• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza yaptım

Geçen sene de ben kaza yapmıştım. Suç %100 karşı taraftaydi. Karşı tarafın sigortası benim aracimin hasar bedelini ödedi. Kendi hasarini da cebinden ödedi.
Yalnız araç perte çıksa bile sigorta ödemiyor mu? Sizin cebinizden birşey çıkmaması lazım diye biliyorum. Neticede o adamın da malı hasar kayıtlı olacakdeğeri düşecek,satışı zor olacak vs. Hava yastığı acildiysa zaten perte çıkma ihtimali Evet var.

Perte cıkarsa ve haklıysa hasar çoksa maalesef üstünü siz karşılmak zorundasınız ama ben sanmıyorum perte çıkacağını resmi varsa atar mısın . servisteki arkadaşlara sorayım bi. Karşı tarafın hasar resmini.
atayım canım bi sn

merhaba kızlar salı akşam iş dönüşü kaza yaptım bir araba sağ tarafımdan çarptı .hatalı bendim arabamın kaskosu yoktu sigortası vardı. Benim arabada sağ çamurluk ta farda lastikte sorun var . karşı tarafta ön tamponda ayrıca o çok hızla benim lastiğe çarptığı için 2 hava yastığı patladı. Kaza yerinde annem adamın konuşmasını duymuş telefonda arabayı perte çıkaralım diyormuş. Sigortacımız benim arabamın masrafını bizim karşılayacağımızı söyledi zaten o kısmı biliyorduk. karşı tarafın arabasının değeri 55.000 tl miş . benim sigortacı size hiç birşey ödetmeyeceğim siz kendi masrafınızı karşılayacaksınız dedi . Eğer adam arabasını perte çıkarttırırsa biz adama ödeme yapmak zorunda kalır mıyız bilginiz varmı . Eğer adamın arabasına extra perte çıktığı için ödeme yapmam gerekirse kendi arabamı satmak zorunda kalacağım :mad:
Benim bildigim sizin trafik sigortaniz karsiliyor karsi tarafi. Ama bir siniri var mi bunun bilemiyorum.
Bu isi iyi bilenlerle calisin lutfen kimsenin sizi kandirmasina izin vermeyin.
Gecmis olsun

Artk fiyatlar çok düştü pekte zararı olmaz yeniletme döneminde.

Evet 12.ay'a kadar sorun olmaz inşallah yakındır yenileme dönemi.Sigorta şirketleri bu anlaşmayı 12. Ay'a kadar yaptılar 2018 yılındı eskiye dönerler.Zaten çoğu şirket sıkıntı çıkarıyor yapmak istemiyor .

Kimin hava yastığı acildi.? Ayrıca Exper görüp ona göre rapor hazırlayacak. Kolay mı öyle perte çıkarmak? Bir de yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama perte çıkması için tavanda da hasar olması gerekmiyor mu? Bir de tamir masrafı arabanın fiyatından fazla olursa sanki. Tamirciler bilir yok mu bir tanidik tamirci?

Sigortaciyim.Aracini perte cikarmasi imkansiz.Herkes bu talepte bulunur ama sigorta sirketleri hepsinden akilli merak etme.
Ayrica kaskosuz trafige cikmani önermem ;)

tanıdık bir ustayla vs arabayı perte çıkartmak çok basit bişey. satılık araba ilanlarına bakın mutlaka "sigortadan para almak için kaza masrafı fazla gösterildi" ibaresi görürsünüz.
bir ekspere danışın eğer sizden bişi almak isterlerse mahkeme açın.

tanıdık bir ustayla vs arabayı perte çıkartmak çok basit bişey. satılık araba ilanlarına bakın mutlaka "sigortadan para almak için kaza masrafı fazla gösterildi" ibaresi görürsünüz.
bir ekspere danışın eğer sizden bişi almak isterlerse mahkeme açın.
işte evet çıkaracak ben nedense eminim

Kimin hava yastığı acildi.? Ayrıca Exper görüp ona göre rapor hazırlayacak. Kolay mı öyle perte çıkarmak? Bir de yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama perte çıkması için tavanda da hasar olması gerekmiyor mu? Bir de tamir masrafı arabanın fiyatından fazla olursa sanki. Tamirciler bilir yok mu bir tanidik tamirci?
onun hava yastığı açıldı çünkü o çok hızlıydı bir anda benim lastiğe çarptı o yüzden açıldı zaten

Sigortaciyim.Aracini perte cikarmasi imkansiz.Herkes bu talepte bulunur ama sigorta sirketleri hepsinden akilli merak etme.
Ayrica kaskosuz trafige cikmani önermem :KK66:
haklısın öyle pişmanım anlatamam sana geçen sene arabamın kaskosuna 2600 tl istemişlerdi ve ertelemiştim param yok diye öyle pişmanım ki sana anlatamam

işte evet çıkaracak ben nedense eminim

Eskisi gibi perte çıkarmak kolay değil bunlar eskidendi.Ayrıca her airbag'i patlayan araç perte çıkmaz anca tamir masrafı pert durumunda fazla çıkarsa o zaman pert edilir araç.Ayrıca kaza tespit tutanağının yanlış dolduruldugunu düşünüyorsunuz neden imzaladınız itiraz edebilirsiniz evet ama bu yanlış beyan'a girer ve sigorta şirketi sorun çıkartır .
Ara sıra internetten sorgulayın kazatespit tutanağı sorgulama var bilgilerinizi girerek eğer sizin trafik poliçenizden hasar dosyası açarlarsa tahmini 10 15 gün'e belli olur kusur oranınız.Karşı tarafın kasko'su varsa oradanda hasar dosyası açtırıp sizin trafik sigortanızdan talep edilir.Eğer ki masraf 31.000TL'yi aşıyorsa sigorta şirketi sizden bunu talep eder.Ayrıca olurda tamir edilirse ve zarar gören kişi değer kaybı ile ilgili bir dosya daha açtırabilir.

Eskisi gibi perte çıkarmak kolay değil bunlar eskidendi.Ayrıca her airbag'i patlayan araç perte çıkmaz anca tamir masrafı pert durumunda fazla çıkarsa o zaman pert edilir araç.Ayrıca kaza tespit tutanağının yanlış dolduruldugunu düşünüyorsunuz neden imzaladınız itiraz edebilirsiniz evet ama bu yanlış beyan'a girer ve sigorta şirketi sorun çıkartır .
Ara sıra internetten sorgulayın kazatespit tutanağı sorgulama var bilgilerinizi girerek eğer sizin trafik poliçenizden hasar dosyası açarlarsa tahmini 10 15 gün'e belli olur kusur oranınız.Karşı tarafın kasko'su varsa oradanda hasar dosyası açtırıp sizin trafik sigortanızdan talep edilir.Eğer ki masraf 31.000TL'yi aşıyorsa sigorta şirketi sizden bunu talep eder.Ayrıca olurda tamir edilirse ve zarar gören kişi değer kaybı ile ilgili bir dosya daha açtırabilir.
imza atmadık zaten kroki yeniden çizildi sonra doğru olduğunda imza attım teşekkür ediyorum

Tam bilgim yok ama hava yastığı açılan araba perte çıkıyor satmak istese kazalı olmasından önemlş olan hava yastığı açıldıysa çok aşırı fiyat düşüyor

dediğiniz yere şimdi baktım durum kısmında değerlendirmede yazıyor burayı öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ediyorum

onun hava yastığı açıldı çünkü o çok hızlıydı bir anda benim lastiğe çarptı o yüzden açıldı zaten
Eğer yol çok hız yapılacak bir yol değil de karşı taraf da bunu ihlal etmişse o zaman yüzde yüz size verilmez diye düşünüyorum.

dediğiniz yere şimdi baktım durum kısmında değerlendirmede yazıyor burayı öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ediyorum
Ne demek :) ne olursa olsun yinede her şerde bir hayır vardır.Çok şükür ki size veya karşı taraf'a bir zarar gelmemiş. Evvela en önemlisi can sağlığınız mal yerine gelir :)

Back
X