Kaza yaptim canim cok sıkkin biraz teselili

Ben hatami kabul ediyorum tabiki teselli derken sürmekten korkmamak icindi iste bana ders olsun buda zaten, ben baya sürmüşum hocamla almanyadayim ben baya surdu derslerim oyle kolayda alinmiyo ama daldim arabanin saga yanastigini amlayamadim malesf iki hafta oldu alali ilkkez yalniz ciktim oda iste sonu kotu bitti

yanlıs anlamayın ama saga bakınca araba saga gtmez sız o tarafa surmussnz ve saga bakıp kontrolu saglayamıosanz bı sure daha trafıge ckmayın .. Yanınızda bırı varken trafıge cıkın su an hazır degılsnz bence

Haklisiniz hatami kabul ediyorum birde gizli almistim anahtari zaten onun seyide pesimi birakmadi zaten olanlar oldu.duz gidyordum saga bakinca direksiyon kontrolune dikkT etmedim salak gibi insanlar neler yapiyor arbadda ama iyi bir pratiklik dikkat gerekiyor birkezdaha anladim

Bos bi yola cik orda pratik yap. Saga bakarken arabanin saga kaymasi normal degil. Aynalari kontrol ederkende aynisini yasayabilirsin. Mesela sag aynaya bakarken duz gitmeye calis
Dogru soyluyorsun oyle yapim arba surmek buyuk sorumluluk gercekten hakimiyetimi saga bakarken dikkat etmedim iste duz gidyorum sandim off

Cok haklisiniz fazla baktim hakimiyetimi unuttum bana buyuk ders olsun guya beni goruyorlarmi diye bizmkilere bakarken havam bir guzel sondu yane

Benim hatam seninkinden buyuk sen biran hizli girince vurdun bence bense salak gibi bakarken saga uzun baktim direksiyonu unuttum duz gidiyirum sandim off hala inannamiyorum birde herkesin onunde oldu oylede sevincliydimki kazasiz belasiz dondum derken tam bizim park yerine girecektim bizimkilre bakim derken kafa gittu girdim arabaya umarim sizin gibi son olur bu

Gecmis olsun.
Ilk gununmus. Alisirsin zamanla. Herkesin başına gelebilecek birsey. küçük kazalar buyuk belalari götürürmüş . ALLAH beterinden saklasin.
allah razi olsun canim tesekkur edrim sukur bana bursey olmadi ama etkilendim aslinda bos seyelere hem ilkgun guzel surerken sonunda dikkatsizlik yuzunden bizim dukkanin onunde herkezin gozu onunde olmasina canim sıkıldi iste esimdende gizli binmistim sikortami yeni yapmosti yalniz istemiyodu gitmemi ama cok istedim yalniz gitmeyi ama sonu kotu bitti iste inslalh bu son olur

ne tarafa bakarsan bak

direksiyon sağa sola dönmeyecek kolun sabit kalacak

geçmiş olsun

bu arada önce size geçmiş olsun ama çarptığınız arabaya daha çok üzüldüm,suçu günahı yokken,biri gelip çarptı,gitti kasko ve hasarsızlık...

Canın sağ olsun, düşünki daha büyük bir kaza olabilirdi.böyle şeyler herkesin başına geliyor. bir dahaki sefere daha dikkatli olursun. Cana gelmesin üzülme

Bzim araba otomatik canim benm buyuk hatam iste direksiyon hakimiyetini unuttum sandim duz gidiyirum saga bakarken buda bana iyi ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…