kb ve kv nin yemeklerimi yememesi nezaketsizce

Kız zikkim yesinler dedin ya kahkaha attım resmen, çok güldürdün beni Haklısın valla bana da koca ailesi benzer şeyi yaptılar, bende yapmıyorum artık. Ne ikram ediyon peki geldiklerinde

Hem kedim var hem tirnaklarim hafif uzun ve ojelidir hep ama tirnaklarim kisacik bile olsa ben ciplak elle yemek yapmam beyaz eldiven kullaniyorum.
Yemeyen olmadi hiç. Gerci kp pek yemedi ama keyfi bilir bunun icin niye uzuluyorsun ki?
Çevremde de gorumcem, kuzenlerim dahil kimsenin dibinden kesilmiş tirnak kullandigini gormedim.
Bence uyuzluguna yapiyorlardir.

Manyak mı bunlar ya? Hadi kadın kıskanç olur, çekemez bir derece anlıyor insan da, Kayın Peder niye böyle davranır? Hakkaten mallığına doymasın, kendini güzel sofralardan mahrum etmekten başka ne yaptı şimdi?

Seninki kendi senin kadar güzel yemek yapamadığı için kiskançlıgından zehirlenmiş numarası yapmış ve baskalarınında senin yemeklerini övmesinden çok rahatsız bence, niye üzülüyon ki bu kadına

Eşinize dert yanmaya gerek yok. Sizde KV ye gittiğinizde agzinıza tek lokma sokmayin. Evinizde yiyip gidin. Yemek falan da götürmeyin. Sebebini soran olursa da benim yaptıklarım yenilmiyor bende burada yememe kararı aldım diyin

Zıkkımın kökünü yesinler
Siz götürmeyin bir şey

Yemeklerinizi inatla yememelerine rağmen, neden inatla yemeklerinizi götürüp, yemelerini istiyorsunuz? Yaranmak mi amac? Öyleyse asla ama asla yaranamazsiniz.

Yemeklerinizin yenmeyecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum çünkü eşiniz, ailesine neden yemiyorsunuz diye sormuş. Yani eşinize göre de yenilebilir yemekleriniz.

Bana bunu yapsalar, benim yemeğimi yemeyenin, yemeğini niye niyeyim der ve bir daha da yemem. Siz de suç, çok taviz vermişsiniz, başınıza çıkmışlar

Siz de onların evinde yemeyin
Getirdikleri bir tatlı olsa bile
Ben evde yedim yemeğimi deyin
Kısasa kısas

Çünkü karısına yaranmak istiyor.Karisini yuceltip evlerine geri dönüşleri için yatırım yapıyor.Kendileri bilirler....onlara olan saygımi kaybettiler.

bende sebebini bilmiyorum ama hal hareketi beni üzüyor sürekli yapıyor çünkü kahvemi içer ardından midem bulanıyor diyor yemeğimi yer aynı şekil ozellikle kayinvalidemin annesi çok begeniyor oda bu durumdan hiç hosnut değil

1.Onlara giderken yiyecek birsey getirmeyin.
2. Onlara gitmeden yemeginizi yiyin, ac degilim diyetteyim deyip orada birsey yemeyin.( ya da orada yiyip icip eline saglik bile demeyin. Ya da tercihinize gore bu da cok tuzlu olmus, biraz cig kalmis, yagi cok kalitesiz galiba mideme dokundu gibi yorumlar yapabilirsiniz)
3. Size gelirlerse meyve suyu, hazir kahve, paketli biskuvi vs disinda birsey ikram etmeyin.
4. Illa yemek yiyeceklerse disaridan lahmacun vs soyleyin.

Bu gibi kisiler icin ugrasmaya veya moral bozmaya degmez.

Kıskançlık çekememezlik çok kadında ondan yapıyor. Bence bu kadına üzülmek yerine kızmanız gerekir size zulmediyor

yemiyorlarsa zıkkımın kökünü yesinler.
Hiç uğraşmayın boşverin

simdi bisey diyecem nezaketsiz yapacam benim de ilk basta bole yapiyorlardi simdi bayila bayila yiyorlar inatlarina onlarin tum yorelerine ait yemekleri yaptim ogrendim elimin lezzetide var sim di cit cikaramiyorla ilk basta bizim yorenin yemeklerini bilmiyor simdi hepsini ona bese katladim canm yemiyorlarsada sende gonder me. cok mu zor canim

Midem bulandı
Üstüne oturulan tatlıyı eve getirmek 3 gün bekletip bi de
Yemekten çıkan killar
Sürekli bir yemek muhabbeti ..

insanlar şud uygusallığı kesip anneciğim yaptığım yemeği yemeyen yemeğinide beğenmediğim bir ortamda yemek yeme eylemi için bulunmak istemiyorum ..bundan sonra beni yemek için asla çağırmayın .onun dışında başımın üstünde yeriniz var deyin .DÜMDÜK çok mu zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…