Erkek İnfertilitesi keçiboynuzu küründen şifa bulanlar...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah hepimiz hayılrı haberler alırız canım, sen de söylediğin gibi kocişe en kısa zamanda keçiboynuzunu içir, bizimki başta mızmızlanıyordu ama şimdi hemen içiyor bebek umuduyla.

aminn canım inşl..ben sabah akşam taze taze yapıcam içersin dimi dediğimde içerim tabi demişti ama şimdi faydalarını okuyunca daha bi şevk geldi bana..yarın alayım başlıyım hayırlısı ile:))))

aminn canım inşl..ben sabah akşam taze taze yapıcam içersin dimi dediğimde içerim tabi demişti ama şimdi faydalarını okuyunca daha bi şevk geldi bana..yarın alayım başlıyım hayırlısı ile:))))

Oooooh içerim dediyse kesin yap, ben hiç aksatmadan önce bir hafta sabah-akşam, 30 günden fazlada da belirtildiği gibi sadece akşamları verdim. Çok şükür birgün sektirmedik. şifa bulanlar çok cnm, inşallah bizlerde şifa buluruz

Oooooh içerim dediyse kesin yap, ben hiç aksatmadan önce bir hafta sabah-akşam, 30 günden fazlada da belirtildiği gibi sadece akşamları verdim. Çok şükür birgün sektirmedik. şifa bulanlar çok cnm, inşallah bizlerde şifa buluruz

inşlhh canımm
Allah büyük:nazar::emir_bebek:

Kızlar ben bu kürden şifa buldum, darısı başınıza. 1.5 yılın sonunda hamileyim, 2 ay bu kürü kullandık. Darısı isteyenlerin başına...
adınıza çok sevindim. allah tamamını erdirsin inşallah. nasıl uyguladınız biraz bahseder misiniz? eşinizin durumu neydi acaba. kaç ay kullandırdınız. gerçekten adınıza çok sevindim :))))

sızın yazılarınızı okuya okuya ben de kecıboynuzu kurune baslattım esımı her aksam ıcırıyorum canım ya ne versem ıcıyor yıyor esım mıde zaafıyetı gecırecek yakında bugun e arı sutu bal polene baslatacam doktorda proxeed dıye bı vıtamın ılacı yazdı umarım sonuc alırız bız tedevıye baslıyalı 10 gun oldu bu arada havuc suyuyla kerevız de ıyı gelıyormus bıde cevız hangı bırını yedırecemı napacamı sasırmıs durumdayım

arkadaşlar benim bir arkadaşım istanbulun en ünlü tüp bebek merkezlerinden birinde embriyolog. dolayısıyla her ay yüzlerce kısırlık sorunu çeken hastayla muhatap oluyor. "keçiboynuzunu muhakkak kullanın, gerçekten işe yarıyor ve sayıları ciddi yükseltiyor, sürüyle erkeğin tahlillerinde bizzat gördük" demişti bana. o yüzden benim eşim de diğer takviyelerin yanında yaklaşık 1 aydır keçi boynuzu da kullanıyor. bakalım hepimiz için hayırlısı. umarm işe yarar.

kızlar evrimin eşine keçiboynuzu kürü çok şükür şifa verdi ama siz dikkat edin eşinizin FSH ı yüksek ise içirmeyin ben saraçoğlu sitesinde okumuştum.benim eşimin fsh hormonu yüksek o yüzden ben içirmiyorum.siteden aldım şu alıntıyı.

Hareketli sperm sayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir.

Dikkat: Pazardan veya aktarlardan satın alınacak keçiboynuzlarının koyukahve ve siyaha yakın renkte olanların tercih edilmesi gerekir. Açık kahve renkli olanları satın almayınız.

Hazırlama ve kullanma şekli beraberinde gönderilmektedir.

Not: FSH hormonu yüksek olan kişilerin keçiboynuzu destek doğal bitki grubunu ve pekmezini kullanmaları uygun değildir.

bizimde 1 senemiz doldu ha kaldım hamile ha kalıcam bekledik bir umut hep korktum sorun bende diye ama eşimde çıktı hareketli sperm sayısı düşükmüş çok düşük değil dedi doktorumuz sınırın biraz altında eylüle kadar bıtkısel tedavi önerdi keçi boynuzu kürü değil ama pekmezini önerdi bizede liste yaptı keçi boynuzu pekmezi, fındık, kırmızı et, kara üzüm bunları eylüle kadar yiyebildiği kadar çok yicek eşimin miğde sorunu var pekmez direk dokunuyo bende yoğurtla karıştırıyorum keklere şeker yerıne pekmez koyuyorum kurabiyelere, süte her fırsatta tutuşturuyorum eline :), sürekli fındık tüketiyo fındıkta çok işe yarıyomuş e vıtamını yuksek bı kuruyemişmiş reklamlarda çıkıyoduya aganini naganigi cidden öyleymiş doktorun dediğine göre başladık 20 gün oldu keçi boynuzunun yanında sizde verin fıkdık kara üzüm bakalım biz faydasını göücekmiyiz sizlede paylaşim dedim bu ay pek beklentim yok benım daha ilk ay eylüle kadar inşalah faydasını görürüz de aşılama ilaçlar falan uraşmayız allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor

Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve bebişimiz olmadı şimdiye kadar korunmadığımız halde siz bilirsiniz diye size soruyorum eşim 1 haftalık cinsel perhizden sonra sperm testi vermişti sayı 21 milyon diyoo :14::14: acaba bu sayı testin 3-5 gün arasında verilmediği için düşme ihtimali varmı yoksa 1 haftada anca 21milyonmu olmuştur? bu arada
hareketliliği %60
mikroskopi 5-6 lokosit nadir eritrosit yazıyo
volüm 1.5 cc
sayıda 21 000
000/cc yazıyo sizce bu değerler doğal yollardan çocuk sahibi olmaya yetecekmidir yoksa tüp bebeğemi gerek kalcak bu arada bendede polikistik over var tedavi görüyordum bende boşamı tedavi gördüm klomen ve glukofen kullanıyodum acabaa geçen ayda güzel gelişmişti yumurtam 18milimi bulmuştu bu ay dahada güzel gelişcekti içime öyle doğuyodu ama hamile kalma şansım varmı bakalım bu sonuçlarla? :18::18::26::26::14::14: bende eşime keçi boynuzu kürüne başlıycam zaten umarım artış olur sayıda yaa :16::16:

kızlar keçiboynuzu pekmezi de suyla karıştırıp içilirse fayda olur mu? yani çeyrek çay bardağına pekmez birazda su ekleyip karıştırsak öyle içirilse olurmu acaba fikri olan var mı?

bizimde 1 senemiz doldu ha kaldım hamile ha kalıcam bekledik bir umut hep korktum sorun bende diye ama eşimde çıktı hareketli sperm sayısı düşükmüş çok düşük değil dedi doktorumuz sınırın biraz altında eylüle kadar bıtkısel tedavi önerdi keçi boynuzu kürü değil ama pekmezini önerdi bizede liste yaptı keçi boynuzu pekmezi, fındık, kırmızı et, kara üzüm bunları eylüle kadar yiyebildiği kadar çok yicek eşimin miğde sorunu var pekmez direk dokunuyo bende yoğurtla karıştırıyorum keklere şeker yerıne pekmez koyuyorum kurabiyelere, süte her fırsatta tutuşturuyorum eline :), sürekli fındık tüketiyo fındıkta çok işe yarıyomuş e vıtamını yuksek bı kuruyemişmiş reklamlarda çıkıyoduya aganini naganigi cidden öyleymiş doktorun dediğine göre başladık 20 gün oldu keçi boynuzunun yanında sizde verin fıkdık kara üzüm bakalım biz faydasını göücekmiyiz sizlede paylaşim dedim bu ay pek beklentim yok benım daha ilk ay eylüle kadar inşalah faydasını görürüz de aşılama ilaçlar falan uraşmayız allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor
hadi yaa üzüldüm canım allah acil şifalar versin düzelir inşallah en kısa zamanda bizimde hareketlilik iyi sayı az üstelik 1 haftalık değerlerdi onlar acaba normal yollardan gebe kalmamda bi sorun yaratırmıki? bende pcos tedavisi görüyorum zaten tam ilaçlar işe yaradı yumurtam gelişmeye başladı eşimin sonuç kötü çıktı bu seferdee :14::14: eşinin değerleri kaçtı peki
kızlar keçiboynuzu pekmezi de suyla karıştırıp içilirse fayda olur mu? yani çeyrek çay bardağına pekmez birazda su ekleyip karıştırsak öyle içirilse olurmu acaba fikri olan var mı?

olur tabi canım neden olmasın :34:

hadi yaa üzüldüm canım allah acil şifalar versin düzelir inşallah en kısa zamanda bizimde hareketlilik iyi sayı az üstelik 1 haftalık değerlerdi onlar acaba normal yollardan gebe kalmamda bi sorun yaratırmıki? bende pcos tedavisi görüyorum zaten tam ilaçlar işe yaradı yumurtam gelişmeye başladı eşimin sonuç kötü çıktı bu seferdee :14::14: eşinin değerleri kaçtı peki

olur tabi canım neden olmasın :34:[/QUOTE
tamam. aynen devam o zaman.
t

Merhaba arkadaşlar. Eşimde toplam sayı 100 milyon, ileri hareket %0, normal morfoloji %6 idi 2 ay önceki testimizde. 2 aydır keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Bugün tekrar sperm testi yaptırdık. İleri hareket %10, normal morfoloji %15 olmuş ama toplam sayı 8 milyona düşmüş. Şok olduk ve neden böyle oldu anlamadık. Şaşkınız. Bir tarafı düzeltelim isterken diğer tarafı bozmuşuz. Keçiboynuzu ile ilgili değildir sanırım.

sanırım keçiboynuzu kürü sperm sayısı azda olan, sperm sayılarını çoğaltıp kaliteyi yükseltiyor. eşimin ise hiç spermi yok.

benim eşiminde 0 çıkıyor sperm sayısı bende uygulasam nasıl olur bu kürü

bence uygulamalısın..bır de nohut kuru cok ıyı gelıyor dıye duymuştum

her hastalığın bır şifası da yaratılırmış mutlaka..çarelere başvurmak da fıılı bır duadır bence..rabbım yardımcımız olsun, çabalarımız dualarımız saglıklı ve hayırlı evlatlar getırsın bızlere

ben de bılmıyorum nereya. esımın varıkoselı vardı. 8 mart 2012 amelıyat oldu. su anda önce yüce rabbımın ıznı ve ınayetıyle sonra da kecıboynuzu+ proxeed sayesınde hamıleyım.. merakımızdan dolayı esım tekrar sperm tahlılı vermeye gıttı bugun. doktoru yarın gel demıs. bakalım yolculugumuz bızı kaç mılyonlara tasımış..

aksamdan zeytınyagında beklemıs 1 kuru ıncırı sabah ac karnına. ac karnına arısütü bal polen veya da bala karıstırılmış çörek otu. ben bu ıkısını dönüşümlü yedırmıstım.

ilaç olarak zinko. trental. ve proxeed plus

bızım bebegımızle kavusmamızda bunlar aracı oldu.. rabbımın şafi sıfatıyla aracı oldular. rabbım de vesıle oldu.. kurban oldugum evlat sevgisiyle yanıp tutusan herkese nasıp eder ınsaallah.

bu arad benım her hangı bı sorunum olmamasına ragmen soğan suyu kürü yapmıstım. rahımde cok temız ve ıyı bı ortam hazırlıyor gelecek bebege. kı benım kürüm bitti. inciri yapacaktım yapmmadım. üzerınden cok gecmeden hamıle kaldım

ama asıl çaba neydı bıyo musun kardeslerım. DUA DUA DUA.... ben bunu bılır bunu sölerım.. çevrenıze.. özellıkle de ana babanıza.. yaslılara.. kücük cocuklara dua ettırın.. ben allahın ıznıyle dualarla gebe kaldım.. bu yaptıgımız vıtamınler ılaçlar gercekten aracı... asıl vesıle allah...

Back
X