• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keci boynuzundan baska

arkadaslar benım eşiminde sperm sayısı az.bizde keci boynuzu kürünü uyguluyoruz ocak 17 de üç ay dolacak sıze sonucları bıldırırım.. umarım hepimiz cabalarımızın sonucunu birgun alırız :emir_bebek:

gükümser'cim dr bize mone diye bir ilaç verdi vitamin gibi birşey içinde gingseng ekstresi,ginkgo biloba ekstresi gibi yararlı şeyler var ayrıca afrodizyak etkiside varmış inşallah faydasını görürüz...
rabbim herkese anne olmayı nasip etsin(amin)

aaa benim eşimde 1,5 sene önce bu ilacı doktoru vermişti bitkisel old. için eşim güvenle kullandı gerçekten etkili bir ilaç .. değerlerini artırmıştı ama sonra aradı buradaki eczanelerde bulamadı... söyleyimde bir daha baksın ...
canım inşallah sizede faydası olur... gerçi ben daha anne olamadım ama bakalım kısmet... inşallah bu güzel duyguyu bizlerde tadarız...

aaa benim eşimde 1,5 sene önce bu ilacı doktoru vermişti bitkisel old. için eşim güvenle kullandı gerçekten etkili bir ilaç .. değerlerini artırmıştı ama sonra aradı buradaki eczanelerde bulamadı... söyleyimde bir daha baksın ...
canım inşallah sizede faydası olur... gerçi ben daha anne olamadım ama bakalım kısmet... inşallah bu güzel duyguyu bizlerde tadarız...

inşallah tatlım, yararlı bir ilaç olduğuna sevindim evet ilaç pek yokmuş piyasada bizde tanıdık eczaneden getirttirdik,bakalım bizim sonuçlar ne olur...
rabbim neylerse güzel eyler canım inşallah bizimde bebişlerimiz olacak sonrada buradan birbirimize müjdeler vereceğiz...a.s.

inşallah tatlım, yararlı bir ilaç olduğuna sevindim evet ilaç pek yokmuş piyasada bizde tanıdık eczaneden getirttirdik,bakalım bizim sonuçlar ne olur...
rabbim neylerse güzel eyler canım inşallah bizimde bebişlerimiz olacak sonrada buradan birbirimize müjdeler vereceğiz...a.s.

Kızlar bu Moneyi devlet mi karşılıyor kendimiz alabiliyormuyuz?Ne kadar ücreti acaba?
E vitamini iyi geliyormuş spermlere.Benim eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyor.Suyunu içemedi.
Ayrıca arısütü polen çiçek tozu gibi bi karışım danda hergün kaşıkla götürüyor :)
Bunların dışında fındık ceviz kuru üzüm,kuru incir yiyor.İnşallah değişimi bi kaç ay sonra bizde görürüz.Sanırım spermler kendini 72 günde felan tamamlıyormuş.Bugünkü sperm 72 gün önce üretildiğinden, kürü uyguladıktan sonra tam sonuç için 2 ay en az beklemek gerekiyor.
Bende bitki çayları içiyorum.Adaçayı, ısırgan, papatya,kekik, nane,ıhlamur karışık yapıp balla ve limonla tamamlıyorum.Bu çay herşeye iyi gelir diye düşünüyorum.Sadece yumurtalar için değil içme nedenim.Ama yumurtalar için adaçayı çok faydalıymış.Yalnız gebe kadınlar içmemeliymiş..

Ya Muştan arkadaş vardı neden kargoyla karışım yollamak istiyor ne var söylesin o bitkileri bizde öğrenelim yani di mi?
eminim bildiklerimizden çok da değişik değildir hıhhh :Pp

Kızlar bu Moneyi devlet mi karşılıyor kendimiz alabiliyormuyuz?Ne kadar ücreti acaba?
E vitamini iyi geliyormuş spermlere.Benim eşimde keçiboynuzu pekmezi kullanıyor.Suyunu içemedi.
Ayrıca arısütü polen çiçek tozu gibi bi karışım danda hergün kaşıkla götürüyor :)
Bunların dışında fındık ceviz kuru üzüm,kuru incir yiyor.İnşallah değişimi bi kaç ay sonra bizde görürüz.Sanırım spermler kendini 72 günde felan tamamlıyormuş.Bugünkü sperm 72 gün önce üretildiğinden, kürü uyguladıktan sonra tam sonuç için 2 ay en az beklemek gerekiyor.
Bende bitki çayları içiyorum.Adaçayı, ısırgan, papatya,kekik, nane,ıhlamur karışık yapıp balla ve limonla tamamlıyorum.Bu çay herşeye iyi gelir diye düşünüyorum.Sadece yumurtalar için değil içme nedenim.Ama yumurtalar için adaçayı çok faydalıymış.Yalnız gebe kadınlar içmemeliymiş..

Darkinlıfe'cim malesef devlet karşılamıyor 1 kutu 38 ytl içinde 30 tane var ve 10 gün yetiyor yani ayda 3 kutu kullanıcağız...bende eşime böyle bir karışım hazırladım balın içine polen,fındık,fıstık,ceviz,badem,kuru incir,kara üzüm koydum macun gibi birşey oldu...ne yapalım bizde her duyduğumuzu denemeye çalışıyoruz elbet birgün karşılığını da alacağız....a.s.

Darkinlıfe'cim malesef devlet karşılamıyor 1 kutu 38 ytl içinde 30 tane var ve 10 gün yetiyor yani ayda 3 kutu kullanıcağız...bende eşime böyle bir karışım hazırladım balın içine polen,fındık,fıstık,ceviz,badem,kuru incir,kara üzüm koydum macun gibi birşey oldu...ne yapalım bizde her duyduğumuzu denemeye çalışıyoruz elbet birgün karşılığını da alacağız....a.s.

Çok pahalıymış ya zaten üstüste 2 aşılama belimizi bükmeye yetti.Şehir dışında olmasa bu kadar zorlamazdı da.
Evet bizim yaptıklarımız da yararlı.Hem bi de senin eşin E vit.de alıyomuş sonuç mükemmel çıkar merak etme.
Eşin sigara içiyor mu?
benimki çok fazla içer ve sigra şekil bozukluğuna hareketsizliğe neden oluyor.en azından bi süre azaltsa onada razıyım ben.Hiç değilse Şekil bozukluğu azalsın diyorum.

Kızlar bu ılacı (MONE) benım esım 3 ay kullandı ama cok faydası olmadı asıl ılacın amacı cınsel gucu arttırmak spermlere pek faydası olmuyor

Kızlar bu ılacı (MONE) benım esım 3 ay kullandı ama cok faydası olmadı asıl ılacın amacı cınsel gucu arttırmak spermlere pek faydası olmuyor

Öyleyse hiç denemeyelim biz :)
Ama ben şu Q enzim Q war ya onu bir hemşire arkadaşım tavsiye etmişti de ben adını unutmuştum.Onu yanında çalıştığı doktoru tavsiye etmiş çok faydalıymış adam hep yurtdışına gider kendini geliştirimiş.

Çok pahalıymış ya zaten üstüste 2 aşılama belimizi bükmeye yetti.Şehir dışında olmasa bu kadar zorlamazdı da.
Evet bizim yaptıklarımız da yararlı.Hem bi de senin eşin E vit.de alıyomuş sonuç mükemmel çıkar merak etme.
Eşin sigara içiyor mu?
benimki çok fazla içer ve sigra şekil bozukluğuna hareketsizliğe neden oluyor.en azından bi süre azaltsa onada razıyım ben.Hiç değilse Şekil bozukluğu azalsın diyorum.

inşallah canım benim pek fazla umudum yok ama herşeyi deniyoruz işte...
eşim ne sigara nede alkol ağzına sürmüşlüğü yok ama yinede oluyor demekki bencede sigaranın büyük etkisi varmış bırakamıyorsa bile azaltabilse iyi olurdu...

inşallah canım benim pek fazla umudum yok ama herşeyi deniyoruz işte...
eşim ne sigara nede alkol ağzına sürmüşlüğü yok ama yinede oluyor demekki bencede sigaranın büyük etkisi varmış bırakamıyorsa bile azaltabilse iyi olurdu...

Çıkmayan candan umut kesilmezmiş.Eskisi gibi artık 10 küsür senelerce bekleyen pek kalmadı 3-5 yıl en fazla sürüyor tedaviler.Neyseki yaşlarımız genç elbet gelir bizim minik kuşalarda.

melissa78 acaba size keciboynuzu kurunu kim onerdi
doktorunuz mu onerdi?

selam canim keci boynuzunu ben bu siteden duydum öyle yapmaya basladik,faydasi olup olmadigini ayin 12 de belli olur cünkü esimde sperm testi yapilcak ogün ve insallah rabbim emegimizi bosa cikartmazda hayirli haberler aliriz canim,gerci benim esim azosperm icimde pek umut yok ama allah büyüktür diyorum

keçi boynuzunu tane halinde her akşam birkaç tane yemeli daha faydalı olur ben muş ta süper bilgili ve donanımlı bir aktarın yanında çalıştım...biz de kullandık ama daha başka şeyler. özel görüşmeliyiz bunun için sevgiler.özel mesaj atarsan numaramı veririm canım oraya da kargo gönderiyor hastaları var merak etme..
:nazar::nazar::nazar:

selam canim cevabin icin cok sagol,özel mesajimi acmayi bir türlü beceremedim,buraya yazmanda bir mahsur varmi canim yani benim gibi cok arkadas var sorunu olan belki hepimize birden yardimci olmus olursun

slm kızlar :emir_bebek:bende 30 kasımda ikinci aşılamamı yaptırdım şimdi merakla bekliyorum.keçi boynuzu diyince yazayım dedim. benim eşim 1 aydır keçi boynuzu suyu içiyor.aşılama zamanındaki testinde spermin hareketlilik oranı baya artmış hiç bu zamana kadar böyle artmamıştı gerçekten bizde şaşırdık daha 3 ayda etkisi gösterir dediler ama 1 ayda bukadar etkisi göstermişse iyi demekki sizde eşlerinize mutlaka içirin bence faydasını göreceksiniz rabbim inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.

slm kızlar :emir_bebek:bende 30 kasımda ikinci aşılamamı yaptırdım şimdi merakla bekliyorum.keçi boynuzu diyince yazayım dedim. benim eşim 1 aydır keçi boynuzu suyu içiyor.aşılama zamanındaki testinde spermin hareketlilik oranı baya artmış hiç bu zamana kadar böyle artmamıştı gerçekten bizde şaşırdık daha 3 ayda etkisi gösterir dediler ama 1 ayda bukadar etkisi göstermişse iyi demekki sizde eşlerinize mutlaka içirin bence faydasını göreceksiniz rabbim inşallah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder.

keçi boynuzu suyu nedir keçi boynuzu kürü nedir ya anlamadım ben keçi boynuzunu kaynatıp suyunumu içiriyorsunuz kür denilen şey sürülen bir şeymi bilgi verirmisin yaaa...

keçi boynuzu suyu nedir keçi boynuzu kürü nedir ya anlamadım ben keçi boynuzunu kaynatıp suyunumu içiriyorsunuz kür denilen şey sürülen bir şeymi bilgi verirmisin yaaa...

canım keçi boynuzu suyuda keçi boynuzu küründen oluyor.aktarcılara gidiyorsun keçi boynuzu alıyorsun kırıklarıdan almamaya çalış sonra 500 ml suya6-7 tane keçi boynuzunu kırarak atıyorsun ama su kaynatıktan sonra kaynamış suya atıyorsun 3 dakika kaynatıyorsun sonra 20 dakika bekletmeye alıyorsun sonra süzüp suyunu içiriyorsun bu bir hafta boyunca sabah akşam içir sonra 3 ay boyunca akşamları yatarken içiriyorsun eşine çok faydasını göreceksin:içelim:

merhaba nurhanim ben 3 senelik evliyim ve sorun esimde canim,sizde kimde canim ve nerdensin

canım 6 senelik evliğim ama 1 aydır keçi boynuzunu deniyoruz.sprem düşüklüğü hareketlilik oranında düşüklük var bu zamana kadar test yaptırdığımız zaman hep düşük çıkıyordu bu keçi boynuzunun faydasını çok gördük bu seferkinde hareketlilik oranı baya yükselmiş sende dene faydasını göreceksiniz inşallah allah hayırlısını nasip etsin:emir_bebek:

Back
X