- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi pembeseker06
-
kaporta gitti ama kaza işte...hayır razıyım her akşam kazaya ama yok gelen gidenAynen yaa bana da dört senedir ne kazalar yapıyoruz bana mısın demiyor
ama böyle umutsuzluk yakışıyor mu canım ??? senin neden olmuyor var mı bi sıkıntı yoksa sebepsiz mikaporta gitti ama kaza işte...hayır razıyım her akşam kazaya ama yok gelen giden
var cnm malesef eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ,bendede tek yumurtalık ve tüp.....Rabbim bir tane nasip etti hepimzie evlatlarımızı bağışlasın ama bir tane daha olsa keşke ...tabi önce olmayana versin İNŞALLAH...ama böyle umutsuzluk yakışıyor mu canım ??? senin neden olmuyor var mı bi sıkıntı yoksa sebepsiz mi
kaporta gitti ama kaza işte...hayır razıyım her akşam kazaya ama yok gelen giden
Rabbim önce sana versin sonra banaAhh ahh.. Adetim bir gün gecikti, büyük ihtimalle hamile değilim ama kalbim pırpır. Umut fena bir şey.
canım ilkini veren rabbim ikinciyi de eğer hayırlıysa hakkınızda ve yazmışsa elbet nasip eder... hiç yüreğini sıkma..bak ne güzel en azından tattırmış rabbim o duyguyu.inşallah ben de yaşarım... sen de 2.ye yaşarsın inşallah rabbim büyük ..var cnm malesef eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ,bendede tek yumurtalık ve tüp.....Rabbim bir tane nasip etti hepimzie evlatlarımızı bağışlasın ama bir tane daha olsa keşke ...tabi önce olmayana versin İNŞALLAH...
Rabbim önce sana versin sonra bana
gerçekten iyi niyetliyim arkadaşlar nolur şu kazayla hamile kalmayı bana biri anlatsın artık
İNŞALLAH cnm dua edeceğim sizlere hep...Oyy Ne tatlısın! Rabbimin hanesinde bebe bol, hepimize versinBeraber büyütelim Ek gıdaya geçiş sürecinde sen ne yediriyon ben ne yediriyom konuşuruz
önce sizlere versin cnm benim.....canım ilkini veren rabbim ikinciyi de eğer hayırlıysa hakkınızda ve yazmışsa elbet nasip eder... hiç yüreğini sıkma..bak ne güzel en azından tattırmış rabbim o duyguyu.inşallah ben de yaşarım... sen de 2.ye yaşarsın inşallah rabbim büyük ..
Canım buyukler kız kucukmu erkekçocuklarimin arasi 19 ay,ilk iki yil zordu , hatta ilk yil bi kolumda emzirip bi elimle yediridigim çok olmustur, ikiside aç yardimci yok koca i$te vs ...
ikinci kuçuk diye disari çikamasan buyuk evde SIKILIP aglar , apartmandaki açilan kapiya bizim kapi sanip kosar kapiya dogru
isteyrek yaptim çok zorlandim ama hiç pisman olmadim
sonuç su an 6 ve 7.5 yasindalar
beni odadan çiakriyolar anne biz bisey konusucaz aramizda diye:)))
3. de 1 yasinda su an garibim bisey anlamiyor olan bitenden, buyukler oynuyor ama çabuk SIKILIYOLAR birbiriyle oynamak resim çizmek sohbet etmek biseyler yeyip içmek çizgi film izlemek yorum yapmak daha eglenceli .. kuçukde sadece bakiyor olaya tamamen yabanci oalrak :)))
iyi anlasan hjerseyin paylasan kardesler istiuorsak bence yasi yakin olmlali
buyukleer kiz ve erkek
Canım buyukler kız kucuk erkek dogrumu anladım?çocuklarimin arasi 19 ay,ilk iki yil zordu , hatta ilk yil bi kolumda emzirip bi elimle yediridigim çok olmustur, ikiside aç yardimci yok koca i$te vs ...
ikinci kuçuk diye disari çikamasan buyuk evde SIKILIP aglar , apartmandaki açilan kapiya bizim kapi sanip kosar kapiya dogru
isteyrek yaptim çok zorlandim ama hiç pisman olmadim
sonuç su an 6 ve 7.5 yasindalar
beni odadan çiakriyolar anne biz bisey konusucaz aramizda diye:)))
3. de 1 yasinda su an garibim bisey anlamiyor olan bitenden, buyukler oynuyor ama çabuk SIKILIYOLAR birbiriyle oynamak resim çizmek sohbet etmek biseyler yeyip içmek çizgi film izlemek yorum yapmak daha eglenceli .. kuçukde sadece bakiyor olaya tamamen yabanci oalrak :)))
iyi anlasan hjerseyin paylasan kardesler istiuorsak bence yasi yakin olmlali
buyukleer kiz ve erkek
Bence de. Kaza ne demek yani? Sonuçta seks yapıyorsun ve hamile kalıyorsun, bunun neresi kaza? Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz değilken ne demek kaza? Bence adına başka bişey denmeli, "planlanmayan hamilelik" falan gibi yani "kazayla hamile kaldım" demek yerine "planlamadığım/beklemediğim/ummadığım zamanda hamile kaldım" demek daha mantıklı. Kim yapıyor o seksi de kazayla hamile kalıyor, komşu mu?GELDİMM
Ben de KAZA MAHSULU olduğum ve her fırsatta hatırlatıldığım için sevmem.
Trafikte giderken kaza oldu da kucağına mı düştün,kaza ne demek,sevişmedin mi derim her öyle söyleyene.
Anneme demiştim çünkü 13 yaşımdayken.
buyuk olan kiz canim iikide oglum varCanım buyukler kız kucukmu erkek
Canım buyukler kız kucuk erkek dogrumu anladım?
Bende ilerde iyi anlaşcaklarını dusunuyorum iki kızın inş sizinkiler gibi olurlar...
herkesin yüreğindeki çocuk özlemi bir rabbim hepimize nasip etsinnönce sizlere versin cnm benim.....
cnm şimdi duyan kazayıda koşu yapıyor sanırBence de. Kaza ne demek yani? Sonuçta seks yapıyorsun ve hamile kalıyorsun, bunun neresi kaza? Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz değilken ne demek kaza? Bence adına başka bişey denmeli, "planlanmayan hamilelik" falan gibi yani "kazayla hamile kaldım" demek yerine "planlamadığım/beklemediğim/ummadığım zamanda hamile kaldım" demek daha mantıklı. Kim yapıyor o seksi de kazayla hamile kalıyor, komşu mu?Seksin sonucu hamileliktir zaten korunmuyorsan. Korunuyorsan da yöntemler yüzde yüz olmadığı için yine de çok büyük bir sürpriz değil.
Soyle oluyor esin prezervatif takiyor ama ordan kurtulan bi sperm hoopp senin yumurtani buluyo. Bi bakiyosun hamilesin. Tabi korundugunu sanip hic kendine hamilelik tozunu kondurmuyosun. Tesadufen yaptigin bir testte cift cizgiyi gorup solugu doktorda aliyosun ve 8 haftalik hamile oldugunu ogreniyorsun. Iste buna kazayla hamile kalmak deniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?