• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keci boynuzundan baska

merhaba canim bizimde sorun esimde baden wurtembergdena.s.

canim siz ne kadarlik evlisiniz ve tedavi görüyormusunuz,bize sonuc mart 2007 da söylendi ve daha bu nisan ayinda tedaviye baslandi yani doktorlara gitmeye basladik,esime tese uygulanmasina karar verildi ama tese bir türlü yapilamadi cünkü aksilik hic bitmedi,eylülde tese yapilcakti esimde hepatit b cikti onun tedavisine baslandi tam onu yoluna koyduk derken esimde klinefelder sedyromu cikti,simdide tese ile bile sansimiz cok azmis,yani tese ile sperm bulunamama ihtimali cok yüksek,tek istedigim anne olmak ama umudum her gecen gün dahada azaliyor

canim siz ne kadarlik evlisiniz ve tedavi görüyormusunuz,bize sonuc mart 2007 da söylendi ve daha bu nisan ayinda tedaviye baslandi yani doktorlara gitmeye basladik,esime tese uygulanmasina karar verildi ama tese bir türlü yapilamadi cünkü aksilik hic bitmedi,eylülde tese yapilcakti esimde hepatit b cikti onun tedavisine baslandi tam onu yoluna koyduk derken esimde klinefelder sedyromu cikti,simdide tese ile bile sansimiz cok azmis,yani tese ile sperm bulunamama ihtimali cok yüksek,tek istedigim anne olmak ama umudum her gecen gün dahada azaliyor

Olur inşallah umudunu yitirme.1 tane sağlıklı sperm bile bulunsa şans vardır.Zaten sorunlar arka arkaya gelir ama sonrasında güneş mutlaka doğacaktır.

insallah canim rabbim hepimize saglikli sihhatli evlat nasip etsin,evet keciboynuzuna devam ediyoruz,canim senin esinde ne gibi sorun var?bence vakit gecirmeden doktora gidin,bizde ilk sene istemedik gecen sene 1.ayda kadin doktoruma gittim artik cocuk istedigimizi ama beni kizkene prolaktin hormonumun yüksek oldugunu ve tekrar kontrol edilip ilac tedavisine baslayalim dedim oda hemen hapa baslamadan esini urologa yollayalim dedi ozaman cikti ortaya durum,halbuki biz hic önceden denemedik

arkadaşlar keçiboynuzu kürü dediğiniz bildiğimiz ağaçtan toplanan mı yoksa özel işlemlerle hazırlanmış birşey mi? ben aktardan sordum yok dedi. doğal olanını alldım. birde tozu varmış kakao gibi.sütle falan içilebilir dedi.pekmezi de varmış da daha az doğal diye tavsiiye etmei. toz olandan hiç duydunuz mu?

selam canım keçiboynuzu kürünü sen hazırlıyorsun aktardan keçboynuzu alıyorsun bir tencereye 6-7 tane kırıp üzerine 1 litre su koyup kaynamaya bırakıyorsun kaynayınca 3-4 dk bekleyip altını kaptıyorsun 20 dkda kapağı kapalı bir şekişlde dinlendirip suyunu kavanoza koyuyorsun.. sonra ilk hafta sabah akşam bir su bardağı sonraki hafta ise sadece gece yatarken içiyor eşin..ben 5 ytlye 1 kilo aldım arttı bile..bu kür pekmezinden daha etkili..
bu ay bizde denedik bu kürü dün aşılamam oldu eşimin değerlerinde özellikle hareketli sayısında çok artış oldu..dün bizde şaşırdık sonuca... inşallah sonucuda güzel olur ...

selam canım keçiboynuzu kürünü sen hazırlıyorsun aktardan keçboynuzu alıyorsun bir tencereye 6-7 tane kırıp üzerine 1 litre su koyup kaynamaya bırakıyorsun kaynayınca 3-4 dk bekleyip altını kaptıyorsun 20 dkda kapağı kapalı bir şekişlde dinlendirip suyunu kavanoza koyuyorsun.. sonra ilk hafta sabah akşam bir su bardağı sonraki hafta ise sadece gece yatarken içiyor eşin..ben 5 ytlye 1 kilo aldım arttı bile..bu kür pekmezinden daha etkili..
bu ay bizde denedik bu kürü dün aşılamam oldu eşimin değerlerinde özellikle hareketli sayısında çok artış oldu..dün bizde şaşırdık sonuca... inşallah sonucuda güzel olur ...

sağol canım.peki tozu diye birşey duydunmu?kaynatmasam kendisini yese de olur mu?bir de suyunun içine şeker falan da atıyomusun?

evet tozunu duydum hatta dünki gazetede keçiboynuzlu kek yapmışlar tozundan... arada sadece keçiboynuzuda yedi eşim.. kendisi daha lezzetli diyor eşim bende yedim yumurtlamayada katkısı oluyormuş..
ama kürünü bu sitelerde çok duydum bende ancak bu ay denedim suyuna hiç şeker felan koymuyorsun soğuyunca su gibi içiliyor.. benim eşim suyunu pek sevmedi ama benim hatırıma bir dikişde içiyordu.. dünkü aşılamada sonucu görünce şaşırdık ve sevindik değerlerine..

ha unutmadan bu kürü bir kanalda ender saraçda önerdi erkekler için suyunu kaynatıp içmek daha iyi dedi..

bu bilgiyide Prof.Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun "Bitkisel Tedavi Yöntemleri" adlı kitabından okuyan bir arkadaş yazmış
Bazı durumlarda sperm sayısı normal olamasına rağmen hamilelik çok zor gerçekleşiyor.Bunun sebebi nedir?Spermlerin baş kısmında bir kesecik var bunun içinde çok sayıda değişik enzimler bulunur.Sperm,yumurtaya temas ettiğinde ,acrosome içerisindeki enzimler yumurtanın zarını parçalar sperm yumurtanın içerisine girer ve hamilelik sağlanır.İşte yumurta zarı ile temas eden sperm-acrosomunun enzimleri yeterli aktiviteye sahip değilse yumurtanın zarını parçalayamazlar.Yumurtanın döllenmeside mümkün olmaz.Keçiboynuzu sperm,n baş kısmında bulunan acrosome içeriğindeki enzimlerin aktivitesini yükselterek yumurta zarının parçalanmasına imkan sağlar,böylece hamilelik gerçekleşir.

Merhaba kizlar, benim esimin sperm sayisi cok dusuk. Ama 1 ay keciboynuzu kurunu kullandiktan sonra sayi 12 milyondan 18 milyona cikti. Bu bana biraz umit verdi. Simdi keci boynuzuna devam. Bir de keciboynuzu pekmezi icine ceviz, susam, findik, badem, tahin karistirip da veriyorum.
Bu arada "akdas", ben kaynatmak daha iyi diye duydum, cunku vitamin ve mineraller suyun icine ciktigindan sindirimi daha cabuk ve kolay oluyormus.

İnşallah aşılaman güzel sonuçlanır, hayırlı haberlerle gelirsin.
Kürle ilgili bilgiler için teşekkürler.Bende eşime suyunu iç dediğimde sayı zaten çok iyi çıktı uçsunlar mı demişti.Bende keçiboynuzunun etkisiyle spermlerin yumurta parçalama özelliğini söylemiştim.Ben de okudum o özelliği ondan sonra uygulamak istedik.Eşime kaynattım zor içti midesi bulandı bende içeyim bi dedim iğğğyy iğrençti.Sonra acıdım eşime pekmezini aldım.Umarım etkisi olur.Hiç yoktan iyi olur heralde.
Zaten eşim ne zamandır fındık ceviz yiyordu ve ondan sonra bile hızlı hareketlinin arttığını göredük.Şimdi daha dikkat ediyoruz bal fındık,ceviz,keçi boynuzu pekmezi, polen bal arısütü karışımı kullanıyor.Bakalım bi dahaki aşılamam ne zaman olursa o zaman göreceğiz sonucu artık.

darkinlife slm yakaladım seni bak .nbr nasıl giiyor günler.şu keçi boynuzunu bende yaptım .pekmezini aldım yiyor eşim.kaynattım suyunu da bu gün başlıcaz.fındık ceviz de yediriyorum .bide bal ısırganotu ve keten tohumu karışımı yiyor her sabah adamı yükledim bayağı bakalım nolcek .bizimkinin sayı 40 milyon ve hareket azlığı vardı bakalım yeni test 20 gün sonra nasıl çıkacak.

kızlar arı sütü bu konuda süper yanlız taze olmalı ve metal kaşık kullanılmamalı
çünkü bozuluyormuş allah gönlünüze göre versin sizede nurtopu gibi bebişler nasip etsin sevgiler

darkinlife slm yakaladım seni bak .nbr nasıl giiyor günler.şu keçi boynuzunu bende yaptım .pekmezini aldım yiyor eşim.kaynattım suyunu da bu gün başlıcaz.fındık ceviz de yediriyorum .bide bal ısırganotu ve keten tohumu karışımı yiyor her sabah adamı yükledim bayağı bakalım nolcek .bizimkinin sayı 40 milyon ve hareket azlığı vardı bakalım yeni test 20 gün sonra nasıl çıkacak.

Merhaba Hicrancım tekrar aynı konuya dönmem zaman aldı kusura bakma açtığım sayfalara yazıp sonra tekrar ana sayfadan bakıyorum hangilerine yeni cavap yazılmış diye;)
İyiyim ben canım sayenizde biraz daha iyiyim ama artık gerçekten çok da takmıyorum bu bebek işini kısmetse olur.Olmazsa da zorla olacak değil ya diyorum.
Pekmez ve su ççok faydalı devam etsin.Isırganı ben kendim içiyorum.Arada eşime de içiriyorum ama pek hoşlanmıyor.
Bende fındık ceviz arısütü polen bal baya yükledim:))))
Bi de bitki çayı demeyim şimdi adama :)))
bende adaçayı ısrgan, nane,kekik,papatya,ıhlamur karıştırıp içiyorum.Hepsi faydalı bitkiler sonuçta.Bazen kuru üzümde yiyorum.Bi de var ya ben bunları sonra neye iyi geliyordu da yiyorum unutuyorum iyi mi:)))

kızlar arı sütü bu konuda süper yanlız taze olmalı ve metal kaşık kullanılmamalı
çünkü bozuluyormuş allah gönlünüze göre versin sizede nurtopu gibi bebişler nasip etsin sevgiler

Taze mi bilemeyiz ki :(( Ve metal kaşık olmaz mı:(( off ya nekadar ayrıntı var böyle.
Sağol inşallah tüm bekleyenler kavuşur,ben de dahil ;))

Taze mi bilemeyiz ki :(( Ve metal kaşık olmaz mı:(( off ya nekadar ayrıntı var böyle.
Sağol inşallah tüm bekleyenler kavuşur,ben de dahil ;))

kesinlikle tahta yada plastik kaşık kullanmalısınız canım birde sıksık az az almalısınız çünkü uzun dayanmıyormuş sevgiler

kesinlikle tahta yada plastik kaşık kullanmalısınız canım birde sıksık az az almalısınız çünkü uzun dayanmıyormuş sevgiler

Evet ya plastik kaşık bulabiliriz.Zaten şişesi küçük bişey belki ondan küçük yapmışlardır çabuk bitsin diye.Sağol bilgiler için.Umarım işe yarar.

merhaba ben bişey anlayamadım 1 kg aldım arttı bile diyorsun nasıl kullanıyorsun kaynattığın keçi boynuzlarını atmıyormusun tekrar kaynatıyorum deme sakın:uhm:
benim bulduğum ve uyguladığım kür aşşağıda yazdığım belki faydası olur arkadaşlar.

KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ:

Uygulama 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6;7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız

merhaba ben bişey anlayamadım 1 kg aldım arttı bile diyorsun nasıl kullanıyorsun kaynattığın keçi boynuzlarını atmıyormusun tekrar kaynatıyorum deme sakın:uhm:
benim bulduğum ve uyguladığım kür aşşağıda yazdığım belki faydası olur arkadaşlar.

KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ:

Uygulama 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6;7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız

selam canım, kaynattığım keçiboynuzlarını tekrar kullanmıyorum atıyorum.. bir arkadaş onlarıda yiyor eşim demişti ama tadı kalmıyorki zaten bütün özelliği suya geçiyor...birde biz bir kilo suya 6-7 keçiboynuzunu koyuyoruz ve bir su bardağı sabah bir subardağı akşam içiyor yani kaynattığımı eşim 2 günde içiyor bitiyor sonra yine kaynatıyordum bir hafta sonrada günde bire düşürdük...... bu sitede ve başka sitelerde okuduğum tarif böyleydi.. ama sonuçta içiyorlarya ne şekilde olursa olsun faydası oluyor..
eşim baş ağrısı yapıyor dediği için bir kaç kerede çay bardağı ile içti..ben 3 kere kaynattım aralardada öyle kaynatmadan yedi eşim ve bende şu anda 2 kaynatmalık daha var... sen yarımkilo su koyduğun için bitiyor..

Back
X