• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayvınvalidemin terbiyesizliği

evet zaten eşimden tepki gelmeyince ben iyice dona kaldım.

ya canım madem ayrılmayı bıle göze aldın evi terkettin o kadın geldiğinde en azından agzına geleni söyleseydin ben olsam kalkar bir tane de carpardım ama o saatten sonra tabiki geri dönüşü olmazdı.. sen seviyorsan eşini katlan artık hem bu olayda o kadını görmemen için bahanen olur eşin birşey diymez.. eşin gidip görsün annesini ayda yılda bir gönder onuda her akşam değil.. kadın pişman olsun

@WOLFROG @damdan @Brave Capricorn @Vera_mihrima @choccywhoccydoodah

eşimle güzelce konuşmaya çalıştım hadi o gün sustun bari sonrasında ben yokken savunsaydın dedim o zaman yanımda telefonla arayıp hiç olmazsa bir iki söz söyliceksin unutamam ben bu olanları dedim annenin dediklerini de yapmam dedim sinirlendim baya laflar saydım ona ve annesine .

gözü döndü sinir krizi geçirdi resmen bağırdı çağırdı asla öyle bişey olmayacak ailemi istemezsen bu iş biter deyip kıyafetlerimi dolaptan hışımla çıkardı odayı kırdı dağıttı herşeyi kolumdan boğazımdan tutup defalarca yere attı beni .

kolum mosmor oldu boynum da çok ağrıyor . 2 saat sonra geldi özür diledi çileden çıktığını onu bu hale getirdiğimi söyledi. gece boyu başımda bekledi ağladı özürler diledi ama ağzından tamam istediğini yapıcam lafı çıkmadı
yine de :KK61:
olaydan sonra nasıl halen o evde kalabildin canınn kıymeti yok mu ? çalışan bir bayansın git bir darp raporu al boşa tazminatta iste herşeyi söke söke al kendine değer vererek yaşa

Bu konu sinirlerimi bozdu. Kendini sevmiyormusun?
Birde dayak atmis ... Bosa gitsin bu sumsugu. Ruh hastasi anasiyla basbasa kalsin. Ne piskopat insanlar var ya...

Bundan sonraki aksiyon ne olacak merak ediyorum. Normail olmadığını bile bile ? Elinizde mesleğiniz varken maddi olarak kazanabilecek durumunuz varken neden ?

@WOLFROG @damdan @Brave Capricorn @Vera_mihrima @choccywhoccydoodah

eşimle güzelce konuşmaya çalıştım hadi o gün sustun bari sonrasında ben yokken savunsaydın dedim o zaman yanımda telefonla arayıp hiç olmazsa bir iki söz söyliceksin unutamam ben bu olanları dedim annenin dediklerini de yapmam dedim sinirlendim baya laflar saydım ona ve annesine .

gözü döndü sinir krizi geçirdi resmen bağırdı çağırdı asla öyle bişey olmayacak ailemi istemezsen bu iş biter deyip kıyafetlerimi dolaptan hışımla çıkardı odayı kırdı dağıttı herşeyi kolumdan boğazımdan tutup defalarca yere attı beni .

kolum mosmor oldu boynum da çok ağrıyor . 2 saat sonra geldi özür diledi çileden çıktığını onu bu hale getirdiğimi söyledi. gece boyu başımda bekledi ağladı özürler diledi ama ağzından tamam istediğini yapıcam lafı çıkmadı
yine de :KK61:
Hemen gidip darp raporu alıyorsun, hemen!

Ben olsam kv nin yanında o sinirle kocama bi tokat yapıştırır çıkardım.Vallahi sen anlatırken bile sinirim zıpladı ne demek bn istemezsem .... kim bu kadın kendini ne sanıyor terbiyesiz!Valla eşin ağzını açmıyorsa bil ki bundan sonra daha kötü psikolojik baskılar gelecek.Sen sen ol çocuk yokken bırak.O annesine de deki al oğlunu turşusunu kur e miiiii?

Başlığa istinaden yazıyorum. Konunuz uzun çalışıyorum, odaklanıp okuyamadım.

Siz de ona terbiyesizlik yapın. Bu dünyada saygı görmek için kimseden yaşlı veya kimsenin üstü olmanıza gerek yok. Saygı yaştan ve konumdan bağımsızdır. Herkes saygıyı hak eder.
O size yaptıysa siz de ona yapın.
Dişe diş. Başka türlü anlamıyorlar. Saygı hakkınız, söke söke alınız :)

Kaçınılmaz son canım
Siz annesiyle evlisiniz bunu unutmayın
Annesi ne derse o olacak
Annesinin gönlünü hoi tutacak hizmette kusur etmeyecekseniz
O zaman mutlu bir evliliğiniz olur
Yoksa şiddet görmeye ezilmeye devam
Asla değişmez değişmeyecek emin olun...

Ooo şiddette girmiş i evliliğin içine
Artık ömür billah kaynana borusuyla yaşamaya mecbursun konu sahibi

Back
X