kayseriden doktor SAFFET ORSun elinden 10 aylik burnum

gizem albüme yorum yaptım ama burayada yazamadan duramadım valal çok yakışmış. kalkıklığı çok hoşuma gitti.güle güle kullan.

ben de 10. aydayım, aynı zamanlarda olmuşuz :) geçmiş olsun, çok güzel oturmuş burnunuz, ameliyat olan pek çok arkadaşım daha da değişeceğini söylüyor, daha da güzel olacak burunlarımız :)

gizemcim yaa bende kayserideki saffet örsle konustum yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum bi türlü senin fotoları göremedim canım yaa yeni kulübe girdim bende sen ne kadra yaptırdın ben konustum 1800 civarında ne kadar iyi bi doktor bilemiyorum off çok kararsızım emnun kaldınmı sen

merhaba. ben oldum 2 ay oldu. çok araştırdım. saffet bey çok iyi ve eli harika bence hiç tereddüt etme. çok hastası var.
ben güneş hastanesinde 1700 tl ye oldum. çok memnunum.

hihoyyytsuaycımmmmmmmm bende pazartesi inşallah olcam acıbademde benimkiside ama kendimi kötü hissediyorum hala ya dayanılmaz acılar çekersem ya hiç sonuç çektiklerime değmezse gibi sorular kafam da cirit atıyo valla bilmiyorum o gün uyuysam uyanmasam ameliyetı unutsam filan diyorum

aaaaa çok sevindim . inşallah iyi olur . hiç strese girme. sonucu düşün. bende çok heyecanlıydım ameliyat olmadan bir gece önce. tabii biraz heyecan oluyor. bitkisel çay için ben öyle yaptım. uyumak için.

ağrı olmuyor zaten ağrı kesici içiyorsun. eli çok hafif çok hırpalamıyor burnu.o yüzden morarma falan az oluyor.
kaçta ameliyatın .benimde pazartesi kontrolüm var.

alkisalkisalkissabah 9 da bi arkadaş daha var benden hemen sonrada o olcak bugün tanıştık pazartesi göremem seni sen kliniğe gidersin biz hastanede olcaz ama yüzyüzede görüşürüz inşallah şimdiden geçmiş olsun bana dimi çok teşekkürler

hic teretut etme bence aysu6638 arkadas vardi oda bayagi teretudde kaldi ama simdi cok memun ben seffat beyden cok memun kaldim tavsiye ederim burun ameliyatinin o kadar abartili agrilari yok hayirlisi sekerim genede karar senin

saffet bey iyi bir doktor arkadaslar elleri yetenekli tavsiye ederim ddmm sanada basarilar dilerim iyi haberlerini bekleriz canim

benim 1 ay oldu .. bu kaş altlarım kalın hala ya bu ameliyat sonra pskolojiyi ne kadar etkiliyomuş :) canım seninde üstler şişmiydi ne kadar sürede iniyo ? burunun yanaklarla bağantılı yerleri falan iniomu ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…