- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
Kız zikkim yesinler dedin ya kahkaha attım resmen, çok güldürdün beniBenim yemeklerimden sonra eşim annesinin yemeklerini yemediği için
Onlarda buna tepki için sanırım yemeklerimi hiç yemezler
Kv Sofrada uzun uzun yemeklerime bakar
1 kaşık alır ben gidiyimde yatıyım der
Bu yüzden artık bana geldiklerinde hiç yemek yapmıyorum zıkkım yesinler umrumda değil
Manyak mı bunlar ya? Hadi kadın kıskanç olur, çekemez bir derece anlıyor insan da, Kayın Peder niye böyle davranır? Hakkaten mallığına doymasın, kendini güzel sofralardan mahrum etmekten başka ne yaptı şimdi?Corba da yapma onlara...birdaha seni ararlarsa "dolapta peynir ,zeytin var..canım kahvaltı yapmak çekti"de.Daha önce de paylaştım burda....yıllar önce başka şehirden KV KP bana geldiler.Calistigim halde herşeyi kendimce dört dörtlük yaptim.Fasulyenin türü çok güzelmiş diyerek zeytinyağlı fasulyeyi ikiser tabak yediler.Nohutun cinsi güzelmiş eti nereden aldın güzelmiş diyip ikişer tabak etli nohut yediler...pirincin turu guzelmis markası ne oğlum? diyip pilavın ikinci tabağını istediler.Sofradan kalkarken kayınpeder "insanoğlu işte ...kuru ekmekle de doyuyor "dedi Kalan yemeğin yanına ertesi gün kayınvalidem hazır mercimek çorbası ek yaptı .Onu ve dunden kalan yemegi yerken kayınpeder üç kez çorbanın çok güzel olduğunu söyledi. Yaklasik dört yıl bana geldiklerinde onları otogardan alıp direk lokantada yemek yedik.Son birkaç gelişlerinde de "hazır mantı ve hazır çorba " yapiyorum aslinda evime hazır çorba almamama ragmen.Senin yemeğini yesinler diye kendini lütfen paralama
Seninki kendi senin kadar güzel yemek yapamadığı için kiskançlıgından zehirlenmiş numarası yapmış ve baskalarınında senin yemeklerini övmesinden çok rahatsız bence, niye üzülüyon ki bu kadınamaalesef benim kayinvalidem de öyle hatta kayinbabamda çoğu zaman öyle yemiyorlar. benim hatta daha öteye gidip yemeklerin beni hasta ediyor diyor. geçen gün misafir vardı emirvaki yaptı yemek hazirl a geliyoruz kac çeşit yemek yaptım apar topar. ve. hanımefendi yemeğin beni zehirledi dedi iki gün yattı yatakta o kadar üzülüyorum ki bu hallerine. işin tuhaf tarafi yiyen hiç kimse hastalanmadı onun dışında hep böyle yapıyor sinir oluyorum. son olarak onun dışında herkes yemeklerimi çok begeniyor.
Zıkkımın kökünü yesinlerselan arkadaslar aslında yemesseler yemesinler demek isterdim ama evler yakın cocuguma baktıklarından dolayı daha sık görüsüyoruz .
yemeklerimi yemiyorlar bunu da kimi zaman beni kırarark yapıyorlar . 5 yıllık evliyim eskidende öyleydiler cok nadir sehir dısından geldiklerinde bir domates corbası yap biz pide getiiriyoruz derlerdi .
en son ki iki olayı anlatayım esim ogun iş dönüsü corba yapmamı istedi hastaydı . kayınvalide emrivaki ile yemege gelin mesajı atmıs. corbayı aldım onlara gittim annebamya pilav vardı. kaselere az koydum biliyorum yemek istemeyeckler bari tadına baksınlar diye.bize koyma yemicez dedi kendinize koy dedi . bende ben yedim evde dedim tek eşine koydum . esimde daha öncede aynı seyler oldugu için annesine ben olmadıgım bir ara demiş neden eşimin yaptıgı tencere yemege gelmiyor demiş bir kac bahane soylemiş .
ikincide kabak tatlısı yapmıstım onlara götürdüm daha önce yediklerini söylemişlerdş oyuzden götrdüm . kaynanam tabaga koyup kayınvabama getrdi kanepeye koydu kayınbabam üstüne oturdu kaynanama neden buraya koydun dedi . kayınvalidem bana dönüp neden bunu buraya getirdin (eve)dedi ciddi bir sekilde . kitlendim kaldım zatn kabagın ezilmeyen büyük tabakta kalan kısmını da yemediler iki gün masada kaldı üçüncü gün ben evime aldım getrdim
bu olaydan sonra kaygı bızuklugum basladı ilac kullnmaya basladım.
ben onlara yemege gitmek istemiyorum arada cagrdıgı zman anne bizi düsünmeyin diyorum olurmu gelin diyo agzımı kapatıyor bize göre fazla yemk yapıyor . nezaketsizlik yapmamayım diye kac defa yemktn cıkan kılı sakladm esime dedim annene ben söylersem alınır sacları kısa ile uzun arası savruk savruk yemek yapıyor demir eksikliğide var sacları dökülüyor sacını baglasa yemek yaprken dedim oda söylemedi
ama 5 yıldır vebalı gibi davranıyorlar benim yaptıklarıma .bircok kez kırıldım yapmamyım diyorum illaki denk geliyor onalrın yanında dilsiz gibi oldum konussam yanlıs anlayıp savunma yapıyor tersliyor .
tavsiylerinizi bekliyoru m
Siz de onların evinde yemeyinselan arkadaslar aslında yemesseler yemesinler demek isterdim ama evler yakın cocuguma baktıklarından dolayı daha sık görüsüyoruz .
yemeklerimi yemiyorlar bunu da kimi zaman beni kırarark yapıyorlar . 5 yıllık evliyim eskidende öyleydiler cok nadir sehir dısından geldiklerinde bir domates corbası yap biz pide getiiriyoruz derlerdi .
en son ki iki olayı anlatayım esim ogun iş dönüsü corba yapmamı istedi hastaydı . kayınvalide emrivaki ile yemege gelin mesajı atmıs. corbayı aldım onlara gittim annebamya pilav vardı. kaselere az koydum biliyorum yemek istemeyeckler bari tadına baksınlar diye.bize koyma yemicez dedi kendinize koy dedi . bende ben yedim evde dedim tek eşine koydum . esimde daha öncede aynı seyler oldugu için annesine ben olmadıgım bir ara demiş neden eşimin yaptıgı tencere yemege gelmiyor demiş bir kac bahane soylemiş .
ikincide kabak tatlısı yapmıstım onlara götürdüm daha önce yediklerini söylemişlerdş oyuzden götrdüm . kaynanam tabaga koyup kayınvabama getrdi kanepeye koydu kayınbabam üstüne oturdu kaynanama neden buraya koydun dedi . kayınvalidem bana dönüp neden bunu buraya getirdin (eve)dedi ciddi bir sekilde . kitlendim kaldım zatn kabagın ezilmeyen büyük tabakta kalan kısmını da yemediler iki gün masada kaldı üçüncü gün ben evime aldım getrdim
ben onlara yemege gitmek istemiyorum arada cagrdıgı zman anne bizi düsünmeyin diyorum olurmu gelin diyo agzımı kapatıyor bize göre fazla yemk yapıyor . nezaketsizlik yapmamayım diye kac defa yemktn cıkan kılı sakladm esime dedim annene ben söylersem alınır sacları kısa ile uzun arası savruk savruk yemek yapıyor demir eksikliğide var sacları dökülüyor sacını baglasa yemek yaprken dedim oda söylemedi
ama 5 yıldır vebalı gibi davranıyorlar benim yaptıklarıma .bircok kez kırıldım yapmamyım diyorum illaki denk geliyor onalrın yanında dilsiz gibi oldum konussam yanlıs anlayıp savunma yapıyor tersliyor .
Çünkü karısına yaranmak istiyor.Karisini yuceltip evlerine geri dönüşleri için yatırım yapıyor.Kendileri bilirler....onlara olan saygımi kaybettiler.Manyak mı bunlar ya? Hadi kadın kıskanç olur, çekemez bir derece anlıyor insan da, Kayın Peder niye böyle davranır? Hakkaten mallığına doymasın, kendini güzel sofralardan mahrum etmekten başka ne yaptı şimdi?
bende sebebini bilmiyorum ama hal hareketi beni üzüyor sürekli yapıyor çünkü kahvemi içer ardından midem bulanıyor diyor yemeğimi yer aynı şekil ozellikle kayinvalidemin annesi çok begeniyor oda bu durumdan hiç hosnut değilSeninki kendi senin kadar güzel yemek yapamadığı için kiskançlıgından zehirlenmiş numarası yapmış ve baskalarınında senin yemeklerini övmesinden çok rahatsız bence, niye üzülüyon ki bu kadına
Acaba sizin onlara b.... Yapacağınızdan mı korkuyorlar ondan mı yemiyorlarannemle konustum annemde o insanların aklına grleni söyledi acaba ondan doalyımı süpheleniyorlat dedi
Kıskançlık çekememezlik çok kadında ondan yapıyor. Bence bu kadına üzülmek yerine kızmanız gerekir size zulmediyorbende sebebini bilmiyorum ama hal hareketi beni üzüyor sürekli yapıyor çünkü kahvemi içer ardından midem bulanıyor diyor yemeğimi yer aynı şekil ozellikle kayinvalidemin annesi çok begeniyor oda bu durumdan hiç hosnut değil
annemle konustum annemde o insanların aklına grleni söyledi acaba ondan doalyımı süpheleniyorlat dedi
simdi bisey diyecem nezaketsiz yapacamselan arkadaslar aslında yemesseler yemesinler demek isterdim ama evler yakın cocuguma baktıklarından dolayı daha sık görüsüyoruz .
insanlar şud uygusallığı kesip anneciğim yaptığım yemeği yemeyen yemeğinide beğenmediğim bir ortamda yemek yeme eylemi için bulunmak istemiyorum ..bundan sonra beni yemek için asla çağırmayın .onun dışında başımın üstünde yeriniz var deyin .DÜMDÜK çok mu zor.selan arkadaslar aslında yemesseler yemesinler demek isterdim ama evler yakın cocuguma baktıklarından dolayı daha sık görüsüyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?