ahh cnm günlüğüm var zatende yazamıyorum ki sıkılıyorum hemen
merhaba, ne güzel hep böyle tartıda eksilerle başlayalım güne.
ben de 12 martta başladım KB diyetine. 800 gr gitti.(2 günde 1 kg gitti, sonra bugün 200 gr geri geldi)
aman sağlık olsun. bi de istikrar
Bende 10martta basladım
1.800 de ben verdim 5 günde
Şimdi verdiklerimiz su oldugu için gelir gider canım pes etmeden devam edip yağ yakmaya başlamamız lazım yoksa 2 kilo veririz hop 3 gelir
Zorlanıyormusun sen
Kahvaltı
2 kare milföy(100gram) peynirli ve kaşarlı = 29puan
1 haşlanmış yumurta = 1 puan
Şekersiz çay = 0 puan
Toplam = 30 puan
Bugun kahvaltıda milföyle ödüllendirdim kendimi. Biraz fazla puan alıyor ama olsun değdi
maşallah. 1 haftan bitmeden 2 kiloyu geçer sanırım.
zorlanmıyorum. çünkü protein uzun süre tok tutuyor. sadece meyve çekiyor canım. ama onlarda epey puanlı.
yine de günde bir meyve yemeliyiz diye düşünüyorum. gerekirse ikiye bölüp
diyet moduna girmiş olmak bile başlı başına zafer bana. varsın haftada 500 gr-1 kg gitsin.
haşlanmış yumurtayı ben 0 puan sanıyorum. her sabah 2 haşlanmış yumurta yiyorum. 0 diye:)
Aynen canm ya bende zorlanmıyorum. Benimde tatlı isteğim var. 1 kare çikolatayla fln bastırıyorum da canım daha cok pasta tarzı seyler istiyor.
Ben muz yiyorum meyve isteyince canım. 3e boluyorum 8 puan oluyo.
regl dönemini yeni atlatmıştım. o nedenle canım tatlı çekmiyor. ama ben sürahiye bir tane çubuk tarçın atıp suyu öyle içiyorum. belki tatlı ihtiyacını gerçekten de köreltiyordur.
şöyle düşünmeye çabalıyorum kendimi. çikolata, bisküvi, kek, pasta, börek hepsinden yedin senelerce. bilmediğin çok süper ötesi tatlar değil. kısa bir anlık mutluluk ama sonra uzun süreli mutsuzluk. bu şekilde telkin etmeye çalışıyorum. ama dediğim gibi regl dönemim geçti. yaklaşırken de bu dirayeti gösterebilirim umarım.
Tesekkurlerrr insallahkolay gelsin iştah kapansın kilolar gitsin :)
bu diyet bana uygun değil ben kuralsız diyet yapıyorum sporla destekliyorum.
umarım amacına ulaşırsın
akşamları ekmek yemiyorum şekeri azalttım birde alkali su yapıyorum kendimeTesekkurlerrr insallah
Kuralsız diyetten kastın her seyden ye ama az ye gibi bişeymi? Denedim de yapamıyorum ben onu malesef
akşamları ekmek yemiyorum şekeri azalttım birde alkali su yapıyorum kendime
puan hesaplamaya üşenirim ben :)) 1-2 kilom kaldı onlarda gidince çok şımarıcam çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?