tabiki vardır ben aylar önce kaza yaptım,dörtlülerini açmadan sol şeritte durmuş bir pampişe carptım bahanesi köpeğe çarpmamak için durmuş hanımefendi,tamam dur tabiki carpma ama neden bekliyosun dakikalarca,ben gördüm kopeği taaaa yolun başında hayvan evine gitti bu hala bekliyor, bide dörtluleri acmadan durmuş orada premses,sonrada telaşlanmış bekliyomuş nazlı bebiş ayyy ya çarpsaydım fln diye heyecan yapiyodu sol şeritte akan trafikte bizi ölümle burun buruna getirdi,70 km ile durduğuna dair herangi bir işaret olmadığı için çarptm,sonrada indi beni suçladi arkadan çarpan suçluymuş fln.yavrum sol seritte boşa almış fren ışıkları yanmıyor,dörtlüler acık değil keyfi bekliyor ben suçluymuşum arabam dağıldı,kollarımda dizlerimde çürükler oldu,aracı çektirdik,akşamında oglumu okuldan almaya gittim eşimin arabasıyla,o hafta esimin arabasını kullandım,sonrasında kendiminkini kullanmaya devam ettim,eğer korkup ara verseydim gozümde büyüturdüm birdahada trafige çıkamazdım,cesaretli olun,dikkatli kullanın,araç kullanan çoğu insan bu tarz şeyler yaşıyor,kazayı ilk yapan siz değilsiniz gözunüzde büyütmeyin çıkın trafiğe..