Bu yediklerinin belli bir ölçüsü var mı puanları farklı mı yani porsiyonlaın bunu duydum bir ara ama mayonez filan 1 puan olması garip gelmişti.Seni takip edicem cnmBugun yediklerim
Kahvaltı
Döner(ekmeksiz) = 0 puan
Cok az peynir = 1 puan
Mayonez = 1 puan
Şekersiz çay = 0 puan
Regl öncesinde oldugum için canım tatlı istedi bir parça çikolata yedim = 5 puan
Toplam 7 puan
Daha 43 puanım var
Bu yediklerinin belli bir ölçüsü var mı puanları farklı mı yani porsiyonlaın bunu duydum bir ara ama mayonez filan 1 puan olması garip gelmişti.Seni takip edicem cnm
başarılar canım aslında dukan kadar ağır değil ki hatta bence sağlıklı yeteri kadar karbonhidrat alıyorsun fazlasını almıyorsun öyle bişey diyecek birisini düşünemedim sanabaşarılar sana bence çok kontrollü bir diyet
çok kolay gelsin haftaya bomba gibi geliceksin o zaman birkaç yapan kişi vardı çok iyi bir diyetYok malesef öyle diyen birisi bu diyetin yapıldığı baska bir konuda cıktı. Çok bilmişler illaki sivrilmeye calısıyor işte
Saol kuzum
Basarilar canim,
çok kolay gelsin haftaya bomba gibi geliceksin o zaman birkaç yapan kişi vardı çok iyi bir diyet
Bencede mantıklı bende 10 kilo vermek istiyorum yani 55 olmak istiyorum . . 5 kilo verdim ilk basta . 70 dim boy 1.64
2 ayda ekmeği azalttim kalici verdim. Ondan sonra 4 kilo daha vermisyim ama geri aldım. Şimdi tekrar baslamak istiyorum. Böyle sağlam bir sekilde.5 kiloyu nekadar zamanda verdin canm?
2 ayda ekmeği azalttim kalici verdim. Ondan sonra 4 kilo daha vermisyim ama geri aldım. Şimdi tekrar baslamak istiyorum. Böyle sağlam bir sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?