5 gün embriyosu canim opudan 5 gun sonra adet oldum yeni bitti simdi gelecek adetimi bekliyorum şubatın ortalari sanırım
Evet canım heycanla bekliyorum ❤Çok az kalmış canım
Merhaba ben varım.Kayseride Erkek kaynakli tup bebek deneyen yada deneyeck olan birileriniz varmi ??
canım hangi dr gidiyosun yani kayseride erkek için özellikle hangi lab iyi ?? ve şuan hangi süreçtesiniz? 3 aylık son tedavisi kaldı benim eşimin sonrasında hemen tüp düşünüyoruzdaMerhaba ben varım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?