kayseriden doktor SAFFET ORSun elinden 10 aylik burnum

ddmmmm bu pazartesimi oluyorsun. Cok sevindim senin icin. Saat kacta ,kaca ameliyat olacaksin? Hic kafana takma inanki burnun cok guzel olacak hic agrinda olmayacak. Simdiden gecmis olsun. Fotograflarini bekliyoruz.....

benim 1 ay oldu .. bu kaş altlarım kalın hala ya bu ameliyat sonra pskolojiyi ne kadar etkiliyomuş :) canım seninde üstler şişmiydi ne kadar sürede iniyo ? burunun yanaklarla bağantılı yerleri falan iniomu ya :S

benim 2.ayım . hala şiş. dediğn gibi yanağım sol taraf özellikle kıvrımı çok şiş.bende acaba enfeksiyonmu kaptı falan diyroum yarın konturolüm var bakalım ne derse.bu rada siz nerede oldunuz ameliyatı geçmiş olsun.

koning çooooooooooook kötüyüm anlatamam bugün 3. günüm çok zorlanıyorum bide bu tamponlar çıkınca daha 1 hafta bekleyecem ya o da zorumua gidiyor ve kimseye ameliyatı tavsiye etmem oturun arkadaşlar yamuk burnunuzla hayatın tadını çıkartın inanın değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....

geçmiş olsun bende meraklanmıştım nasıl oldu acaba diye. lütfen sabret. evet ilk 1 hafta böyle zor oluyor ama sonrası mutluluk inan. tampon çıkınca rahatlarsın. bandaj zor olmuyor gerçekten. hadi bırakma kendini. duaalırm seninle. sonra bunları hatırlıyap güleceksin ben şimdi tadını çıkarıyourm valla 2 .ayımı birkaç gün geçti. kontrole gittiğmde seni sordum doktora sabah ameliyatı oldu demişti . gerçi doktorumuz biliyorsun fazla konuşan biri değil. fazla soramadım tabii.
neyse bol bol dinlen ve sabret.

suaycım bugün tamponları aldırdım offff offffffff çok zorlandım ama ne bileyim burnum değişim gerçektende şimdiden belli ama mutsuzum ben ne kadar doğru yaptık bilmiyorum Allah affetsin düzelirim inşallah san özelden msj atamadım denedim durumumu anlatcaktım msj sayım yetersizmiş neyse öyle işte bi gün toplanalım bakalım inşallah aymı dr ameliyat olanlar olarak gün yapalımkaydirigubbakcemile3

Benim hic agrim olmamisti. Sasirdim vallaha dddmmmm. O kadar kotumu oldun ya? Gecmis olsun insallah eski sagligina kavusursun. Sabret biraz. Fotograflarini unutma koymayi....

bayanlar acillllllllllllll yardım burnumdan tamponu aldırdım evet ama burnum kanıyo dr normal dedi evet dedi ama şimdi 5 gün boyunca ben bu burnu nasıl steril tutacam onu düşünüyorum kanıyo sıvı sızıyo ve ne yapacam bilmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yardım.....

sabret gerçekten sızıntı olur hafif hafif bir müddet peçete yanında dolaşırsın . korkma . bizide habersiz bırakma inan en fazla 4-5 günlük bir sıkıntı bu.

Normal ddmmmm. Burnunun onune gelen kani sil ve burnuna dokunma icinde dikisler var. Hepsi normal bunlarin. Sakin ol. Inanki 1 hafta sonra mutluluktan ucacaksin.

çok teşekkürler ya hemen msjıma cevap vermişiniz sağolasınız bende siliyorum ama offfffff ne çok ya bıktım yoksa burnum şuan çok çok iyi ağrım yok ilaçlarımıda alıyorum bu hafta demek böyle geçecek aslında ben ameliyata kadar herşeyi planladım ama daha sonrası hakkında bi fikrim yoktu ve bu da beni tramvaya soktu sanki bütün hayatım bu halde olacak hep böyle kalacağım sanıyorum ama sizin sayenizde gerçek manada nefesssssss alıyorum umarım herkes memnun kalır yaptığımız estetik o kadarda kolay değilmiş çünküüüüüüüüüümirmirmirmir

evet insan kendini köşeye sıkıştırlımış hissediyor, hiç geçmeyecek gbi geliyor ama en fazla 1 hafta hadi bilemedin 15 gün ama geçiyor ben daha kötüyüdm astım var, farenjit var ona rağmen dyandım doktorum da üzüldü ama beni rahatlattı hep geçecek dedi . sabır işi bu . hadi iyi dinlenmeler.

Vallaha kizlar bende hic agri sizi olmadigi icin estetik ameliyatlarindan simdi hic korkmuyorum ve bir kac hafta icinde turkiyeye gidip Saffet Beye dudak dolgusu yaptiracagim. Dusunuyorum daha ne yaptirsam acaba diye.

Vallaha kizlar bende hic agri sizi olmadigi icin estetik ameliyatlarindan simdi hic korkmuyorum ve bir kac hafta icinde turkiyeye gidip Saffet Beye dudak dolgusu yaptiracagim. Dusunuyorum daha ne yaptirsam acaba diye.

ooo koning seninde anlaşılan yenilenme yılın galiba ne güzel.bende haftaya perşembeye randevu aldım yüzümdeki et benlerini (10 tane) alacak Saffet Bey. çok yoğunmuş haftaya ancak randevu verdi. ohhh yenilik yapmak çok güzel.

Saffet Bey çok tecrübeli , efendi, kendine güvenen, isini dört dörtlük yapan birisi. Kendisine sonsuz güvenim var ve bu nedenle korkmuyorum.

Anlaşılan suaycigim sende kendini benim gibi yeniliyenlerdensin.darısı olmak isteyenlere. Bol şanslar.

dddmmmmmmmm gecmis olsun. okadar sorun yap,a gecer bence daha yeni olmusun okadar aci olacak . gene sanslisin saffet beyin ameliyat oldugu arkadaslardan bilgi alabiliyosun . ben ameliyat olmadan once pek kimse yoktu burda ama simdi bayagi kisi olmus saffet beye. ben saffet beyden hic sikayet duymadim sabir . burun ameliyatinin o kadar cok agrisi yok ben gogus yani slikon takdirdim benim acim daha buyuktu ama 2 haftadan bitti . resimlerini ormek isterim eklersen birde koning 79 un resimlerinide merk ettim bir ara gordum ama tekrar gormek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…