Kayseride tup bebek yaptiranlar yaptiracak olanlar

Cok t
Cok tske derim canim cevabin icin masallah guzel yum cikmis 5. Gune gitmeleride buyuk avantaj bendede pko var mart nisan gibi ozge hanima baslicam tedaviye insallah

Cok t

Cok tske derim canim cevabin icin masallah guzel yum cikmis 5. Gune gitmeleride buyuk avantaj bendede pko var mart nisan gibi ozge hanima baslicam tedaviye insallah
İlk denemen mi olacak canim senin de ?

Tebrik ederim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin
Amin canım inşallah
Darısı sizlere olsun inşallah
Hamile kalmama nedenin neydi acaba benim tüpler tıkalı transfer olursa tutmayacak diye cok korkuyorum
Bende bir sorun yoktu. Eşimde sperm sorunu vardı. Hsg ile açılmadı mı kimisi öyle açılıyor. Hem tüpü olmayan bike tüp bebekle hamile kalıyor. Bence olumsuz düşünüp stres yapma kendine.

Bende kuşuma kardeş düşünürsem hiç düşğnmeden antepe gidip tekrat çağlar hocaya yaptırıcam tedavimi ondan başka doktor benim için yok

Arkadaşlar bende semih zeki Uludağ'a gidiyorum. İlk tedavim dış gebelik oldu iç kanama geçirdim tüpüm alındı. 2.tedavimde tuttu ama bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum. Doktor değiştirmeyi düşünmeye başladım. Tavsiye verebilecek olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…