- 15 Haziran 2012
- 1.096
- 651
- 323
- Konu Sahibi muhur gozlum812003
-
Demekki size yeterli olmamis gecmis olsunZaten oyle kolayda almadim uzun surdum oyle turkiyedeki gibi 5 kere degil 10 kere degil 20 geckindi ama ist daha dikkatli olcam drrs olsun bana
Canım olur öyle şeyler Allah canına vermesinBugun ilkkez yalniz ciktim tam bittiydi sukur kazasiz belasiz surdum derken bizm dukkandan gecerken saga bakinca arabada saga gitti vurdum malesf neye ugradigimi sasirdim ruyadayim samdim off cok uzuldum encokta dukkanin herkesin onunde olmasi canimı sıktı ilk gun olmasida aynen oyle sadeec biraz guzle teslli icin yazdim teskjurler yorum yapanlara
Cok tesekkurCanım olur öyle şeyler Allah canına vermesin
tesekkur edrim cok saulgeçmiş olsun canım üzülme olur öyle acemilikte
Amin canim cok haklsin cok uzun baktim saga hataliyim malesfGözünü yoldan anlık ayırabilirsin. Uzun uzun aynaya bakmak yerine bir anlık bakışlar atmak lazım. Yoksa direksiyon hakimiyeti gidiyor. Tecrübeyle sabit :) ufak tefek kazalar olur. Allah beterinden korusun.
Insallah oyle olurum saulUstalaşınca gülerek anlatacaksın bunları :) herkes böyle öğreniyor,cana bişey olmasın..
Tanidklar yani"bagzı" derken????
Evet herkes oyle diyo eski araba sur bir sure diye. uzuntum ilkgunumde birde tam park yapacakken geldim sukur derken neye ugradigimi sasirdim iste birde tam bizim dukkan onunde olmasi etkiledi beni tabiki sukur buyuk kaza olmadi ama iste takildim sacma seyekree malesfdün henüz 2 aylık arabamızla eşim 2. kazasını yaptı ona kalsa lastiklerin miadı nı doldurması bana kalsa dikkatsizliği yani diyeceğim o k,i takma kafaya vura vura öğrencen beterinden korusun rabbim araba düşük model osa ilk aşamalar için daha ii bence.....
Evet herkes oyle diyo eski araba sur bir sure diye. uzuntum ilkgunumde birde tam park yapacakken geldim sukur derken neye ugradigimi sasirdim iste birde tam bizim dukkan onunde olmasi etkiledi beni tabiki sukur buyuk kaza olmadi ama iste takildim sacma seyekree malesf
Yok parkta olmadi tam yolu bitirdim doncektim sukur dedim birsey olmadan dondum derken o olanlar oldu ya saga bakinca hakimiyeti unuttm park olayida daha pratik degilde iste4 senedir araba kullanıyorum hala park olayını tam çözemedim kabul edelim park konusunda erkekler 1 adım öndeler
Uyarilari artik oyle dikkate alcamki dilim yandiiyiki birisine çarpmamışsınız. bu kadar acemiyseniz trafiğe çıkmayın. pazar yerinde falan sürün. tehlikeli işler.. açıkçası teselliden ziyade uyarıları dikkate alın.
Olur öle şeyler bence üzülmeyi bırak birine zarar vermemişsin
Insalal amin ilkgun olmasi uzdu beni sadeceIlk kazadan sonra kendime guvenim gelmisti baskada kaza yapmadim sende de oyle olacak merak etme ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?