KBB doktorları mı yoksa plastik cerrahlar mı?

KBB doktorları mı ? Yoksa plastik cerrahlar mı ?

• Ankete Katılan
    20
Merhaba Kızlar

Ben de çok yakın zamanda burnumu estetik ameliyat ettirmek istiyorum ve çok kararsız kaldım.Bazı plastik cerrahlar KBB doktorları için estetik eğitimi almadıklarını ve buruna sadece sağlık müdahaleleri yapmaları gerektiğini söylemişlerdi.Ama burdaki yorumlarda Op.Dr. Yusuf Can'ın KBB doktoru olmasına rağmen çok iyi estetik ameliyatlar yaptığını gördüm ve kendisini dr. listeme ekledim.Siz ne dersiniz,sizce estetik cerrahlar mı,KBB doktorları mı? Bir de Yusuf Can ile ilgili fikirlerinizi de belirtirseniz memnun olurum.

bence yillarca doktorlarla calismis biri olarak soyluyorum insanin sansida onemli eger saglikla ilgili oluyorsan yani goruntude bisey dusumuyorsan deviasyon vs sadece saglik duzelsin istiyorsan kbb ama goruntude duzelsin diyorsan estetik cerrah kbb icin sana tavsiye edebilirim ama biraz pahali bir odktor prof doktor mehmet omur kbb doktoru kesinlikle super bir doktor bende ses telimde polip vardi oldum yillar once kendisine estetik dusuyorsanda ilker manavbasiyla goruseblirsin internetten arastir istersen ikiside iyi doktorlar

Merhaba Kızlar

Ben de çok yakın zamanda burnumu estetik ameliyat ettirmek istiyorum ve çok kararsız kaldım.Bazı plastik cerrahlar KBB doktorları için estetik eğitimi almadıklarını ve buruna sadece sağlık müdahaleleri yapmaları gerektiğini söylemişlerdi.Ama burdaki yorumlarda Op.Dr. Yusuf Can'ın KBB doktoru olmasına rağmen çok iyi estetik ameliyatlar yaptığını gördüm ve kendisini dr. listeme ekledim.Siz ne dersiniz,sizce estetik cerrahlar mı,KBB doktorları mı? Bir de Yusuf Can ile ilgili fikirlerinizi de belirtirseniz memnun olurum.

ben kötü bi tecrübe yaşamış biri olarak kbb prof oldum ve bu psikolojimi anlatamam bence plastik cerrahlar bu konuda daha iyi.

Yaa bende bunu merak ediyorum acaba kbb mi estetik cerrahmı bilmiyorumkismile halada karar vermiş değilim ama iyi olan kbb bulunduktan sonra ki bazıları şeklede müdehle ediyolar bilemedim daha fazla tecrübesi olan arklar yorum eklerlerse sevinicem kbb olan arkadaşlar özellikle

sevgili pink7 kbb konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım istemişsin ama bende kendi düşüncemi paylaşmak istedim.

önümüzdeki perşembe günü bende ameliyat oluyorum.deviasyon+estetik . ilk önce kbb profesörünle görümüştüm çünkü ciddi nefes problemim var ve çocukken burnum kırılmıştı fakat ameliyat tarihim ayarlanırken vazgeçtim çünkü prof. ta olsa dışı konusunda güvenemedim.içi benim işim ama dışındaki hafif kemerinide sadece törpülerim gibi bişiler demişti bana ve hiç tatmin olmadım.estetik kaygım olduğunu doktorumda farketti ve ben daha fazlası için sana söz veremem plastik cerrah ile de görüşme şansın var,görüş öyle karar verelim o zaman dedi.o yüzden plastik cerrah ile de görüştüm nefes yolumu açıcağını ve burnumuda istediğim gibi yapabileceğini söyledi.konuşmasından,anlatmasından çok güven aldım ve endişelerim azaldı. bence deviasyon + estetik ameliyatlarında kbb değil plastik cerrah tercih edilmeli.çünkü onlar burnun içinide dışınıda gayet güzel yapabiliyorlar ama kbb ciler estetik konuşunda pek tatmin edici değil bana göre. tabi istisnalar da var hepsine haksızlık etmek istemem ama benim gözlemim bu şekilde oldu.

sevgili pink7 kbb konusunda tecrübeli arkadaşlardan yardım istemişsin ama bende kendi düşüncemi paylaşmak istedim.

önümüzdeki perşembe günü bende ameliyat oluyorum.deviasyon+estetik . ilk önce kbb profesörünle görümüştüm çünkü ciddi nefes problemim var ve çocukken burnum kırılmıştı fakat ameliyat tarihim ayarlanırken vazgeçtim çünkü prof. ta olsa dışı konusunda güvenemedim.içi benim işim ama dışındaki hafif kemerinide sadece törpülerim gibi bişiler demişti bana ve hiç tatmin olmadım.estetik kaygım olduğunu doktorumda farketti ve ben daha fazlası için sana söz veremem plastik cerrah ile de görüşme şansın var,görüş öyle karar verelim o zaman dedi.o yüzden plastik cerrah ile de görüştüm nefes yolumu açıcağını ve burnumuda istediğim gibi yapabileceğini söyledi.konuşmasından,anlatmasından çok güven aldım ve endişelerim azaldı. bence deviasyon + estetik ameliyatlarında kbb değil plastik cerrah tercih edilmeli.çünkü onlar burnun içinide dışınıda gayet güzel yapabiliyorlar ama kbb ciler estetik konuşunda pek tatmin edici değil bana göre. tabi istisnalar da var hepsine haksızlık etmek istemem ama benim gözlemim bu şekilde oldu.

Çok sağol peki sen nerde ameliyat olacaksın ist mu? Ya kafam çoook karışık hala benim 1 kbb uzmanı var tavsiyeedilmişti şekliylede oynayıp düzeltiyomuş bendede deviasyon problemi giderilmedi 1 kez ameliyat olmama rağmen gerçi daha 5 ay oldu ilk ameliyatım paşa paşa beklicem dee kafamı karıştıran nokta bidahamı oyumu estetik cerrahtn kullanmalımıyım yoksa kbb olup şeklinede az müdehle edermi zaten şuan sol burun etli kısmı sağa göre şiş duruo bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile ayy valla bilemedim gidip görüşücem güven önemli diyorumda bakalım

bence asıl önemli olan kbb ci olsun plastik cerrah olsun
burnun içini ve dışını aynı anda en iii yapabilen doktoru bulmak
ki bu kbb ciler de de var estetik cerrahlarda da.

pink07 cim ben edirne de eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat olacağım.

kesinlikle güven çok önemli.madem kafan karışık öncelikle aklında olan kbb ve plastik cerrahlarla konuşup sorununu ve beklentini anlatmalısın daha sonrada en çok güvendiğin ve tatmin olduğun doktorda karar kılmalısın. zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun.

pink07 cim ben edirne de eğitim ve araştırma hastanesinde ameliyat olacağım.

kesinlikle güven çok önemli.madem kafan karışık öncelikle aklında olan kbb ve plastik cerrahlarla konuşup sorununu ve beklentini anlatmalısın daha sonrada en çok güvendiğin ve tatmin olduğun doktorda karar kılmalısın. zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun.

inşallahhhh :Saruboceq:

kızlarrr

ben de amelliyat olmayi dusunuyorum, cok kararsizim. ismet aslan yada fatih sirin e amelliyat olan var mı aranızda?

ya ben iki operasyonumuda kbb dokturuna oldum sonuç hüsran ama şuan kafamda yine bi kbb doktoru emre ilhan var revizyonlarda çok başarılı olduğu için sizce?

ya ben iki operasyonumuda kbb dokturuna oldum sonuç hüsran ama şuan kafamda yine bi kbb doktoru emre ilhan var revizyonlarda çok başarılı olduğu için sizce?

evet emre beyde kbb ama bence estetik alanında bayaa ilerlemiş genelde kbb ler estetiğee yanaşmıolarr

Deneyimimden dolayı artık kesinlikle plastik cerrah derim. Çünkü bir kbb doktoru nefes almamı kolaylaştırmış olsa da burnumun dışında inanılmaz hatalar yaptı sanki eline ilk kez neşter almış biri gibi. Şimdi revizyon olmak zorundayım. Bir estetik cerrah gördüm ve bana kbbciler tarafından mahvedilmiş çok burun onardığını söyledi. Tabiki emre ilhan gibi kendini kanıtlamış kbbciler de var ama bence diğerlerine estetik için gitmek çok riskli.

Deneyimimden dolayı artık kesinlikle plastik cerrah derim. Çünkü bir kbb doktoru nefes almamı kolaylaştırmış olsa da burnumun dışında inanılmaz hatalar yaptı sanki eline ilk kez neşter almış biri gibi. Şimdi revizyon olmak zorundayım. Bir estetik cerrah gördüm ve bana kbbciler tarafından mahvedilmiş çok burun onardığını söyledi. Tabiki emre ilhan gibi kendini kanıtlamış kbbciler de var ama bence diğerlerine estetik için gitmek çok riskli.

teşekkürler ve geçmiş olsun :((((

Bence iki taraftan da buruna yönelen cerrahlar daha iyiler , bir doktorun kbb ci veya pl cerrah olması onun iyi burun yapması için yeterli diil bence, burun konusuna yönelmeli..bence..

bencede, kbb doktorları kbb da oluşan herseyin ameliyatını yapıyor ve birinde profosyonellesemiyorlar ama emre bey sadece burun estetiği yaptığı için bu konuda profosyonel olmuş ve bence dünyadada ismini duyuracak şuan daha çok genç bi 10-20 yıl sonra ne olur bilmemmmmm ;gururumuz olur bizimde sanırım.

Back
X