Kazayla hamile kalmak..

Sorun bence sizi. Bakış açınız, tamamen karamsarsiniz, hayat boyle zehir olur, kendinize yazik...

Çok zor ALLAH yardımcınız olsun eşler duyarsız bü konuda bize düşüyor korunmak ama herseyin zararı var işte ALLAH isteyen herkeze nasip etsin

ayyy işte o kötü eşim yardımcı sağolsun, 3,5sene bekleyince buldumcuk oldu bebişle:)ben belki ondan daha da bir cesurum söylemesi ayıp
Kesinlikle ondan esim önce böyle değildi ben alistirdim ona benim hey heylerr geliyo gecende korkmuş hemen gelmiş bulaşık durlamaya yanima birde gicigim bugünlerde ona neyse konu değişmesin..

8 yil olmadi sonra ard arda oldu oylemi oyleyse basari oykum die konu acin umutsuz olanlar okusun umut olsun
canım benim bir etkim olmadı ki, tek sebep stresmiş. ben rahatlayınca bünye de rahatladı demek ki, peşpeşe gebelik yaşıyorum.

Stres insan bile olduruyor malesef onu yenmek buyuk mucize
duvarı nem, insanı gam yıkar dedikleri buymuş. evliliğimin ilk seneleri kv yüzünden zehir oldu, işyerinde sinir stres derken kendi evimizi aldık, çalışmayı bıraktım, oh be dünya varmış diye gezip tozdum, birkaç ay sonra hamile kaldım. çok şükür bugünüme :)

bende arıyorum yöntem ama yok sır gibi saklıyorlar
canım benim denemediğim yöntem kalmadı tüp bebeğe geçiyoruz artık. Ama şunu söyleyebilirim büyük ablamın da ilk bebek mevzusunda baya uğraştılar ondan sonra oldu bebeği. Sonra bi rahatlık geliyor heralde insana 2. ve 3. çocuğu plansız oldu. Artık sonuncu doğumdan sonra bir daha olmasın diye tüplerini bağlattı. Nasıl olsa olmuyor, Süt korur, Geri çekilme vs gibi şeylerden oluyor. İlkini yapsam ben de salacam 3 e kadar yolu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…