ben kazen olsaydım ondan daha sınırlı olurdum o kesın abı erkek geldı dıyenı banlardım hemcınsım gelmsı ne ıstıyorlar derım sıkayet edenı banlardım sonra sıteyı hergun farklı renge sokardım bıde sohbet kanalı degılde esımın oynadıgı oyunda gordum vetılıo dıye bısey mıkrofonla sohbet edıyorlardı ole yapardım sohbet kanalını :) kavga etıklerınde hıc degılse yuz yuze edrler hatunlar ıkıs aat yazcam dıye ugrasmazlardı
hımmm bi düşüneyim bakalım CADIARZU
sitede her yorum yapanın arkasından sırf gıcıklık olsun diye huzursuzluk yapanları süresiz banlardım.:1closedeyes:
sitenin rengini değiştirmezdim gayet iyi şutarafagitti
şimdilik aklıma gelenler bu kadar aklıma geldik sıra yazarım.
ben kazen olsaydımmmm
cinsellik topiğini sadece pro üyelere özel yapmazdımm
uyuz oluyorum çünküü:umursamaz:
kk kartı daha ucuza satardımmm
nıey ya kazen az once facedeydı dedım sneın konunu acmsılar lınkı verdım gelmeıs bakıyorumda daha :) kazen yerını bana ver tahtından ındırcem kazenı sımdıkbenıd ebanlarsa gorun :) haha
:) sohbetı kapardım yerıne dedıgım gıbı vetılıo acardım zaten anlasılırdı o zman kımın erkk kımın hatuncuk oldugu :)
Ben bu gıcık misafirleri yok ederdim.Ama aslında bende ilk baştan misafir olarak girmiştim,konuları beğnip yüe olmuştum.Şöyle de yapabilir her konuyun ilk sayfası misafirler de görebilsin ama sonraki sayfaları tek yüeler tarafından okunabilsin.
Teşekkür butonunu yeniden koyardım,siteye ağırlık verdiği içinmi ne kaldırılmıştı tam hatırlamıyorum ama şuanda sitenin öyle bir problemi yok herhalde..
Koca koca imzalar konulduğuna göre..
Evt canım,bende misafi olayına taraftar değilim...
:) sohbetı kapardım yerıne dedıgım gıbı vetılıo acardım zaten anlasılırdı o zman kımın erkk kımın hatuncuk oldugu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?