Merhaba Kızlar
Ben de çok yakın zamanda burnumu estetik ameliyat ettirmek istiyorum ve çok kararsız kaldım.Bazı plastik cerrahlar KBB doktorları için estetik eğitimi almadıklarını ve buruna sadece sağlık müdahaleleri yapmaları gerektiğini söylemişlerdi.Ama burdaki yorumlarda Op.Dr. Yusuf Can'ın KBB doktoru olmasına rağmen çok iyi estetik ameliyatlar yaptığını gördüm ve kendisini dr. listeme ekledim.Siz ne dersiniz,sizce estetik cerrahlar mı,KBB doktorları mı? Bir de Yusuf Can ile ilgili fikirlerinizi de belirtirseniz memnun olurum.
bence yillarca doktorlarla calismis biri olarak soyluyorum insanin sansida onemli eger saglikla ilgili oluyorsan yani goruntude bisey dusumuyorsan deviasyon vs sadece saglik duzelsin istiyorsan kbb ama goruntude duzelsin diyorsan estetik cerrah kbb icin sana tavsiye edebilirim ama biraz pahali bir odktor prof doktor mehmet omur kbb doktoru kesinlikle super bir doktor bende ses telimde polip vardi oldum yillar once kendisine estetik dusuyorsanda ilker manavbasiyla goruseblirsin internetten arastir istersen ikiside iyi doktorlar