Kb diyetiyle fazlalıklardan kurtulma zamanıı!!

Anladım canım inşallah kurtuluruz su iğrenc yaglarımızdannnn
Bugün yeniden başladım. Bende yazarim burdan sana gaza morale desteğe ihtiyac duyuyorumm 65kgyum kiyafetlerle. Hedefimi hep şok diyetlere göre yaptım pismanim simdi ayda 3 4 dicem.

canım seni takip edeceğim bu diyetle iyi sonuç alırsan bende 1 yada 2 hafta yaparım.bende 95 den en son tartıldığım da 81 kiloydum.

Cok guzel kilo vermişsin canım devammmm

ah yaa bak bu yazdıkların beni iyice gazladı 5 ayda 18kg supermişşşş
Bende bu diyeti rahat buldum ya dun mesela puanım bitmemişti ama ben tıka basa doymustum ona ragmen bugun tartıda eksi gordum super

Bugün yeniden başladım. Bende yazarim burdan sana gaza morale desteğe ihtiyac duyuyorumm 65kgyum kiyafetlerle. Hedefimi hep şok diyetlere göre yaptım pismanim simdi ayda 3 4 dicem.

Tamam canm destek olalım birbirimize cok sevinirim bana katılmana

Bugun yediklerim

Haşlama tavuk = 0 puan
1 dilim ekmek = 12 puan
Badem (bademin puanı her yerde farklı yazıyor paketiyle almadıgım için bilmiyorum ortalama bir puan yazcam)= 8 puan

Toplam 20 puan

30 puanım kaldı
Hiç iştahım yok akşam olunca acılıyor iştahım neyseki daha 30 puanım var

Izgara kofte =0 puan
1 dilim ekmek = 12 puan
3te1 muz = 8 puan
1kare çikolata =5 puan
Coca cola zero = 0puan
Toplam = 25 puan

Gün toplamında 45 puan kb aldım 5 puancık kaldı
Onuda cok az cekirdek yicem şimdi

2 litre su içildi
Spor bir süre yapmıcam.

canım 2 günün sonunda ne kadar eksilme oldu tartıda.bide az şekerli türk kahvesi kaç puan biliyormusun?

canım 2 günün sonunda ne kadar eksilme oldu tartıda.bide az şekerli türk kahvesi kaç puan biliyormusun?

Canım regl öncesinde oldugum halde 1.1 kg gitti 2 günde. Su attım buyuk ihtimalle ama devamında yaglar gidecek oyuzden devam. Protein ağırlıklı beslenildiği için kas kaybı cok az olan bir diyet.
Türk kahvesinin puanı sütsüz ve sekersiz içersen sıfır. Ama 1 kesme şekerin puanı 12. Ne kadar seker atıyorsun? Yarım kesme seker kadar atıyorsan 6 puan alırsın 1kesme seker kadar atıyorsan 12 puan.

Kahvaltı

2 haşlanmış yumurta = 0 puan
İnce bir dilim hellim peyniri = 1 puan
1 dilim ekmek = 12 puan
Coca cola zero = 0 puan

Toplam 13 puan

Öğlen canım kızarmış ekmek çekti 2 dilim kızarmış ekmek ve uzerine yag sürüp cheddarla fln yedim zero içtim
18 puan
Akşam üzeri badem yedim 8 puan
Toplam 26 puan

Gün toplamı 39 etti
Kaldı 11 puan

Bu diyetin en guzel tarafı sabahları kahvaltı öncesi hariç hiç karnımın acıktığını hissetmedim
Biraz sonra tavuk haslayıp yicem ve suyunada corba yapıcam
İyi ki tavugu cok seviyorum yoksa tiksinebilirdim tavuktan

nasıl gidiyor cnm diyetin ?ah benim midem bulanıyor tavuktan artık ama sen seviyorsan sorun yok iyi verdiriyor kesinlikle

nasıl gidiyor cnm diyetin ?ah benim midem bulanıyor tavuktan artık ama sen seviyorsan sorun yok iyi verdiriyor kesinlikle

Hayatımda hiç bu kadar kolay diyet yapmamıstım diyim sen anla canım Evet tavugu ve köfteyi çok seviyorum oyuzden dönüşümlü yiyorum kolay oluyor.
Senin nasıl gidiyor?

benim pek iyi gittiği söylenemez sürekli acıkıyorum buaralar doyma duygum nerelere gitti ki acep

1 çay kaşığından biraz fazla benim şekersizim de bu.demekki bu diyeti yaparsam kahveyi bırakmam lazım.

1 çay kaşığından biraz fazla benim şekersizim de bu.demekki bu diyeti yaparsam kahveyi bırakmam lazım.

Kahveyi değilde şekeri bırakman lazım aslında canım hangi diyeti yaparsan yap:)
Yarım kesme seker ölçüsüne indirebilsen aslında geriye daha 44 puanın kalır pek bir eksisi olmaz sana

maşallah sana
çok güzel gidiyorsun
ben diyet yapamıyorum buaralar adamakıllı bir diyet bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…