- 15 Haziran 2012
- 1.096
- 651
- 323
- Konu Sahibi pembeseker06
-
Masallah size:))kızlarımın arası 18 ay. 3 ve 1.5 yaşındalar. şimdi kısmetse 3. kızım geliyor. zor ama çok güzel bir şey bence. tavsiye ederim :)
çok şaşırdım şimdi gerçekten tüpler bağlıyken mi kaldı?
bence de. 8 yıl bekleyip 35 ten sonra anne olunca insan acele ediyor 40 a kadar gebelik doğum aşamaları bitsin diye :)Masallah size:))
bende pişmanım açıkçası.kimseye tavsiye etmemerken değilmi tüp bağlatmak için kuzum
8 yil olmadi sonra ard arda oldu oylemi oyleyse basari oykum die konu acin umutsuz olanlar okusun umut olsunbence de. 8 yıl bekleyip 35 ten sonra anne olunca insan acele ediyor 40 a kadar gebelik doğum aşamaları bitsin diye :)
Kesinlikle ondan esim önce böyle değildi ben alistirdim ona benim hey heylerr geliyo gecende korkmuş hemen gelmiş bulaşık durlamaya yanima birde gicigim bugünlerde ona neyse konu değişmesin..ayyy işte o kötü eşim yardımcı sağolsun, 3,5sene bekleyince buldumcuk oldu bebişle:)ben belki ondan daha da bir cesurum söylemesi ayıp
canım benim bir etkim olmadı ki, tek sebep stresmiş. ben rahatlayınca bünye de rahatladı demek ki, peşpeşe gebelik yaşıyorum.8 yil olmadi sonra ard arda oldu oylemi oyleyse basari oykum die konu acin umutsuz olanlar okusun umut olsun
neden pişmansın? ben yaşım gereği ve 3 çocuk yeter diye bağlatmayı düşünüyorum ama kararsızım.bende pişmanım açıkçası.kimseye tavsiye etmem
Stres insan bile olduruyor malesef onu yenmek buyuk mucizecanım benim bir etkim olmadı ki, tek sebep stresmiş. ben rahatlayınca bünye de rahatladı demek ki, peşpeşe gebelik yaşıyorum.
kendi kararınızsa sorun yok ama ben sinirle hareket etmiştim.kendime kızıyorum şimdi.normalde sıkıntı yok aslında.neden pişmansın? ben yaşım gereği ve 3 çocuk yeter diye bağlatmayı düşünüyorum ama kararsızım.
gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
Cnm bende bunu cozemedim bunye meselesi herhalde bnm annemde korunurken hamile kalanlardanmis ama ben oyle degilimValla ben iki aydır deli gibi yumurta takibi bilmem ne yapıyorum olmuyor insanlar nasıl bir kereyle hamile kalıyor bende de olsun lütfen
Cnm bende bunu cozemedim bunye meselesi herhalde bnm annemde korunurken hamile kalanlardanmis ama ben oyle degilim
duvarı nem, insanı gam yıkar dedikleri buymuş. evliliğimin ilk seneleri kv yüzünden zehir oldu, işyerinde sinir stres derken kendi evimizi aldık, çalışmayı bıraktım, oh be dünya varmış diye gezip tozdum, birkaç ay sonra hamile kaldım. çok şükür bugünüme :)Stres insan bile olduruyor malesef onu yenmek buyuk mucize
bilmiyorum hala kararsızım.kendi kararınızsa sorun yok ama ben sinirle hareket etmiştim.kendime kızıyorum şimdi.normalde sıkıntı yok aslında.
canım benim denemediğim yöntem kalmadı tüp bebeğe geçiyoruz artık. Ama şunu söyleyebilirim büyük ablamın da ilk bebek mevzusunda baya uğraştılar ondan sonra oldu bebeği. Sonra bi rahatlık geliyor heralde insana 2. ve 3. çocuğu plansız oldu. Artık sonuncu doğumdan sonra bir daha olmasın diye tüplerini bağlattı. Nasıl olsa olmuyor, Süt korur, Geri çekilme vs gibi şeylerden oluyor. İlkini yapsam ben de salacam 3 e kadar yolu var.bende arıyorum yöntem ama yok sır gibi saklıyorlar
aksine umursama, taktıkça olmuyor çünkü. önce kafa rahat olacak.Valla ben iki aydır deli gibi yumurta takibi bilmem ne yapıyorum olmuyor insanlar nasıl bir kereyle hamile kalıyor bende de olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?