merhaba arkadaşlar,
6 aylık evliyim 26 yaşındayız çocuk yok.
düğüne kadar hiç bir sorun yaşamadığım kayınvalidemle düğünden sonra şu zamana kadar çok fazla sorunlar yaşadım. tabiri caizse maskesini düşürdü
şöyle ki evlendikten sonra eşimin çok anneci olduğunu , annesine sormadan adım atmadığını ve annesinin de sürekli eşimi yönettiğini anladım. kayınvalidem bana da eşime yaptığı gibi yapmaya çalıştı . beni yönetmeye her dediğini yaptıramaya herşeye karışmaya çalıştı. yediğimiz yemekten uyuduğumuz saate kadar herşeye.
çalıştığım halde her akşam onlara gitmemizi eve sadece yatmaya gitmemizi hep onlarla olmamızı her yere birlikte gitmemizi istedi. eşimde aynı şekilde böyle olmasını istedi başbaşa bir şey yapmak istemedi. hep ailesiyle olmaktı tek derdi. bunların yanı sıra eşimin ailesi tüm eşya ev düğün borcunu üzerimize bıraktığı için maddi olarakta çok sorunlarımız oldu
Velhasıl 6 ayda çok fazla kavgalar yaşadık eşim hiç bir zaman beni savunmadı hep annesinin arkasında oldu. beni çok üzdü. en son dayanamayıp evi terkettim fakat eşimin ısrarları sözleri yeminleri üzerine bir şans daha vermek için 2 hafta sonra evime döndüm.
eve döndükten sonra 2 gün bile geçmeden kayınvalidem çat kapı kayınpederimle birlikte bize geldi (kp çok pasiftir kv ne derse o olur asla kimse kvmin sözünden çıkmaz). Ben herşeyi düzeltmek için geldiklerni zannetmiştim.
ama o bana saatlerce hakaret etti . benim ne paragözlüğüm kaldı ne insan olmadığım ne nakörlüğüm ne terbiyesizliğim . o kadar çok şey söyledi ben şok oldum crvap verdim ama onun kadar çok fazla bişey diyemedim. ben 1 cevap versem o bana 100 şey söyledi. hayatımda böyle çirkef seviyesiz bir insan daha görmemiştim
gözü dönmüş gibi içindeki tüm kini nefreti kustu. çok ağır seviyesiz şeyler söyledi. evinde içtiğim çaydan bu zamana kadar aldığı hediyelere kadar hatta eşimin aldığı yüzüğü bile herşeyi geri vermemi , o istemese eşimin benle evlenmeyeceğini yada benle barışmayacağını ve eğer onun istediği gibi bir gelin olmazsam bu işin biteceğini ,beni asla istemediğini, oğlunu asla tek bırakmayacağını vs bir sürü daha sayamayacağım şeyler söyledi. bende sizde karakter yok sus artık dedim çıktı gitti ardından sinir krizi geçirip kalakaldım.
ama yine de beni en çok yıkan ne kayınpederimin hadi onu da geçiyorum Eşimin ağzını açıpta tek bir laf etmemesi .anne yeter yada anne ağır konuşuyorsun eşim bunları haketmedi vs hiç bir şey demedi. sadece izledi ben sayısız laflar işitirken baktı sadece
ben şimdi ne yapacağım ne yapmalıyım ?