Kb diyetiyle fazlalıklardan kurtulma zamanıı!!

Evelynn

Nirvana
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.659
35.864
798
Bu kaçıncı diyet, bu kaçıncı günlük

Her defasında bu defa kesin başarıcam bu defa bırakmıcam diye binbir azimle baslanan diyetlerrrr ve sonrasında neyse haftaya tekrar baslıyorum diye bırakmalar

Yapacağım diyet karbonhidrat diyeti. İsmi yanıltıyor ama aslında protein agırlıklı beslenip karbonhidratı günlük 50 puanla sınırlandırıyoruz. Karbonhidrat değeri 0 olan yiyeceklerden sınırsız tuketebiliriz.
Dukan benzeri bu diyette bana eşlik etmek isteyen olursa memnuniyetle kabul ederim=)

Son düzenleme:
Bugun yediklerim

Kahvaltı

Döner(ekmeksiz) = 0 puan
Cok az peynir = 1 puan
Mayonez = 1 puan

Şekersiz çay = 0 puan

Regl öncesinde oldugum için canım tatlı istedi bir parça çikolata yedim = 5 puan

Toplam 7 puan

Daha 43 puanım var

Bu yediklerinin belli bir ölçüsü var mı puanları farklı mı yani porsiyonlaın bunu duydum bir ara ama mayonez filan 1 puan olması garip gelmişti.Seni takip edicem cnm

Bu yediklerinin belli bir ölçüsü var mı puanları farklı mı yani porsiyonlaın bunu duydum bir ara ama mayonez filan 1 puan olması garip gelmişti.Seni takip edicem cnm

Canım puanı sıfır olanları istediğin miktarda tuketebiliyosun
Ama mesela domates 6 puan burda orta boy domatesi baz alıyosun. Daha fazla yersen puanıda o ölçüde artıyor.
Aldığın seylerin arkasındaki kalori cetvelinde yazıyor karbonhidrat miktarı. Mesela çikolatayı öyle hesapladım bir kare 5 puan diye.

Akşam Yemeği

5parca tava kanat = 8 puan
1 domates = 6 puan
1 dilim kızarmış ekmek = 8 puan
Toplam = 22 puan

Şu 4 haftayı bi tamamlayabilsemmm
Gerisi gelecek ama ahhh işte o 4 haftaaa

başarılar canım aslında dukan kadar ağır değil ki hatta bence sağlıklı yeteri kadar karbonhidrat alıyorsun fazlasını almıyorsun öyle bişey diyecek birisini düşünemedim sana başarılar sana bence çok kontrollü bir diyet

Yok malesef öyle diyen birisi bu diyetin yapıldığı baska bir konuda cıktı. Çok bilmişler illaki sivrilmeye calısıyor işte
Saol kuzum

Yok malesef öyle diyen birisi bu diyetin yapıldığı baska bir konuda cıktı. Çok bilmişler illaki sivrilmeye calısıyor işte
Saol kuzum
çok kolay gelsin haftaya bomba gibi geliceksin o zaman birkaç yapan kişi vardı çok iyi bir diyet

Bencede mantıklı bende 10 kilo vermek istiyorum yani 55 olmak istiyorum . . 5 kilo verdim ilk basta . 70 dim boy 1.64

canım seni takip edeceğim bu diyetle iyi sonuç alırsan bende 1 yada 2 hafta yaparım.bende 95 den en son tartıldığım da 81 kiloydum.

merhaba
ben de karbonhidrat kısıtlayarak- günde 50 gr- altı alıyordum. haftada 1 gün de istediğimi yiyordum. 5 ayda 18 kilo verdim 4 yıl önce.

şimdi 3 kilo aldım. tekrar bu yöntemle vericem. bence kalori saymaktansa en insanı strese sokmayan yöntem bu.umarım siz de istediğiniz kiloya inersiniz.takip edicem günlüğünüzü. bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…