kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

ben esime olayı bile söylemedim kendisi anlayıp konusmus daha önce butarz konularda konusmaktan kactılar bizimi elestiriyorauna döndüler

Yemekleriniz yenmedi,beğenilmedi ve sizde kaygı bozukluğu başladı öyle mi ? Tek sebep bu mu ? Pamuk ipliğine bağlı bir psikolojiniz var demek .

Beğeniyorlarsa yemek götürmeyin güzel keyifleri bilir.
bu degil susmaktan herhangi birseyde artık onlarla nasıl iletişim kuracagımızı bilemiyorum

Sizin yemeklerinizi yememeleri icin ellerinde ciddi bi sebep olmali diye dusunuyorum. Cunku gicikligina dahi olsa insan dalginlikla bikere de olsa yer mutlaka. Yerinizde olsam once kendimi sorgularim. Ha eger sizden kaynakli hicbir sebep yoksa, o zaman da keyifleri bilir sahsen hic umrumda olmazdi.

Yanlış anlamayın lütfen tırnaklarınız uzun mu?
Dikkat ediyor musunuz ?
Ben tırnağı uzun olan insanların yemeğini pek yiyemiyorum belki sorun bu tarz şeylerdir.

şimdi yemekleri bu kadar bariz yememek ilginç

benim kv de çok kolay başkasının yemeğini yemez bu başkasına ben de dahilimdir muhtemelen

ama evime geldiği nadir zamanda önüne konulanı yedi ya da ona götürdüğüm ufak tefek şeyleri de

en son görümcemle özenip yılbaşı sofrası kurdur her şeyi ile yemekleri ben pişirdim ve kadın bize neden geldiniz evinizde pişirip yeseydiniz dedi zira tahtı sarsıldı herkes bana iltifat etti yemekleri güzel buldu vs vs

yani kv yemek kötü diye değil de siz yaptınız diye yemiyor olabilir

lakin buna takmayın

götürmeyin siz de orada yemeyin olsun bitsin

bir de cidden bazı kişilerin garip takıntıları var mesela yağınızı farklı bulabilir o fabrika salçasını asla ağzına sürmüyor siz marketten salça alıyor olabilirsiniz vs vs

Süpersiniz.
En güzelini yapmışsınız. Oğluna soruyor bide sanki oğlu yapmış yemekleri şaka gibi.
Bencede doğru olan bu konu sahibi. Yemiyorlarsa yapmayın sizde.
Benim kayınvalidem arada gelir kalır,geçen gün eşime benden güzel yemek yapıyor choccy dedi. Şayet size yapılan gibi bir tavır gorseydim yapmazdım yemek falan,makarna,hazır manti vs yapar geçerdim ama nezaketle yaklasıldığı için her zaman imkanlar dahilinde en iyisini yapıp koyuyorum sofraya.
Birde damak tadı diye birşey var. Bir arkadaşım pasta,börek,kurabiye vs yapmayı çok sever,çevremizdeki herkes bayıla bayıla yer,tarif ister ama ben kızın yaptıklarını yiyemiyorum bana ağır yağlı ,şekerli geliyor. Ha tabiki bunu dile getirmiyorum ,az da olsa yiyorum nezaketen ama ne zaman onda birşey yesem akşam midem agrıyor,mideme oturuyor akşam yemeği yiyemiyorum. Ben margarin,ayçiçek yağı kullanmam evde,zeytinyağı ve tereyağı kullanırım,o ayçiçek,margarin hatta biskin denen ağır yağı bile kullanıyor hamur işlerindr biliyorum bence bu sebeple damak tadıma uymayıp bana ağır geliyor. Belki bu tip bir durumdur ama yinede böyle davranmalarını haklı çıkarmaz

sen de onlarda yeme

Mesela ağbim eşi, annem ve benim dışımda kimsenin yemeğini yemez. Sizinkiler de böyle mi yoksa sadece sizin yemeklerinizi mi yemiyorlar?
Yemiyorlarsa siz de yemek filan götürmeyin kayınvalidenizin de yemeklerini yemeyin

Elleriniz mi ojeli, hijyeninizde mi problem olduğunu düşünüyorlar , ya da kavga esnasında yemekle ilgili bir şey mi dediniz ?

Ya da titizim diye geçinip başkasının burnundan getiren saçma sapan tiplerden biri mi ? Halbuki ki en çok onlar dikkatsiz.

Buraya böyle uzun uzun yazdınız ama hiç onlara sormadinjz mi ? Diliniz yok mu ?

Beni sürekli yemeğe cagiriyorsunuz ama yaptığım yemeklerden neden yemiyorsunuz ? Bunu saygısızlık olarak görüyorum ve yemeğe gelmeyi ret ediyorum artık. " hepi topu bir kaç cümleyle rahata ereceksiniz.

Eşi araya sokmak nedir anlamadım ?

Böyle basit birikimi için kaygı bozukluğu mu yaşanır ? Kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz. Söyleyin çat çat , gelin evinize. .

benim eşimin ailesine göre de
benim kullandığım tertemiz ev yapımı salça, bulgur, turşu vs. ne varsa hepsi çirkin kötü ama kendilerin hazır kullandığı markası bile belirsiz şeyler çok güzel
bunu da şöyle ifade ediyorlar ' yemek yaparken salça kullanılacaksa ahh bizim salçamız daha güzel' vs...
bende şöyle çözüm buldum kendiler geldiğinde hazır salça alınıyor onu kullanıyorlar gidince atılıyor çünkü ben kullanmıyorum
benim kv sofra adabı yoktur
bir yerde sofra açıksa oturulup azda olsa tadına bakılır
baktım bu yemiyor tamam anne bende sizde asla birşey yemeyeceğim dedim
herhalde oğluda kızmış olmalı ki şimdi yiyor
ha hadi benim yemeğimden huylanıyor diyeyim meyveyi de ben yapmadım ya
insanları çok abartıyor olabilir misin?
yemezlerse yemesinler
götürmede gittiğinde de sende tok git

Yaşadığım için amann buna da kafa yorulur mu diyemiyorum. Kayınvalidem de benim evimde pek yemek yemez. Ama onun yaşam şekli böyle. Kendi evinde de aynı. Ver abur cuburu tatlıyı yer ama iş yemeğe gelince yemez. Yine de bana geldiklerinde tabağına dokunmadığında sinirleniyorum. Nezaketen yemesini bekliyorum. Artık ben de ona gidince aynı davranıyorum :) Hatta yolda yemek yiyip gidiyorum :)

Allah var yukarıda her yaptıgımı yer kv ve kp yerler yaptığım şeyleri he olaki yemezlerse tavrım net yapmam hiç bişey kendimi yormaya degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…