- 22 Ağustos 2015
- 911
- 612
- 53
- 43
- Konu Sahibi muhur gozlum812003
-
Tesekkur ilk onc.Yok kacmadim canim polis geldi sikorta halletcek kagit biraktik almanyada oyle kacmak kolay degil hem benim vicdanima sigmaz zaten ulu ortada oldubu arada önce size geçmiş olsun ama çarptığınız arabaya daha çok üzüldüm,suçu günahı yokken,biri gelip çarptı,gitti kasko ve hasarsızlık...
Evet oyle tabi ama iste ilkgunum oyle bitmeseydi keske diyirum ama bos yani birde bizim tanidiklarin onunde olmasi gicik olduCanın sağ olsun, düşünki daha büyük bir kaza olabilirdi.böyle şeyler herkesin başına geliyor. bir dahaki sefere daha dikkatli olursun. Cana gelmesin üzülme
çarptı gitti demek istemedim..:)gitti hasarsızlık dedim :):)Tesekkur ilk onc.Yok kacmadim canim polis geldi sikorta halletcek kagit biraktik almanyada oyle kacmak kolay degil hem benim vicdanima sigmaz zaten ulu ortada oldu
Hasarsizlik nedemk kiz anlamdimçarptı gitti demek istemedim..:)gitti hasarsızlık dedim :):)
almanyada nasıl bilmiyorum ama türkiyede,her yıl kasko yenileniyor ya,o sene hiç kaza yapmadıysan, hasarsızlık indirimi var,daha az prim yatırıyorsunHasarsizlik nedemk kiz anlamdimzaten sikorta odicek hasarini onlar daha cok sevinor yeni olcak diye
Daha yeni aldim ehliyetimi canim dediklerini tam bilmiyorum esim ancak bilir o aldi ustune zaten mecburdu yeniydim cunku sikortamalmanyada nasıl bilmiyorum ama türkiyede,her yıl kasko yenileniyor ya,o sene hiç kaza yapmadıysan, hasarsızlık indirimi var,daha az prim yatırıyorsun
Daha yeni aldim ehliyetimi canim dediklerini tam bilmiyorum esim ancak bilir o aldi ustune zaten mecburdu yeniydim cunku sikortam
Cok tesekur canim haklisin herseyi ogrencem iste bende tek basima ogrenim diye ciktim tam parka giderken olanlar oldu malesf kagit islerinide sorup hep ogrenmeye caliscam isnlaalh biraz gec kapan bir insanim oz elestirimi yaparim kendime birazda cok istedigin seyi ogrenir insan ehliyet hayalimdi cok istedim oldu ama baslangic kotu oldu amabirincisi geçmiş olsun, hiç kafanıza takmayın, herkes böyle böyle öğreniyor. kimse şöförlük becerileri çipi takılmış şekilde doğmuyor.
ikincisi, nacizane tavsiyem, madem arabayı kullanıyorsunuz, hiç bir soruya eşim bilir diye yanıt evrmeyin, arabanın teknik özelliklerinden tutunda, kasko sigortasına kadar hakim olun, bilgili olun, sorun soruşturun öğrenin her şeyi. diğer türlüsü çok acizce görünüyor dışardan bakınca bana.
Almanyada olmus olay. Orda kolay verilmedigini duymustum ama bilemedim simdi...Hayırlı olsun,yine söylüyorum canınıza acıyorsanız tam öğrenmeden çıkmayın.
İsviçreye gittim bir kaza görmedim,ehliyeti türkiyedeki gibi kolayca vermedikleri için. Okadar hoşuma gitti ki anlatamam.
İnsanlar trafik kazası yüzünden hayatlarını kaybetmiyorlar en azından,başımı camdan çıkardım diye bile ceza yazmıştı trafik polisi.
Keşke türkiyede böyle olsaydı.
Zaten oyle kolayda almadim uzun surdum oyle turkiyedeki gibi 5 kere degil 10 kere degil 20 geckindi ama ist daha dikkatli olcam drrs olsun banaAlmanyada olmus olay. Orda kolay verilmedigini duymustum ama bilemedim simdi...
Dimi ya iyi geldi yorumunuz cok saul ilk günümun kotu bitmesine uzuldum iste birkackez surseydim bukadr uzulmezdimİlk zamanlar bende çarpardım heryere,ağlayıp ben yine çarptım derdim eşime. O da sarılıp senin canın sağolsun güzelim benim derdi gülmeye başlardık :)
Naptın,niye çarptın diyenler varsa etrafında kötü hissedersin kendini. İnsana çarpma,sana bişey olmasın gerisine gül geç..
Cok saul ama her koca o anlayisi yaomiyo malesf birde gizli alinca sansizligim arttiherkes yapabilir . :) uzulme . esim de bana oyle sur boyle sur der ama kendi de gecen sag aynayi carpti
Hic sorma ya tam parka girecektim sukur kazasiz belasiz gekdim derken baktim birsey otuyo ruyadayim sandim offIlk yalnız trafiğe cikmalarda sanirim nazar boncuğu oluyor :) benimde olmuştu 18 yaşındayım ehliyeti yeni almışım korkup aglamistim halbuki kaldırıma vurmustum şimdi düşünüp gülüyorum
Ustalaşınca gülerek anlatacaksın bunları :) herkes böyle öğreniyor,cana bişey olmasın..Dimi ya iyi geldi yorumunuz cok saul ilk günümun kotu bitmesine uzuldum iste birkackez surseydim bukadr uzulmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?