Kazayı onlar yapmış sizle ne ilgisi var. Siz almaya gelirken olmuş olmasına mı takıldınız. Sizden böyle bir beklenti yoksa bence masrafa ortak olmanıza gerek yokMerhaba arkadaşlar geçen gün kuzenimle köye gitmeye karar verdim oda benim bulunduğum yerde hastaneye gelmiş hazırlandım çıktım yola hastanenin önüne gittim ben gelene kadar biraz ileriye gitmişler 5 dakika mesafede arabayla aradı ben inmiştim otobüsten tekrar gelene kadar 40 dakika geçecek çok ta yağmurlu bir gündü siz gelin ben indim dedim bekledim gelen giden yok aradı kaza yaptık diye kendisi de hızlıymış biraz arkadan vurmuş bir araca 3 4 bin civarı masrafı çıkmış sizce bu masrafa bende ortak olmalı mıyım
Aynen ona takıldım suçlu gibi hissettim tereddütte kaldım hadi arabayı kendim kullanıyor olsam neyse de içinde olmadığım bir araba için bende verme taraftarı değilimKazayı onlar yapmış sizle ne ilgisi var. Siz almaya gelirken olmuş olmasına mı takıldınız. Sizden böyle bir beklenti yoksa bence masrafa ortak olmanıza gerek yok
E ne oldu sonrasında?Aynen ona takıldım suçlu gibi hissettim tereddütte kaldım hadi arabayı kendim kullanıyor olsam neyse de içinde olmadığım bir araba için bende verme taraftarı değilim
Kaskosu yok dedi mı ki konu sahibi?Hayır ne alakası var sizinle dikkatli olsaymış hızlı kullanmasaymış kasko yaptırsaymış
Kaskosu yok dedi mı ki konu sahibi?
Orasını anladim da kaskosu Olduğu halde ufak kazaları kendisi yaptıranlar var belki öyledir dedim.bizim kızlar tahmin ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?