kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

Aaa aynı benim kv ya . Ben onunla birkaç gün yanlız kalmıştım herşeyi böyle çatalın ucu ile yiyor zayıfta değil ama anlamış değilim . 15 gün evvel bize geldiler 1 hafta kaldılar ilk masaya oturdu böyle pek birşey yemedi yiyor ama iştahsız gibi filan . Sonra hatırladım ki bu kadın hep böyleydi. Güya masada ben servis yaparken eşime Tuğçe’nin eli çok lezzetli demişler . İnsan bana söyler yani bunu ama hiçççç

Bir daha yemek tatlı goturmeyin ne gerek var boşuna stres yapıp hasta olmuşsun. Aynısını bana yapsa kayınvalidem bende onun evinde sofraya oturmam elinden çay bile icmem.

choccywhoccydoodah esimin ailesi aşırı kendini seven,herşeyi bildiğini düşünen,baskin kişilerdir.Onlara gore o eti oglu sectigi,pirinc paketine oğlunun eli değdiği için güzel oldu yemek...keramet bende değil yani Gecmiste onlara verici oldugum,yucelttigim,hatirnaz davrandigim çok olmuştur ama hak etmediklerine hukmettim ve buna göre davraniyorum artik.

Gerçekten bunun yüzünden anksiyetiniz artıp hap kullanamaya mi başladınız Allah başka dert vermesin neden önemsiyorsunuz bu kadar anlamadim

Mesela ağbim eşi, annem ve benim dışımda kimsenin yemeğini yemez. Sizinkiler de böyle mi yoksa sadece sizin yemeklerinizi mi yemiyorlar?
Yemiyorlarsa siz de yemek filan götürmeyin kayınvalidenizin de yemeklerini yemeyin

peki neden yemez biz zaten nedenini merak ediyoruz

yani annesi hep vardı da sizin yemekleriniz ve eşinin yemekleri sonradan hayatına girdi hepsi de aynı değildir bu üçünü yiyip başkalarını neden yemiyor

dışarıda hiç mi yemek yemez

kimseye oturmaya misafirliğe vs de mi gitmez

cenazeye vs de mi uğramaz

ya da kvsinin yemeğini de mi yemez varsa eşinin kardeşi vs

eğer cidden yemiyorsa gerçekten çok merak ettim bir insan bu kadar zor yaşamı neden tercih eder diye

Ayyy ne guzel doğurdum kafasında bir anne canlandı gözümde ,aslında oğluna değil kendine o övgü. Ben doğurdum,nede güzel doğurdum,yetiştirdim diye dolaylı yoldan kendiyle gurur duyuyor

Benim kp ilk evlendiklerinde kv nin yemeginide yemezmis kendi yaparmis.. simdide disarda yer kv elinde gorumce elinden yer.. garibime gitmisti ilk basta.. sonra laf soktum bi keresinde.. kv beni over zaten sunu guzel yapar bunu yapar diye.. dedim babam yemez ya gerci:)) aguhaha onu mu takayim beaa.. sigara kullanmam icki kullanmam kokain kullanmam hastaliklida degilim yani.. kirli kibarlar:))

Tiksiniyor sanırım aslında yemediği insanlar pis değil kesinlikle ama yiyemiyor işte ben de üniversiteye kadar pek yiyemezdim açıkçası özellikle de görüntüsü karışık bir yemekse
Kayınvalidesiyle aynı apartmanda oturuyorlardı ama yemiyordu karısı çok zorlanıyordu açık açık söylüyordu yemek göndermeyin yemiyor diye. Aynı şekilde teyzelerimde de yemez ama dışarıda da yer bu da garip bir huy işte. Evde bir tencere sarma olur bunu kim yaptı diye sorar kim kime bir tencere sarma verir ki
Bu arada ağbim eşinden ayrıldı yengem bayağı rahatlamıştır diye düşünüyoruz

esi araya en sokmadım o farkedip söylemiannesi annesine titizim ellerimi sık yıkarım kısa keserim tırnaklarımı .
bir kac kere sormaya kalktım ama yanlıs anladılar bizimi sucluyorsun dediler ozmanda lohusayken nohutten bahsetmiştik nohut yemegi yemek yenir mi diye konusmustu ve üç gün konusmustu yapma diye en son bende onlara bu konuya üzüldüğümü söyledim bizimi sucluyon demişlerdi konusmamaıstım.

kaygım bu dengesizliğe susmamdan olustu içimde tutmayı sevmem ama aramız bızulmasın diye susmak zorunda kalıyorum

bundan sonra yemege gitmiyevwgim ben diyetteyim esimede yemek var evde diyecegim kızlar

Alasını yapmış olursun. Ben de kv nin yemeklerini hiç istemeden yiyorum, hele yaptığı tatlılar allahım....Her şeyi hazır kullanıyor, adi kremalar falan beni benden alıyor. Niye yemiyorsun diye de bozuluyor. Diyetteyim diyorum. Bu sefer inadına kv de diyete girip diyet tatlı yaptım diyor-du yani

az yiyor kendi evindede öyle dısrda secer heryerder yemezler aMa yapılmıs yemege dokunmamak bana garip grliyor . oysa kendi yaptıgı yemegi bitirmeyelim veya az alalım bozulur . ısrar eder yiyin yiyin diye

siz neden yemediklerini düşünüyorsunuz
şimdiye kadar en azından bir fikir oluşmuştur sanıyorum

maalesef benim kayinvalidem de öyle hatta kayinbabamda çoğu zaman öyle yemiyorlar. benim hatta daha öteye gidip yemeklerin beni hasta ediyor diyor. geçen gün misafir vardı emirvaki yaptı yemek hazirl a geliyoruz kac çeşit yemek yaptım apar topar. ve. hanımefendi yemeğin beni zehirledi dedi iki gün yattı yatakta o kadar üzülüyorum ki bu hallerine. işin tuhaf tarafi yiyen hiç kimse hastalanmadı onun dışında hep böyle yapıyor sinir oluyorum. son olarak onun dışında herkes yemeklerimi çok begeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…