kazazade ile hamişlik yolunda paylaşımlar

aynen bende gidemem,şimdi evimin altında bim dururken,o yazılar varya sadece bir kaçı,bende çok umutlandım inşallah bizede vesile olur,sarafemin yazdığı duaları yaptım dün gece,allahım hayırlısını versin inşallah,tabi bende onun konusuna giriyorum,sağolsun onun sayesinde umutlandım

Son düzenleme:
inşallah faydasını görürüz canım
ben şimdiden kendimi kaptırıp düşünüyorum adet olmazsam ne zaman test yapayım diye adetim düzensiz olduğu için bekleyebildiğim kadar beklerim diyorum
sonrada ne biliyorsun belki hemen gelicek adetin diyorum böyle saçma sapan düşünürken buluyorum kendimi :))

o yorumlar benide umutlandırdı gerçekten çünki soğan kürü ypaan çok var ama incir kürü yapana pek rastlamadım
hayırlısı olsun ikimiz içinde

o yorumlar benide umutlandırdı gerçekten çünki soğan kürü ypaan çok var ama incir kürü yapana pek rastlamadım
hayırlısı olsun ikimiz içinde

soğan kürüylede hamile kaldığını söyleyenler var,ama aslında bu kür daha çok kist ve iltihap durumları içinmiş,ben pkoluyum ama bende bunlar yok,bazen soğanmı yapsaydım önce diyorum ama yok ya incire devam edeceğim,hayırlısı olsun bakalım,bende dün gece araştırdım

evet soğan kürü genelde kisti olanlar için öneriliyor
bende kist yok ve saraçoğlu özellikle adet döngüsü uzun olanlar için incir kürünü tavsiye etmiş oyüzden direk incirden başladım

evet soğan kürü genelde kisti olanlar için öneriliyor
bende kist yok ve saraçoğlu özellikle adet döngüsü uzun olanlar için incir kürünü tavsiye etmiş oyüzden direk incirden başladım

aslında senden bunu duymak beni rahatlattı,çünkü bazıları soğan kürünü pkolulara verdiğini yazmış,ama sanırım şunu atlıyorlar,gereken zamanda adet görmediğimiz için büyümeyen yumurtalar kiste dönüşüyor,bence bu onlar için geçerli,zaten adet göünce onlarda gidiyorlar değilmi yanlış bilmiyorum,ben adet gördüm mesela şimdi o küçük kistler yoktur,vücut atmıştır zaten,ama hastalık olarak adlandırılan diğer kistler tedaviyle yok olur,mantığa vurunca böyle,bende onun için direk incir kürüne başladım,bal çörek otu tarçın hazırladım

bal tarçın kürü nasıl onu nasıl yapıyorusn

bal tarçın kürü nasıl onu nasıl yapıyorusn

aslında bu incir kürünün tam anlamıyla yapmak istiyorsan haftada 4 kez yemekten 1 saat önce yumurta büyüklüğünde soğanı ince ince doğrayıp üzerine 2çay kaşığı sumak serpecekmişsin,öyle yazıyor,

3çorba kaşığı bal,1çorba kaşığı çörekotu,1 çorba kaşığı tarçın

arkadaşlar geçen pzrtsi ovitrelle iğnemi yaptırdım o günde beri sol yumurtalığımda bi ağrılar var acaba hamile kalmış olabilir miyim? midemde bulanıyo...

ay soğanı yiyemem ben öyle boşver böyle iyi :))
bal çörek otu tarçın karışımınıda yapmak istiyorumda aslında neyse 2 ay incir kürünü yapıyım sonrada onu yaparım :))

günaydın bugün kürde 15.gün 10 gün kaldı bitmesine bazı belirtiler yaşadım inşallah yumurtalama habercileridir kısmet nasip artık stres yapmadan sakince beklemek lazım :))

Canım bu güzel duan için çok teşekkür ederimm gerçekten...
Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin...

Canım bu güzel duan için çok teşekkür ederimm gerçekten...
Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin...

amim bakalım yeni küre başladım bende uğraşıyorum,inşallah işe yarar,allah gönlüne göre versin,o mutluluğu sanada tattırsın inşallah

nasıl bir belirti yazarmısın lütfen hayırlısı olsun

canım kasıklarımda çok hafif batma sancı gibi oluyor onun dışında bişey yok 13. güne kadar hiçbişey yoktu 13 günde başladı buarada 3 gündürde ateşimi ölçüyorum
aslında geç kaldım adetin ilk gününden itibaren ölçmem gerekiyordu ama napalım yumurtayı yakalayamasamda adet olucağımı anlarım stres yapmam

doğru,ben kendiliğimden adet görsem bile benim için süper,bende ateş ölçmeye başladım,hayırlısı bakalım

Merhaba bır tecrubemı paylaşmak ıstıyorum umarım sızlerede aynı mucıze olur.Hem PKO hemde hıpofiz adenom vardı adetlerım olabıldıgınce duzensız yumurta gelısımı yok vs vs. bır cocugum vardı.kac dr gezdıysem olmadı tabırı caızse artık kendımle dalga gecmeye başlamıstım açmadıgım dr kalmadı dıye en son mıkro deneyın dedıler bende druma ganophane kullansam dedım deneyebılırsın cokta umıtlenme dedı tamam dedım.adetıme 2-3 gun kala başladım ılaca tabı bılmedıgımden sabah aksam 1 alıyorum mıde bulantım oluyor mıdem agrıyor falan adet oldum ılaca devam 15.gun istıfrar etmekten ölecegımı sandım ılacı bıraktım tabı sanıyorumkı adet öncesı basladıgım ıcın ve adet sonrası yumurta olusumuna katkı sagladıgı ıcın okadar erken oldu.ertesı ay hamıleydım yalnız sız sız olun ılaca benım gıbı gunde 2 tane ıle başlamayın.Rabbım buyuk ınşallah yardımcınız olur ve meleklerınıze bıran önce kavusursunuz.

Son düzenleme:

kızıma gonophene kullandığım ilk ay hamileydim

ama bu sefer incir kürünü denemek istedim açıkçası faydası olucakmı merak ediyorum
allah hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…