Bugün yeniden başladım. Bende yazarim burdan sana gaza morale desteğe ihtiyac duyuyorumm 65kgyum kiyafetlerle. Hedefimi hep şok diyetlere göre yaptım pismanim simdi ayda 3 4 dicem.Anladım canım inşallah kurtuluruz su iğrenc yaglarımızdannnn
canım seni takip edeceğim bu diyetle iyi sonuç alırsan bende 1 yada 2 hafta yaparım.bende 95 den en son tartıldığım da 81 kiloydum.
merhaba
ben de karbonhidrat kısıtlayarak- günde 50 gr- altı alıyordum. haftada 1 gün de istediğimi yiyordum. 5 ayda 18 kilo verdim 4 yıl önce.
şimdi 3 kilo aldım. tekrar bu yöntemle vericem. bence kalori saymaktansa en insanı strese sokmayan yöntem bu.umarım siz de istediğiniz kiloya inersiniz.takip edicem günlüğünüzü. bol şans
Bugün yeniden başladım. Bende yazarim burdan sana gaza morale desteğe ihtiyac duyuyorumm 65kgyum kiyafetlerle. Hedefimi hep şok diyetlere göre yaptım pismanim simdi ayda 3 4 dicem.
canım 2 günün sonunda ne kadar eksilme oldu tartıda.bide az şekerli türk kahvesi kaç puan biliyormusun?
nasıl gidiyor cnm diyetin ?ah benim midem bulanıyor tavuktan artık ama sen seviyorsan sorun yok iyi verdiriyor kesinlikle
benim pek iyi gittiği söylenemez sürekli acıkıyorum buaralar doyma duygum nerelere gitti ki acep
1 çay kaşığından biraz fazla benim şekersizim de bu.demekki bu diyeti yaparsam kahveyi bırakmam lazım.Canım regl öncesinde oldugum halde 1.1 kg gitti 2 günde. Su attım buyuk ihtimalle ama devamında yaglar gidecek oyuzden devam. Protein ağırlıklı beslenildiği için kas kaybı cok az olan bir diyet.
Türk kahvesinin puanı sütsüz ve sekersiz içersen sıfır. Ama 1 kesme şekerin puanı 12. Ne kadar seker atıyorsun? Yarım kesme seker kadar atıyorsan 6 puan alırsın 1kesme seker kadar atıyorsan 12 puan.
1 çay kaşığından biraz fazla benim şekersizim de bu.demekki bu diyeti yaparsam kahveyi bırakmam lazım.
maşallah sana
çok güzel gidiyorsun
ben diyet yapamıyorum buaralar adamakıllı bir diyet bulmam lazım
ahh cnm günlüğüm var zatende yazamıyorum ki sıkılıyorum hemenSaol canım
Diyeti bulursan sayfa acta bende seni takip edeyimm
Görüp gaza gelirim iyice belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?