Kayseride tup bebek yaptiranlar yaptiracak olanlar

Merhabalar arkadaşlar bizde eşimle bugün Gokalp hocayla ongorusme yaptık negatif tüp bebek deneyimlerimizi anlattim muayene etti rahimde yumurtaliklarda hic problem yok daha onceki tüp bebek emriyo resimlerine baktı üç tüp bebekte sadece biri iyi derecedeymis ama onunda dondurulurup konulsa daha başarılı oluncani söyledi cunki 30 yumurta toplnmisti ilkinde ve rahim tabiki tasiyamadi soyledikleri anlattiklari bana okadar mantıklı geldiki herseyden once kendinden çok emin bize kisiye özel tedaviye baslatti esimin degerleri düşük buldu iki ay ön tedavi uygulanacak esime proxeed plus ovitrelle igne clomen hap yazdı bana sadece argifertil vitamin yazdı birde akdeniz usulu beslenme diyeti yazdı iki ay sonra degerlere gore dondurulmus tüp bebek tedavisi uygulayacak ondort yillik evliyim gittiğim hicbi doktor esime ilc yazmadı deger düşük oldugu halde ben Gokalp hocayla ongorusme yaptiktan sonra baska doktora gerek duymadım bizim sorunumuza gore tedavi cizdi daha onceki doktorlar ön tedavisiz tüp bebek yaptı ben once Allah a sonra Gokalp hocam a güveniyorum kesinlikle tavsiye ediyorum
Canım bende Gökalp hocaya gidiyorum yumurtalarım donduruldu histeroskopi olcam sonra transfer sen oldun mu transfer

Kizlar merhaba bugun yumirta toplama işlemim olacak 20yi aşkin yumurta goruldu ohss oldum biyerde okudum cok yumurta olunca kalitesiz oliyormuş yumurtalar var mi boyle bisey😐
Canım benden 40 tane yumurta toplandı sadece 4 tanesi donduruldu 36 tanesi kalitesiz çıktı

Canım benden 40 tane yumurta toplandı sadece 4 tanesi donduruldu 36 tanesi kalitesiz çıktı
Benden 19tane olgun topladilar canim 18i dollendi sukur bugun de 3.gune gidenler için arayacaklar ama aklima hep kltu seyler geliyor 5.gune gidemicekler diye korkuyorum,😔

Benden 19tane olgun topladilar canim 18i dollendi sukur bugun de 3.gune gidenler için arayacaklar ama aklima hep kltu seyler geliyor 5.gune gidemicekler diye korkuyorum,😔
Canım benimde 12 tane dollendi 3 gune kadar hepsi iyi ilerledi 5 günde 4 tane kaldi kotu düşünceler gelmesin aklina devamlı olumlu düşün ki olumlu olsun stres herseyi etkiliyor senin 18 tane döllenmiş eminim fazlasıyla embriyon kalacaktır 😊

Canım benimde 12 tane dollendi 3 gune kadar hepsi iyi ilerledi 5 günde 4 tane kaldi kotu düşünceler gelmesin aklina devamlı olumlu düşün ki olumlu olsun stres herseyi etkiliyor senin 18 tane döllenmiş eminim fazlasıyla embriyon kalacaktır 😊
İnşallah canim biraz once aradilar 3.gune gelmiş hepsi inşallah 4-5t ane de olsa 5.gume giden çikar🤲🤲

Ne güzel fazla fazla embriyon kalır inşallah 🤭 hemen transfer olucakmisin yoksa bekliyecekmisin
amiin inşallahh🤲 Ohss olduğum icin 2adet sonra transfer olacak sanrm ohss vucudu ve rahmi yoruyormuş dondurulmus embriyo transferi olacak rabbim nasip ederse martta😊😊

amiin inşallahh🤲 Ohss olduğum icin 2adet sonra transfer olacak sanrm ohss vucudu ve rahmi yoruyormuş dondurulmus embriyo transferi olacak rabbim nasip ederse martta😊😊
Hadi insallah bende 2 adetimi bekliyorum şubatın ortalarında transferim olucak insalh hep beraber burdan mutlu haberlerimizi veririz 🤲

İnşallah en kısa zamanda rabbim annelik duygusunu tattırır canım ben bi ara okadar bunalmıştım ki asla benim bebeğim olmayacak sanıyodum çok şükür rabbim nasip etti 🙏 Allahım olmayan isteyen herkese nasip eder inşallah seni burdan takip edicem güzel haberlerini görmek için 🙏 çağlar hocanın pozitif sonuçları çok fazla instagram sayfasından da takip edebilirsin, ahhh tek pişmanlığım keşke daha önce tanısaydım diyorum
Çağlar hoca hastaneden ayrıldı maalesef Antep’e gitti

İnşallah en kısa zamanda rabbim annelik duygusunu tattırır canım ben bi ara okadar bunalmıştım ki asla benim bebeğim olmayacak sanıyodum çok şükür rabbim nasip etti 🙏 Allahım olmayan isteyen herkese nasip eder inşallah seni burdan takip edicem güzel haberlerini görmek için 🙏 çağlar hocanın pozitif sonuçları çok fa
Merhaba hanımlar gecen ay başarısız tüp bebek deneyimi gecirdim şuan doktor arayışındayim Kayseri acibadem Gökalp Öner beyde tüp bebek yaptiran varmi yada pozitif sonuç alanlar onerebileceginiz bir doktor varmi Rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürdün emeklerini boşa çıkarmasın .
Merhabalar ben 2020 Eylül ayında Çağlar hocaya tüp bebek yaptırmıştım maalesef 5 aylıktı suyu bittiği için kürtaj oldum Çağlar beye yaptırmıştım çok memnun kaldım Çağlar hocadan Allah razı olsun şuan Acıbadem’den ayrıldı Antep’e gitti tekrar yaptırmayı düşünüyorum inşallah Antep’e gidicem tavsiye ederim çok çok iyi bir doktor

Merhabalar ben 2020 Eylül ayında Çağlar hocaya tüp bebek yaptırmıştım maalesef 5 aylıktı suyu bittiği için kürtaj oldum Çağlar beye yaptırmıştım çok memnun kaldım Çağlar hocadan Allah razı olsun şuan Acıbadem’den ayrıldı Antep’e gitti tekrar yaptırmayı düşünüyorum inşallah Antep’e gidicem tavsiye ederim çok çok iyi bir doktor
Ben Gaziantep teyim çağlar beye gitmeyi düşünüyorum bir başarısız tüp benek denemem var İnstagram da denk geldim umarım iyidir yorumları güzel

MaşAllah canimmm pko varmiydi sizde ? Ve dr tedavi oncesinde size takviye filan vermismiydi??
Evet canim pcosum ben aslinda bu ay asilama olacaktim ama Ohss oldum 20civari yumurta oluşunca tupe yonlendirdi doktorum.. Daha once sadece gynositol ve matofin kullaniyordum ama asilama icin tedaviye basladigimda gynositolu biraktim gonal-f kullandim bu ay sadece ayrica vitamin vs kullanmadim

Back
X