- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
- Konu Sahibi muhur gozlum812003
-
Evet oyle oldu malesf sukur birsey olmadi ama bagzi giciklarin onunde olunca etkilendim otomatikKaza yaptığına değil başkalarının önünde olmasına üzülmüş gibisin ama şükür et canına bir zarar gelmediğine dua et,felç olabilirdin yada hayatınıda kaybedebilirdin.
Saul canimCan'ın sağolsun
Sakin yerler degil ama ben tam donecektim saga bakinca saga gitti araba malesf baktim birseyler ottuGeçmiş olsun aman dikkat edin biraz sakin yerlerde eğitim yapın cana gelene mala gelsin
Bence iyi bir eğitimden geçmeyene kadar da trafiğe çıkmayın.Evet oyle oldu malesf sukur birsey olmadi ama bagzi giciklarin onunde olunca etkilendim otomatik
Yeni aldim ehliyetimi dedim yalniz sureyim ay birde benimkine demedimBence iyi bir eğitimden geçmeyene kadar da trafiğe çıkmayın.
Her konuda kadınları canla başla savunan ben,trafikte bir kadın gördümmü kaçıyorum:)
Ne demiş atalarımız,kadınlar kaza yapmaz,kazaya sebebiyet verir
Hayırlı olsun,yine söylüyorum canınıza acıyorsanız tam öğrenmeden çıkmayın.Yeni aldim ehliyetimi dedim yalniz sureyim ay birde benimkine demedimzaten birde onun sitersi vardi ama oyle ogrencem mecbur ilkgun olmasi canimi sıkti tabi bu saglara biraz fazla yanastim bakim derken off hala inanamiyom
Ben almanyadayim bayada surdum ama iste araba surmek cok dikkat refleks konstrasyon cok gerek bir saga bakim derken direrksiyonu hakimiyetimi saglayamdim iste hata bende hala kemdime kiziyorum nasil dusunemdim gerci saga yanasmalarimi oluyordu farlarimda ama buda sola yansmaktan kortktugum icindi bu sfer suc bende yani nediye bakarsin saga guya biImkilere bakiyom yalniz suryomya havam sondu sonra yaneHayırlı olsun,yine söylüyorum canınıza acıyorsanız tam öğrenmeden çıkmayın.
İsviçreye gittim bir kaza görmedim,ehliyeti türkiyedeki gibi kolayca vermedikleri için. Okadar hoşuma gitti ki anlatamam.
İnsanlar trafik kazası yüzünden hayatlarını kaybetmiyorlar en azından,başımı camdan çıkardım diye bile ceza yazmıştı trafik polisi.
Keşke türkiyede böyle olsaydı.
Stutgart canim zor yani buralr her metrede lambada trafiyide cok ayrica ama ben iste salaklik ettim saga cok yanastim duran arbaya vurdum oyle girmisimki hem bizimki hem ondeki zarar gordu cok uzgunum ilk gun olmasina esiminde haberi yoktu zaten seytan tabi pesimi takip ettiOlur öyle şeyler. Geçmiş olsun. Hep yavaş git cana birşey gemesin. Hangi şehirdesin ? Bir süre çıkmayayım aynı ildeysek. :)
Sağa da bakacaksın sola da. Olur, olur. Üzülme.Stutgart canim zor yani buralr her metrede lambada trafiyide cok ayrica ama ben iste salaklik ettim saga cok yanastim duran arbaya vurdum oyle girmisimki hem bizimki hem ondeki zarar gordu cok uzgunum ilk gun olmasina esiminde haberi yoktu zaten seytan tabi pesimi takip ettineguzelde gelmistim tam donup parka gurecektim saga bakma olaydim
Sağa da bakacaksın sola da. Olur, olur. Üzülme.[/QUOTE dimi iste umudum kirildi benimkide zor verir artik onuda dert ediyom onun sukintisida var bende o piskolojik baski zaten daha kotu oluyo kazadan sonra erkekler hemn cildiryo
Bugun ilkkez yalniz ciktim tam bittiydi sukur kazasiz belasiz surdum derken bizm dukkandan gecerken saga bakinca arabada saga gitti vurdum malesf neye ugradigimi sasirdim ruyadayim samdim off cok uzuldum encokta dukkanin herkesin onunde olmasi canimı sıktı ilk gun olmasida aynen oyle sadeec biraz guzle teslli icin yazdim teskjurler yorum yapanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?