slm kızlar kaz ayağı kırışıklarına bir çay kaşığı yaş maya ve 3 damla yağsz sütü karıştırp göz çevremize sürmek iyi geliyormuş denedm ama kısa bi süre sonra zor geldi bıraktım bilen duyan deneyen varmı....Yada herangi bi krem iy geliyorsa bana yardm edn tavsiyelerinizi bekliyormmmm:26::26::26:
ünt ürünlerine bak bence... dermokozmetik ürünler hemde uygun fiyata...sitesine bak hatta sorununla ilgili doktorlara mail atıyosun 2 gün içinde cevap geliyoo ...
Dene de bize haber ver canım ya! Merak edyrm. Bu cilt bakımı için boşuna para dökmek ve zarar görmek istemyr. Hoş bunlar büyük firmalar köti bir etkisi olsa mutlaka yaılır ama .. yine de ensişe edyrm işte.
ünt ürünlerine bak bence... dermokozmetik ürünler hemde uygun fiyata...sitesine bak hatta sorununla ilgili doktorlara mail atıyosun 2 gün içinde cevap geliyoo ...
Dene de bize haber ver canım ya! Merak edyrm. Bu cilt bakımı için boşuna para dökmek ve zarar görmek istemyr. Hoş bunlar büyük firmalar köti bir etkisi olsa mutlaka yaılır ama .. yine de ensişe edyrm işte.
32 yaşındayım henüz kırışıklık sorunum yok ama önlem ve rutin bakım amaçlı kullanıyorum.
beni üzen daha çok kahve halkalardı ,dermoday kullandım iyi netice aldımben mavi kapaklı olan mavi anemon serisinin göz kremini kullandım ama kırmızı kapaklı olanın botox etkili olduğunu okudum..resmi sitesinde bir çok kullanıcı yorumu vs var ,araştırın içeriğine kadar yazıyor içerisinde bir çok vitamin var bu arada ve ürün bitkisel ..