Kazayla hamile kalmak..

ama böyle umutsuzluk yakışıyor mu canım ??? senin neden olmuyor var mı bi sıkıntı yoksa sebepsiz mi
var cnm malesef eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ,bendede tek yumurtalık ve tüp.....Rabbim bir tane nasip etti hepimzie evlatlarımızı bağışlasın ama bir tane daha olsa keşke ...tabi önce olmayana versin İNŞALLAH...

canım ilkini veren rabbim ikinciyi de eğer hayırlıysa hakkınızda ve yazmışsa elbet nasip eder... hiç yüreğini sıkma..bak ne güzel en azından tattırmış rabbim o duyguyu.inşallah ben de yaşarım... sen de 2.ye yaşarsın inşallah rabbim büyük ..

önce sizlere versin cnm benim.....

Canım buyukler kız kucukmu erkek
Canım buyukler kız kucuk erkek dogrumu anladım?
Bende ilerde iyi anlaşcaklarını dusunuyorum iki kızın inş sizinkiler gibi olurlar...

Arkadaşım kızı 7 aylıkken ikinciye kazayla hamile kaldı. İkincisi erkek 2 yaşına girecek. Psikolojisi zaten normal değildi çok zorlandı ama ikisini de aynı zamanda büyütmüş gibi oldu. Şimdi birlikte evin altını üstüne getiriyorlar. Evet anne için çok zor ama zorluğu maximum 2 sene.

Açıkcası bebeğim doğduktan bir sene sonra tekrar hamile kalsam mı diye düşünmüyor değilim. Çünkü bir kaç kişiden 3-4 yıl ara verince zorlandıklarını duydum ve etkisinde kaldım.
Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin.

Bence de. Kaza ne demek yani? Sonuçta seks yapıyorsun ve hamile kalıyorsun, bunun neresi kaza? Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz değilken ne demek kaza? Bence adına başka bişey denmeli, "planlanmayan hamilelik" falan gibi yani "kazayla hamile kaldım" demek yerine "planlamadığım/beklemediğim/ummadığım zamanda hamile kaldım" demek daha mantıklı. Kim yapıyor o seksi de kazayla hamile kalıyor, komşu mu? Seksin sonucu hamileliktir zaten korunmuyorsan. Korunuyorsan da yöntemler yüzde yüz olmadığı için yine de çok büyük bir sürpriz değil.

Canım buyukler kız kucukmu erkek

Canım buyukler kız kucuk erkek dogrumu anladım?
Bende ilerde iyi anlaşcaklarını dusunuyorum iki kızın inş sizinkiler gibi olurlar...
buyuk olan kiz canim iikide oglum var
benim kiz akrdesim yok , bence bu dunyada çocuga birakabilecek en buyuk miras bi kiz kardes ama nasip kismet
çok isterdim iki kizim olsun
hatta su an bile dusunurum bilsem kiz oalcak ama bunu bilmek imkansiz o yuzden benden bu kadar artik :)
insallah bjyyunce de boyle anlasirlar, elimden geleni yapicam buyyunce baglarinin kopmamasi için

yani kizin çok $ansli bi çocuk :)
yatak ayirmaya falanfa takilma olmasi gereken o zaten ,ben hiç bi çocugumla aayni yatkda yatmadim, yanimda uyusada uyyunca dohru yatagina herkes :)

cnm şimdi duyan kazayıda koşu yapıyor sanır

Bu arada geri çekilmeyi korunma yöntemi(!) olarak kullanıp da sonra hamile kalanların "kazayla hamile kaldım" "korunurken hamile kaldım" falan demesi komiğime gidiyor. Sen gidip en sıkıntılı metodu uygulamaya çalışıyorsun ve hamile kalınca da şaşırıyorsun. Şaka gibi

beni anlatmışsın. Ama tek fark öğrendiğimde 4 haftalık hamileydim ve bebeğim 1 yaşındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…