Aaa aynı benim kv ya . Ben onunla birkaç gün yanlız kalmıştım herşeyi böyle çatalın ucu ile yiyor zayıfta değil ama anlamış değilim . 15 gün evvel bize geldiler 1 hafta kaldılar ilk masaya oturdu böyle pek birşey yemedi yiyor ama iştahsız gibi filan . Sonra hatırladım ki bu kadın hep böyleydi. Güya masada ben servis yaparken eşime Tuğçe’nin eli çok lezzetli demişler . İnsan bana söyler yani bunu ama hiççççYaşadığım için amann buna da kafa yorulur mu diyemiyorum. Kayınvalidem de benim evimde pek yemek yemez. Ama onun yaşam şekli böyle. Kendi evinde de aynı. Ver abur cuburu tatlıyı yer ama iş yemeğe gelince yemez. Yine de bana geldiklerinde tabağına dokunmadığında sinirleniyorum. Nezaketen yemesini bekliyorum. Artık ben de ona gidince aynı davranıyorum :) Hatta yolda yemek yiyip gidiyorum :)
Mesela ağbim eşi, annem ve benim dışımda kimsenin yemeğini yemez. Sizinkiler de böyle mi yoksa sadece sizin yemeklerinizi mi yemiyorlar?
Yemiyorlarsa siz de yemek filan götürmeyin kayınvalidenizin de yemeklerini yemeyin
Ayyy ne guzel doğurdum kafasında bir anne canlandı gözümde ,aslında oğluna değil kendine o övgü. Ben doğurdum,nede güzel doğurdum,yetiştirdim diye dolaylı yoldan kendiyle gurur duyuyorchoccywhoccydoodah esimin ailesi aşırı kendini seven,herşeyi bildiğini düşünen,baskin kişilerdir.Onlara gore o eti oglu sectigi,pirinc paketine oğlunun eli değdiği için güzel oldu yemek...keramet bende değil yani Gecmiste onlara verici oldugum,yucelttigim,hatirnaz davrandigim çok olmuştur ama hak etmediklerine hukmettim ve buna göre davraniyorum artik.
Tiksiniyor sanırım aslında yemediği insanlar pis değil kesinlikle ama yiyemiyor işte ben de üniversiteye kadar pek yiyemezdim açıkçası özellikle de görüntüsü karışık bir yemeksepeki neden yemez biz zaten nedenini merak ediyoruz
yani annesi hep vardı da sizin yemekleriniz ve eşinin yemekleri sonradan hayatına girdi hepsi de aynı değildir bu üçünü yiyip başkalarını neden yemiyor
dışarıda hiç mi yemek yemez
kimseye oturmaya misafirliğe vs de mi gitmez
cenazeye vs de mi uğramaz
ya da kvsinin yemeğini de mi yemez varsa eşinin kardeşi vs
eğer cidden yemiyorsa gerçekten çok merak ettim bir insan bu kadar zor yaşamı neden tercih eder diye
esi araya en sokmadım o farkedip söylemiannesi annesine titizim ellerimi sık yıkarım kısa keserim tırnaklarımı .Elleriniz mi ojeli, hijyeninizde mi problem olduğunu düşünüyorlar , ya da kavga esnasında yemekle ilgili bir şey mi dediniz ?
Ya da titizim diye geçinip başkasının burnundan getiren saçma sapan tiplerden biri mi ? Halbuki ki en çok onlar dikkatsiz.
Buraya böyle uzun uzun yazdınız ama hiç onlara sormadinjz mi ? Diliniz yok mu ?
Beni sürekli yemeğe cagiriyorsunuz ama yaptığım yemeklerden neden yemiyorsunuz ? Bunu saygısızlık olarak görüyorum ve yemeğe gelmeyi ret ediyorum artık. " hepi topu bir kaç cümleyle rahata ereceksiniz.
Eşi araya sokmak nedir anlamadım ?
Böyle basit birikimi için kaygı bozukluğu mu yaşanır ? Kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz. Söyleyin çat çat , gelin evinize. .
annemle konustum annemde o insanların aklına grleni söyledi acaba ondan doalyımı süpheleniyorlat dediçok merak ettim, herkesin aklına gelip benim aklıma gelmeyen ne acaba
Hahhaha aşmış onlar :)Onlara gore o eti oglu sectigi,pirinc paketine oğlunun eli değdiği için güzel oldu yemek...keramet bende değil yani
Var mi boyle bir durum peki? Yani mezhep farki?annemle konustum annemde o insanların aklına grleni söyledi acaba ondan doalyımı süpheleniyorlat dedi
bundan sonra yemege gitmiyevwgim ben diyetteyim esimede yemek var evde diyecegim kızlar
az yiyor kendi evindede öyle dısrda secer heryerder yemezler aMa yapılmıs yemege dokunmamak bana garip grliyor . oysa kendi yaptıgı yemegi bitirmeyelim veya az alalım bozulur . ısrar eder yiyin yiyin diyepeki neden yemez biz zaten nedenini merak ediyoruz
yani annesi hep vardı da sizin yemekleriniz ve eşinin yemekleri sonradan hayatına girdi hepsi de aynı değildir bu üçünü yiyip başkalarını neden yemiyor
dışarıda hiç mi yemek yemez
kimseye oturmaya misafirliğe vs de mi gitmez
cenazeye vs de mi uğramaz
ya da kvsinin yemeğini de mi yemez varsa eşinin kardeşi vs
eğer cidden yemiyorsa gerçekten çok merak ettim bir insan bu kadar zor yaşamı neden tercih eder diye
yok aynı mezheptenizVar mi boyle bir durum peki? Yani mezhep farki?
O zaman hasetliklerinden yemiyorlardir, bos verin caninizi sıkmaya değmez <3yok aynı mezhepteniz
e tamam işte çözümü yazmışsınız bırakın biraz da onlar bozulsun içlerine dert edinsinleroysa kendi yaptıgı yemegi bitirmeyelim veya az alalım bozulur . ısrar eder yiyin yiyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?