• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keci boynuzundan baska

melissa78

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
616
187
303
Almanya
selam arkadaslar sperm tedavisi icin keci boynuzundan baska bitkiler varmi bildiginiz,yani aktarlardan alinan falan,kaynanamlar izine gidecek eger varsa ona ismarlayacam burda öyle seyler bulunmuyor,bir umut diye herseyi deniyoruz simdiden tesekkürler,birde esim keci boynuzu kürü yapiyor,bu kürden fayda gören oldumu hic yani testlerde degisiklik yasayan varmi,

selam arkadaslar sperm tedavisi icin keci boynuzundan baska bitkiler varmi bildiginiz,yani aktarlardan alinan falan,kaynanamlar izine gidecek eger varsa ona ismarlayacam burda öyle seyler bulunmuyor,bir umut diye herseyi deniyoruz simdiden tesekkürler,birde esim keci boynuzu kürü yapiyor,bu kürden fayda gören oldumu hic yani testlerde degisiklik yasayan varmi,

bide canım çörekotu ve balı karıştırıp her sabah aç karna eşinle yiyin çörekotunu iyice kavur 1kasık alın her sabah sanada iyi eşinede keçiboynuzu kürü nasıl yapılır bayanlarada iyi gelen bişeymi yazarmısın

melissa78 canım bide saf bal ıssırganotu tohumu ve keten tohumunu karıştırıp yesin 100 er gram 1 kilo bal iyi geldiğini duydum ama biraz sabır diyorlar devam ederseniz iyi geliyormuş komşumun kaynınında olmuyordu bunu denemişler hanımı şimdi hamile hayırlısı olsun inşallah çalışmalara devam yılmak yok arkadaşım

Benim eşim sabah aç karnı ve gece yatarken keçiboynuzu pekmezini yiyor,ayrıca gece yatarkende keçiboynuzu suyunu içiyor belenaycığım peki bu dediğin kürüde uygulasam bi sorun olurmu ki şimdiden tşkr ederim.

elcin121 bi sorun olurmu bilmiyorum ama bunlar doğal şeyler bi sakınca olmaz herhalde denemekte fayda var eşin itiraz etmiyorsa bence dene ah benim eşim bi yese neler yapıcam ama yemiyor adama tatlı dedimi 1 metre öteye kaçıyor çok yalvardım ama olmadı yiyemiyor daha doğrusu meyve tatlı ağzına koymaz eğer eşin yiyorsa dene bence şifa allahtan canım hayırlısı inş

cok sagolun canim bir umut diye herseyi denemeye calisiyoruz,keci boynuzu kadinlarada iyi geliyormus ama tam ne icin onu bilmiyorum canim

Merhaba canım ottan copten zıyade esıne E vıtamını olan ve proteın ıceren gıdalar yedır. Ornegın E vıtamını bulgur,kabak cekırdegı,zeytın yagında bol var. Proteın ıse et, tavuk,balık bunları bol tuketın. Bırde E vıtamını ılacları Ornegın evikap gunde bır tane ıcsın

cok sagol canim cevabin icin,yediklerine dikkat etmeye calisiyorum herseyden azar azar yesin istiyorum ama sagolsun esim de herseyi yemez

arkadaşlar ot çöp deyip geçmeyin Allah'ın yarattığı herşeyde bir hayır vardır içtiğimiz ilaçların hammaddelerinde neler var heps yine doğadan elde edilen şeyler o yüzden ilaçlara destek olarak bitkisel şeyler kullanmamız bence yararlı olabilir. Ayrıca şöyle düşünün o kullandığımız ısırgan tohumu, çörek otu vs hamile kalmamızı sağlayamasa bile kansere karşı birebir, keten tohumu kolestrol vs için oldukça yararlı...

biz de kuru deniyoruz ama henuz sonuc yok :(
Kuru soranlar icin
1.hafta sabah kahvaltidan once yarisini, bir de aksam yemekten once yarisini
1.haftadan sonra 3 ay boyunca; her gece yatmadan once yarisini

Kur: 500ml suyu kaynat, icine 7-8 tane keci boynuzunu 3-4e bolerek icine at. 3-4 dakika kaynat. sonra altini kapat. 20 dakika beklet ve suz.

bende bu ay aşılama tedavisine başladım... keçiboynuzu kürünü uygulamaya devam ediyoruz.. bu tedavide belli olacak aşılama sırasında değerleri artmışmı göreceğiz size sonucu bildiririm kızlar..
nurhanım canım keçiboynuzu kürünü doktorlar değilde burada bu kürü uygulayıpda memnun kalan eşinin değerlerinde artış olan arkadaşlardan duyuyoruz... aynı zamanda tvde ender saraçda kaynatılmak suretiyle içilirse erkeklerde daha etkili olur diye söylemişti..

keçiboynuzu kürünün faydasını görenler varmı arkadaşlarrr
merhaba canım benim eşimde keçiboynuzu kürünü denedi yaklaşık 2,5-3 ay kadar sonra test yaptırdık düşük olan sonuçlar normalin üzerine çıkmıştı daha sonra biz bir ara kürü bıraktık bende eşime dedimki bir süre daha içme sonraki test nasıl çıkacak bakalım dedim o testi geçenlerde yaptırdık ve değerler malesef yarı yarıya tekrar düşmüştü bende bu kürün faydasının olduğunu anlamış oldum şimdi tekrar başlayacağız american hastanesine gittik dr a oda bize bir ilaç verdi sayı kalitesini artıran bir ilaçmış bakalım 3 ay sonraki testtimizde neler olacak hayırlısı bakalım
melissa78 canım bide saf bal ıssırganotu tohumu ve keten tohumunu karıştırıp yesin 100 er gram 1 kilo bal iyi geldiğini duydum ama biraz sabır diyorlar devam ederseniz iyi geliyormuş komşumun kaynınında olmuyordu bunu denemişler hanımı şimdi hamile hayırlısı olsun inşallah çalışmalara devam yılmak yok arkadaşım

bu karışımıda deneyelim illaki faydası olur herhalde verdiğin bilgi için teşekkürler canım...a.s.

merhaba canım benim eşimde keçiboynuzu kürünü denedi yaklaşık 2,5-3 ay kadar sonra test yaptırdık düşük olan sonuçlar normalin üzerine çıkmıştı daha sonra biz bir ara kürü bıraktık bende eşime dedimki bir süre daha içme sonraki test nasıl çıkacak bakalım dedim o testi geçenlerde yaptırdık ve değerler malesef yarı yarıya tekrar düşmüştü bende bu kürün faydasının olduğunu anlamış oldum şimdi tekrar başlayacağız american hastanesine gittik dr a oda bize bir ilaç verdi sayı kalitesini artıran bir ilaçmış bakalım 3 ay sonraki testtimizde neler olacak hayırlısı bakalım

bu karışımıda deneyelim illaki faydası olur herhalde verdiğin bilgi için teşekkürler canım...a.s.

Canım Dr. hangı ılacı verdı yazarsan sevınırım

Canım Dr. hangı ılacı verdı yazarsan sevınırım

gükümser'cim dr bize mone diye bir ilaç verdi vitamin gibi birşey içinde gingseng ekstresi,ginkgo biloba ekstresi gibi yararlı şeyler var ayrıca afrodizyak etkiside varmış inşallah faydasını görürüz...
rabbim herkese anne olmayı nasip etsin(amin)

Back
X