selam arkadaslar sperm tedavisi icin keci boynuzundan baska bitkiler varmi bildiginiz,yani aktarlardan alinan falan,kaynanamlar izine gidecek eger varsa ona ismarlayacam burda öyle seyler bulunmuyor,bir umut diye herseyi deniyoruz simdiden tesekkürler,birde esim keci boynuzu kürü yapiyor,bu kürden fayda gören oldumu hic yani testlerde degisiklik yasayan varmi,
selam arkadaslar sperm tedavisi icin keci boynuzundan baska bitkiler varmi bildiginiz,yani aktarlardan alinan falan,kaynanamlar izine gidecek eger varsa ona ismarlayacam burda öyle seyler bulunmuyor,bir umut diye herseyi deniyoruz simdiden tesekkürler,birde esim keci boynuzu kürü yapiyor,bu kürden fayda gören oldumu hic yani testlerde degisiklik yasayan varmi,
merhaba canım benim eşimde keçiboynuzu kürünü denedi yaklaşık 2,5-3 ay kadar sonra test yaptırdık düşük olan sonuçlar normalin üzerine çıkmıştı daha sonra biz bir ara kürü bıraktık bende eşime dedimki bir süre daha içme sonraki test nasıl çıkacak bakalım dedim o testi geçenlerde yaptırdık ve değerler malesef yarı yarıya tekrar düşmüştü bende bu kürün faydasının olduğunu anlamış oldum şimdi tekrar başlayacağız american hastanesine gittik dr a oda bize bir ilaç verdi sayı kalitesini artıran bir ilaçmış bakalım 3 ay sonraki testtimizde neler olacak hayırlısı bakalımkeçiboynuzu kürünün faydasını görenler varmı arkadaşlarrr
melissa78 canım bide saf bal ıssırganotu tohumu ve keten tohumunu karıştırıp yesin 100 er gram 1 kilo bal iyi geldiğini duydum ama biraz sabır diyorlar devam ederseniz iyi geliyormuş komşumun kaynınında olmuyordu bunu denemişler hanımı şimdi hamile hayırlısı olsun inşallah çalışmalara devam yılmak yok arkadaşım
merhaba canım benim eşimde keçiboynuzu kürünü denedi yaklaşık 2,5-3 ay kadar sonra test yaptırdık düşük olan sonuçlar normalin üzerine çıkmıştı daha sonra biz bir ara kürü bıraktık bende eşime dedimki bir süre daha içme sonraki test nasıl çıkacak bakalım dedim o testi geçenlerde yaptırdık ve değerler malesef yarı yarıya tekrar düşmüştü bende bu kürün faydasının olduğunu anlamış oldum şimdi tekrar başlayacağız american hastanesine gittik dr a oda bize bir ilaç verdi sayı kalitesini artıran bir ilaçmış bakalım 3 ay sonraki testtimizde neler olacak hayırlısı bakalım
bu karışımıda deneyelim illaki faydası olur herhalde verdiğin bilgi için teşekkürler canım...a.s.
Canım Dr. hangı ılacı verdı yazarsan sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?