Cok tske derim canim cevabin icin masallah guzel yum cikmis 5. Gune gitmeleride buyuk avantaj bendede pko var mart nisan gibi ozge hanima baslicam tedaviye insallahEvet canim pcosum ben aslinda bu ay asilama olacaktim ama Ohss oldum 20civari yumurta oluşunca tupe yonlendirdi doktorum.. Daha once sadece gynositol ve matofin kullaniyordum ama asilama icin tedaviye basladigimda gynositolu biraktim gonal-f kullandim bu ay sadece ayrica vitamin vs kullanmadim
İlk denemen mi olacak canim senin de ?Cok t
Cok tske derim canim cevabin icin masallah guzel yum cikmis 5. Gune gitmeleride buyuk avantaj bendede pko var mart nisan gibi ozge hanima baslicam tedaviye insallah
Maşllah çok güzelKizlar bugun 10tane 5.gun embriyosu donduruldu sukurler olsun mart basi transfer inşallahh
Amiin inşallahhhMaşllah çok güzel
Hayırlı evlatlar olur inşallah size
3. Gün embriyosu ve tek transfer oldu.Amiin inşallahhhiki embriyomu transfer edildi canm sana tek mi birde ilk denemenmiydi hayirli olsun buarafa sagsalim kucagina al inşallah
Ay maşallahhh canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin inşallahhh darisi başima3. Gün embriyosu ve tek transfer oldu.
Evet çok şükür ilk denemede tuttu
Amin amin inşallahAy maşallahhh canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin inşallahhh darisi başima
Amiin inşallahhhAmin amin inşallah
Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
Maşallah canımKizlar bugun 10tane 5.gun embriyosu donduruldu sukurler olsun mart basi transfer inşallahh
Dusununce hayal gibi geliyor inşallah olurMaşallah canımmüjdeli haberinide alırız ınslh
Inslh CanımDusununce hayal gibi geliyor inşallah olur
Tebrik ederim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin3. Gün embriyosu ve tek transfer oldu.
Hamile kalmama nedenin neydi acaba benim tüpler tıkalı transfer olursa tutmayacak diye cok korkuyorumAmin amin inşallah
Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
Amin canım inşallahTebrik ederim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin❤
Bende bir sorun yoktu. Eşimde sperm sorunu vardı. Hsg ile açılmadı mı kimisi öyle açılıyor. Hem tüpü olmayan bike tüp bebekle hamile kalıyor. Bence olumsuz düşünüp stres yapma kendine.Hamile kalmama nedenin neydi acaba benim tüpler tıkalı transfer olursa tutmayacak diye cok korkuyorum
Iki kez çektirdim canim açılmadıAmin canım inşallah
Darısı sizlere olsun inşallah
Bende bir sorun yoktu. Eşimde sperm sorunu vardı. Hsg ile açılmadı mı kimisi öyle açılıyor. Hem tüpü olmayan bike tüp bebekle hamile kalıyor. Bence olumsuz düşünüp stres yapma kendine.
evet kayseri için büyük kayıp işi rast gelsin canım doktorum yaa şahane bi insan yolu açık olsun antepliler çok şanslıÇağlar hoca hastaneden ayrıldı maalesef Antep’e gitti
Bende kuşuma kardeş düşünürsem hiç düşğnmeden antepe gidip tekrat çağlar hocaya yaptırıcam tedavimi ondan başka doktor benim için yokMerhabalar ben 2020 Eylül ayında Çağlar hocaya tüp bebek yaptırmıştım maalesef 5 aylıktı suyu bittiği için kürtaj oldum Çağlar beye yaptırmıştım çok memnun kaldım Çağlar hocadan Allah razı olsun şuan Acıbadem’den ayrıldı Antep’e gitti tekrar yaptırmayı düşünüyorum inşallah Antep’e gidicem tavsiye ederim çok çok iyi bir doktor
Masallah dr kimdi acaba3. Gün embriyosu ve tek transfer oldu.
Merhaba, teşekkür ederimMasallah dr kimdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?