Kaza yapmışlar

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar geçen gün kuzenimle köye gitmeye karar verdim oda benim bulunduğum yerde hastaneye gelmiş hazırlandım çıktım yola hastanenin önüne gittim ben gelene kadar biraz ileriye gitmişler 5 dakika mesafede arabayla aradı ben inmiştim otobüsten tekrar gelene kadar 40 dakika geçecek çok ta yağmurlu bir gündü siz gelin ben indim dedim bekledim gelen giden yok aradı kaza yaptık diye kendisi de hızlıymış biraz arkadan vurmuş bir araca 3 4 bin civarı masrafı çıkmış sizce bu masrafa bende ortak olmalı mıyım

Kazayı onlar yapmış sizle ne ilgisi var. Siz almaya gelirken olmuş olmasına mı takıldınız. Sizden böyle bir beklenti yoksa bence masrafa ortak olmanıza gerek yok

Kazayı onlar yapmış sizle ne ilgisi var. Siz almaya gelirken olmuş olmasına mı takıldınız. Sizden böyle bir beklenti yoksa bence masrafa ortak olmanıza gerek yok
Aynen ona takıldım suçlu gibi hissettim tereddütte kaldım hadi arabayı kendim kullanıyor olsam neyse de içinde olmadığım bir araba için bende verme taraftarı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…