KBB doktorları mı yoksa plastik cerrahlar mı?

KBB doktorları mı ? Yoksa plastik cerrahlar mı ?

• Ankete Katılan
    20
Merhaba
Konuya anket eklenmiştir....

benim ameliyatımda hem kbb hem de plastik cerrah bulundu. çünkü tamamen estetik değildi ameliyatım. önce kbb girdi burnumun kırığını düzeltti sonra da plastik cerrah girdi ve görüntüyü düzeltti. burnun içi kbb lik olabilir ama dışı bence bu işin mimarına bırakılmalı yani plastik cerraha..

en güzeli sanırım ikisinin beraber girmesi ameliyata :)

Çevremde kbb doktorları tarafından kötü yapılmış burunlar gördügüm için kesinlikle ve kesinlikle plastik cerrahlar yapmalı..
Ama burada tartışılan kbb doktorları veya plastik cerrah olsun işini iyi yapan biri olsun sonuç olarak.

Bu konu benim de kafamı karıştıran bir durum ama İstanbul ve Ankara'da en iyi sayılabilecek doktorların internet sitelerinde özgeçmişlerini inceledim ve hepsinin KBB uzmanı olduğunu gördüm. Anladığım kadarıyla KBB sayesinde burnun anatomisine hakim olup estetik alanında sonradan geliştiriyorlar kendilerini. Ben de yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum ve KBB uzman doktorlar benim için ön planda şu an.
Aynı anda hem göğüs estetiği hem burun estetiğiyle uğraşan doktorlar var. Bilmiyorum ama bana tuhaf geliyor bu durum.

ya ben iki operasyonumuda kbb dokturuna oldum sonuç hüsran ama şuan kafamda yine bi kbb doktoru emre ilhan var revizyonlarda çok başarılı olduğu için sizce?
Hangi doktorlara ameliyat oldun Daha önce? Bende ameliyat olmayi dusunuyorum. Hüsrana ugramak istemiyorum. Bülent kocu düsünüyorum.

Back
X