Kb diyetiyle fazlalıklardan kurtulma zamanıı!!

Bugun yediklerimi yazayım yinede

2 yumurtalı tereyaglı omlet 1
2 kızarmış ekmek 16
bir kaç çeşit peyniri (hepsinden az az) 1
şekersiz çay 0
bir badak kakaolu süt 10

Toplam 28 puan
Hiç iştahım yok
Bişeyler yemek için kalkıyorum üşenip tekrar oturuyorum
Protein yemek istemiyor sanırım canım
Evde de karbonhidrat bırakmadım
Sebze olarak domates biber fln kaldı sadece evde

Akşam yemeği

Tavuk güveç 6 puan
1 kızarmış ekmek 8 puan
Coca cola zero 0 puan

Toplamda 14 puan

Gün toplamı 42 puan
Canım muz yemek istiyor yatmadan belki birde ceyrek muz yerim

Ohhh bugunde tartıda eksi gördüm şükür
Her gün tartılıyorum ama napim motive olmam gerek
Dünden bugune -300
68ide gördüm

Eklentiler

• 20150315_134629.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 78
merhaba, ne güzel hep böyle tartıda eksilerle başlayalım güne.

ben de 12 martta başladım KB diyetine. 800 gr gitti.(2 günde 1 kg gitti, sonra bugün 200 gr geri geldi)
aman sağlık olsun. bi de istikrar

merhaba, ne güzel hep böyle tartıda eksilerle başlayalım güne.

ben de 12 martta başladım KB diyetine. 800 gr gitti.(2 günde 1 kg gitti, sonra bugün 200 gr geri geldi)
aman sağlık olsun. bi de istikrar

Bende 10martta basladım
1.800 de ben verdim 5 günde
Şimdi verdiklerimiz su oldugu için gelir gider canım pes etmeden devam edip yağ yakmaya başlamamız lazım yoksa 2 kilo veririz hop 3 gelir
Zorlanıyormusun sen

Kahvaltı

2 kare milföy(100gram) peynirli ve kaşarlı = 29puan
1 haşlanmış yumurta = 1 puan
Şekersiz çay = 0 puan

Toplam = 30 puan

Bugun kahvaltıda milföyle ödüllendirdim kendimi. Biraz fazla puan alıyor ama olsun değdi

Bende 10martta basladım
1.800 de ben verdim 5 günde
Şimdi verdiklerimiz su oldugu için gelir gider canım pes etmeden devam edip yağ yakmaya başlamamız lazım yoksa 2 kilo veririz hop 3 gelir
Zorlanıyormusun sen

maşallah. 1 haftan bitmeden 2 kiloyu geçer sanırım.

zorlanmıyorum. çünkü protein uzun süre tok tutuyor. sadece meyve çekiyor canım. ama onlarda epey puanlı.
yine de günde bir meyve yemeliyiz diye düşünüyorum. gerekirse ikiye bölüp

diyet moduna girmiş olmak bile başlı başına zafer bana. varsın haftada 500 gr-1 kg gitsin.

haşlanmış yumurtayı ben 0 puan sanıyorum. her sabah 2 haşlanmış yumurta yiyorum. 0 diye:)

Aynen canm ya bende zorlanmıyorum. Benimde tatlı isteğim var. 1 kare çikolatayla fln bastırıyorum da canım daha cok pasta tarzı seyler istiyor.
Ben muz yiyorum meyve isteyince canım. 3e boluyorum 8 puan oluyo.

Aynen canm ya bende zorlanmıyorum. Benimde tatlı isteğim var. 1 kare çikolatayla fln bastırıyorum da canım daha cok pasta tarzı seyler istiyor.
Ben muz yiyorum meyve isteyince canım. 3e boluyorum 8 puan oluyo.

regl dönemini yeni atlatmıştım. o nedenle canım tatlı çekmiyor. ama ben sürahiye bir tane çubuk tarçın atıp suyu öyle içiyorum. belki tatlı ihtiyacını gerçekten de köreltiyordur.

şöyle düşünmeye çabalıyorum kendimi. çikolata, bisküvi, kek, pasta, börek hepsinden yedin senelerce. bilmediğin çok süper ötesi tatlar değil. kısa bir anlık mutluluk ama sonra uzun süreli mutsuzluk. bu şekilde telkin etmeye çalışıyorum. ama dediğim gibi regl dönemim geçti. yaklaşırken de bu dirayeti gösterebilirim umarım.

kolay gelsin iştah kapansın kilolar gitsin :)
bu diyet bana uygun değil ben kuralsız diyet yapıyorum sporla destekliyorum.
umarım amacına ulaşırsın

Ben tam regl döneminde başladım suanda bitmek üzere düşün halimi Ama dizginleyebildim kendimi. Birde protein gercekten iştahımı köreltiyor.
Tarcın sevmiyorum muz yada cikolata yiyorum öyle tutuyorum kendimi

kolay gelsin iştah kapansın kilolar gitsin :)
bu diyet bana uygun değil ben kuralsız diyet yapıyorum sporla destekliyorum.
umarım amacına ulaşırsın
Tesekkurlerrr insallah
Kuralsız diyetten kastın her seyden ye ama az ye gibi bişeymi? Denedim de yapamıyorum ben onu malesef

Tesekkurlerrr insallah
Kuralsız diyetten kastın her seyden ye ama az ye gibi bişeymi? Denedim de yapamıyorum ben onu malesef
akşamları ekmek yemiyorum şekeri azalttım birde alkali su yapıyorum kendime
puan hesaplamaya üşenirim ben :)) 1-2 kilom kaldı onlarda gidince çok şımarıcam çok :)

akşamları ekmek yemiyorum şekeri azalttım birde alkali su yapıyorum kendime
puan hesaplamaya üşenirim ben :)) 1-2 kilom kaldı onlarda gidince çok şımarıcam çok :)

Canım ne yazıkki sadece ekmeği fln kesmekle benim 25 kg gitmez
Oh 1 2 kg kalmş yaa darısı basımaa. Ama yinede cok sımarma geri alma o 1 2 kiloyu
Öyle hesap yapmıyoruz aslında ya basit bişey ama herkese uymuyor tabi

Bir süre yapmıycam spor bir 5 kg fln verirsem baslıycam yoksa iyice diyet kafasına giriyorum

Bugun kilom aynı.
Dün akşam çok geç saatte(11) yediğim için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…