Kendi için dedim zatenKasko karşı aracın zararını değil, sadece sigortalısının zararını öder.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi için dedim zatenKasko karşı aracın zararını değil, sadece sigortalısının zararını öder.
Siz talep edilir zannediyorsunuz ama zaten sigortacilar bunu ayri paket halinde sunmaz sunulur diye ogretilir o ayri.Bu sosyal yasam yorumum.Dediğim gibi kasko poliçesi normalde karşılamaz, teklif eden de olur etmeyen de, isteğe bağlı olarak prim yatırılırsa ihtiyari mali mesuliyet olarak ayrıca ek teminat altına alınırsa o zaman karşılar ancak. Kasko değil, ihtiyari mali mesuliyet olur onun adı. Ben hukuki olarak konuştum.
polis geldi tutanak tutuldu ama polis yanlış tutanak tutmuş . daha sonra biz tutanağı düzelttik yeniden kroki çizildiPerte cikartmak oyle kolay degil keske polis cagirsaydiniz ama elinizde resimleri varsa sıkınti olmaz. Onun kaskosu varsa ordan yaptirir aracini sizin sigortadan parasini alir zaten. Araci perte cikartmasi icin kazali parcalarin tutarinin bayaga bir yuksek olmasi gerekiyor o orani unuttum suan siz hasar dosyasini acin hemen.
teşekkür ederim orada dur levhası olduğu için bana ve ben çıktığım için adamada bana çarptığı için %100 ben suçluymuşumKusur oranına göre ödenir paralar. Örneğin %50 hatalı çıkarsanız hasarınızın yarısı sigortanız tarafından ödenir yarısını da cepten karşılarsınız. Sigortacınızın size ödetmeyeceğim demesi şu anlama geliyor: parça fiyatlarıyla oynayamayacağı için işçiliği yüksek gösterecek sizin ödemeniz gerekeni de sigortaya kitleyecek. Bizim tamircimiz teklif etmişti bunu kabul etmedik 3 kuruş için kimsenin hakkına giremem. Yerinizde olsam tenezzül etmezdim o paraya. Karşı tarafın hasarı ne olursa olsun sigortanız karşılar korkmayın. Sadece hata yüzdenize göre kendi masrafınız çıkar. Geçmiş olsun
airbag açıldıesime sordum simdi tutanak tuttuysaniz o tutanaklar mahkemeye gider yuzde kac kusurlu iseniz onu odermissiniz resimler falan varsa airbagler acilmadiysa sase egilmediyse pert cikmaz mahkemeden kolay kolay diyo
yok canım senden bişey almaz sigortan öder ki bence sanmam perte çıkmaz iki hava yastığından, senin sigortan sen bidaha sigorta yaptığında acısını çıkartır senden sadece o kaybın olur merak etmemerhaba kızlar salı akşam iş dönüşü kaza yaptım bir araba sağ tarafımdan çarptı .hatalı bendim arabamın kaskosu yoktu sigortası vardı. Benim arabada sağ çamurluk ta farda lastikte sorun var . karşı tarafta ön tamponda ayrıca o çok hızla benim lastiğe çarptığı için 2 hava yastığı patladı. Kaza yerinde annem adamın konuşmasını duymuş telefonda arabayı perte çıkaralım diyormuş. Sigortacımız benim arabamın masrafını bizim karşılayacağımızı söyledi zaten o kısmı biliyorduk. karşı tarafın arabasının değeri 55.000 tl miş . benim sigortacı size hiç birşey ödetmeyeceğim siz kendi masrafınızı karşılayacaksınız dedi . Eğer adam arabasını perte çıkarttırırsa biz adama ödeme yapmak zorunda kalır mıyız bilginiz varmı . Eğer adamın arabasına extra perte çıktığı için ödeme yapmam gerekirse kendi arabamı satmak zorunda kalacağım![]()
bilmiyorum canım arabamı satmak zorunda kalmak istemiyorumyok canım senden bişey almaz sigortan öder ki bence sanmam perte çıkmaz iki hava yastığından, senin sigortan sen bidaha sigorta yaptığında acısını çıkartır senden sadece o kaybın olur merak etme
Artk fiyatlar çok düştü pekte zararı olmaz yeniletme döneminde.yok canım senden bişey almaz sigortan öder ki bence sanmam perte çıkmaz iki hava yastığından, senin sigortan sen bidaha sigorta yaptığında acısını çıkartır senden sadece o kaybın olur merak etme
araba perte çıkarsa ne olacak canımacılın ben sigortacıyım :) canım tutanak resim herşey varsa tamam .31.000 tl limitin var ama araçta çok hasar yoksa senin sigorta şirketin senden önce buna itiraz eder merak etme .Sigorta şirketleri genelde araçların önce tamirine gider tamir bedeli yüksekse perte çıkarır,bunu eksper belirler .Airbag açılınca öyle her araç perte çıkmaz ciddi hasar olması lazım.sürekli dosyanızı takip edin. en son tahkim komisyonuna verme imkanın var itiraz için kısa sürede sonuçlanıyor.
Perte cıkarsa ve haklıysa hasar çoksa maalesef üstünü siz karşılmak zorundasınız ama ben sanmıyorum perte çıkacağını resmi varsa atar mısın . servisteki arkadaşlara sorayım bi. Karşı tarafın hasar resmini.araba perte çıkarsa ne olacak canım