• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayvınvalidemin terbiyesizliği

İn
inanamıyorum bu başıma gelenlere :cry:
anın, çünkü eş adam olmayınca insan çok şey görüyor hayatta.Eşinizin annesi rezil bir kadın bu tipi çok iyi çok yakından tanıyorum ama eşiniz adam olsaydı size sahip çıksaydı o kaynana korkak kediye dönerdi.Kadın biliyor nasıl bir çirkeflik yaparsa yapsın ona gık diyecek koca da yok oğul da.Azdıkça azıyor azmaya da devam edecek.

inanamıyorum bu başıma gelenlere :cry:
Size zor günler sizi bekliyor diye uyarıda bulundum ve daha da zor günler geçirmemek adına tedbir almanız gerekli.Ama siz tedbiri gururunuzla karıştırırsanız çözüm olmayacağı aşıkar.
Artık sakinleşin o günü geri almanız mümkün değil.
İş şiddet görmeye kadar vardı,daha ne kadar zarar görmek istiyorsunuz.
Ayrıca bu ilk üyeliğiniz mi merak ettim?

Konuyu ilk açtığınızda kararlı, dik duran bir kadın, karşısında pişman eşini seven bir erkek vardı. 20 sayfa sonra eşinden, eşinin ailesinden onca hakaret duyup darp edilmesine rağmen, çaresizce davranan bir kadın var. Çok ilginç gerçekten. Şu anda ne yapmayı düşünüyorsunuz?

@WOLFROG @damdan @Brave Capricorn @Vera_mihrima @choccywhoccydoodah

eşimle güzelce konuşmaya çalıştım hadi o gün sustun bari sonrasında ben yokken savunsaydın dedim o zaman yanımda telefonla arayıp hiç olmazsa bir iki söz söyliceksin unutamam ben bu olanları dedim annenin dediklerini de yapmam dedim sinirlendim baya laflar saydım ona ve annesine .

gözü döndü sinir krizi geçirdi resmen bağırdı çağırdı asla öyle bişey olmayacak ailemi istemezsen bu iş biter deyip kıyafetlerimi dolaptan hışımla çıkardı odayı kırdı dağıttı herşeyi kolumdan boğazımdan tutup defalarca yere attı beni .

kolum mosmor oldu boynum da çok ağrıyor . 2 saat sonra geldi özür diledi çileden çıktığını onu bu hale getirdiğimi söyledi. gece boyu başımda bekledi ağladı özürler diledi ama ağzından tamam istediğini yapıcam lafı çıkmadı
yine de :KK61:
Hemen en yakın acil devlet hastanesi. Git hast polisi tutanak tutar acilden muayene ol darp raporunu al

Calisan kadinlarin boyle seylere susup oturmasini anlayamiyorum. Neden gidip darp raporu almiyorsun? Vazo mazo bisey gecmedi mi elinize kafasini kirsaydiniz ya. Biri cinnet gecirirken siz nasil sakin kaliyorsunuz. Ben de cinnet gecirirdim valla. Herhalde sokaga tasardi rezillik. Artik polis paklar sonrasini da.

bi kal geldi demekki kapıya yönelemedin, bari boşannnnnn onur gurur meselesi bu mesele :KK66:

Size zor günler sizi bekliyor diye uyarıda bulundum ve daha da zor günler geçirmemek adına tedbir almanız gerekli.Ama siz tedbiri gururunuzla karıştırırsanız çözüm olmayacağı aşıkar.
Artık sakinleşin o günü geri almanız mümkün değil.
İş şiddet görmeye kadar vardı,daha ne kadar zarar görmek istiyorsunuz.
Ayrıca bu ilk üyeliğiniz mi merak ettim?

konu ilerledikçe aklıma başka bir üye gelmiyor değil

daha 1 hafta olmadı eve döneli o yüzden böyle kalakaldım o yüzden böyle saçma bir durumdayım ailem pek destek değil

bu kadar acımasız konuşmanıza gerek yok bende bunları çekmek istemiyorum tabiki sadece afalladım :KK43:

COLIN COLIN The Calender The Calender Gameking Gameking loveislovee loveislovee austin austin

Son düzenleme:
konu sanki sinirimizi ziplatmak için açılmış aksiyon üstüne aksiyon

konu sahibi şiddette gördün bakalım devaminda ne var
sürekli bir aksiyon olmuyor . konuyu ilk açtığımda evliliğimde yaşananları anlattım. bugünde son gelişmeyi

konu ilerledikçe aklıma başka bir üye gelmiyor değil
İlk üyeliği değil bence ama izinlidir ya da tekrar üyelik almıştır bilemiyorum.Ben formda yeniyken sudan çıkmış balık gibiydim ,ama konu sahibi oldukça tecrübeli görünüyor.Kim olduğunu henüz çözemedim ama açıklarsa iyi olur tabi..

daha 1 hafta olmadı eve döneli o yüzden böyle kalakaldım o yüzden böyle saçma bir durumdayım ailem pek destek değil

bu kadar acımasız konuşmanıza gerek yok bende bunları çekmek istemiyorum tabiki sadece afalladım :KK43:

COLIN COLIN The Calender The Calender Gameking Gameking loveislovee loveislovee austin austin

canım eşin asla hatasını anlamaz. o seni dövdüğü için özür diliyor, yaşananlar için değil. ki dövmesi de özürle affedilecek bir şey değil. asla düzelmez demiştim dediğim oldu ama bu kadarını da beklemiyordum. vücudundaki izler geçmedengit darp raporu al. sonra almadığına pişman olursun. ailen dayak yediğini bilerek mi istekli değil? söyledin mi son gleişmeleri? benim ailem saçıma zarar gelse ortalığı ayağa kaldırır. olması gereken de bu.

Eşini seviyorsan ve boşanmak istemiyorsan annesine karşı rol yap onun istediği gibi davran bi süre kocanı yanına çek alltan alltan kocanı doldur ama hep masumca yap bunları eşini yanına çektiğinden emin olduktan sonra annesiyle yavaş yavaş uzaklaştır annesinin yapmanızı istediği şeylere karşı kocanın hayır diyemiyeceği şeylerle çık karşısına kayınvaliden istediklerini yaptıramaya başlasın bu sayede eşinizede kızmaya başlayacağı için eşinizle bir olursunuz
ben olsam inadına bu kadına bunu yapardım
Böyle bir adam için ne gerek var bu kadar projeye ?

İlk üyeliği değil bence ama izinlidir ya da tekrar üyelik almıştır bilemiyorum.Ben formda yeniyken sudan çıkmış balık gibiydim ,ama konu sahibi oldukça tecrübeli görünüyor.Kim olduğunu henüz çözemedim ama açıklarsa iyi olur tabi..
Ne oldu? 2. Uyelik miymis?

E bi hafta olduysa nolmus bi 6 ay daha beklicek misin ?
Olmadi verdiği sözleri tutamadı deyip geri döneceksin bu kadar basit.
Ayrıca çalışıyorsun ailen destek olmasa nolur yani maddi anlamda muhtaç değilsin kimseye.
Şimdi en yakın hastanenin acil bölümüne gidip darp raporu alman lazım.
Bak eğer almazsan çok pişman olursun bu çok büyük bi koz olur elinde.

Kayınvalide böyleyse işiniz zor.Eşinizle konuşup onunda cabalamasini sağlayın yoksa çok zor gerçekten. .

Back
X