Erkek İnfertilitesi keçiboynuzu küründen şifa bulanlar...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben de bılmıyorum nereya. esımın varıkoselı vardı. 8 mart 2012 amelıyat oldu. su anda önce yüce rabbımın ıznı ve ınayetıyle sonra da kecıboynuzu+ proxeed sayesınde hamıleyım.. merakımızdan dolayı esım tekrar sperm tahlılı vermeye gıttı bugun. doktoru yarın gel demıs. bakalım yolculugumuz bızı kaç mılyonlara tasımış..

aksamdan zeytınyagında beklemıs 1 kuru ıncırı sabah ac karnına. ac karnına arısütü bal polen veya da bala karıstırılmış çörek otu. ben bu ıkısını dönüşümlü yedırmıstım.

ilaç olarak zinko. trental. ve proxeed plus

bızım bebegımızle kavusmamızda bunlar aracı oldu.. rabbımın şafi sıfatıyla aracı oldular. rabbım de vesıle oldu.. kurban oldugum evlat sevgisiyle yanıp tutusan herkese nasıp eder ınsaallah.

bu arad benım her hangı bı sorunum olmamasına ragmen soğan suyu kürü yapmıstım. rahımde cok temız ve ıyı bı ortam hazırlıyor gelecek bebege. kı benım kürüm bitti. inciri yapacaktım yapmmadım. üzerınden cok gecmeden hamıle kaldım

ama asıl çaba neydı bıyo musun kardeslerım. DUA DUA DUA.... ben bunu bılır bunu sölerım.. çevrenıze.. özellıkle de ana babanıza.. yaslılara.. kücük cocuklara dua ettırın.. ben allahın ıznıyle dualarla gebe kaldım.. bu yaptıgımız vıtamınler ılaçlar gercekten aracı... asıl vesıle allah...
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp eylesın ınsallah
gercekten ıster sorunun olsun ıster olmasın
yeterkı ıstemeyı bıl
vede ıstemekten vazgecme
yeterkı rabbım ol desın
yeterkı onun yolunda olalım
ne ımkansız olurkı o zamn
rabbım bana vede tum ısteyenlere tattdırsın ınsallah

rabbım saglıklan kucagına almayı nasp eylesın ınsallah
gercekten ıster sorunun olsun ıster olmasın
yeterkı ıstemeyı bıl
vede ıstemekten vazgecme
yeterkı rabbım ol desın
yeterkı onun yolunda olalım
ne ımkansız olurkı o zamn
rabbım bana vede tum ısteyenlere tattdırsın ınsallah

kurban oldugum rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın.. hayırlı ve olması gereken zamanda rabbım nasıp edecektır umuyorum..

hayırlı olsun kardeşim allahım analı babalı büyütsün inşallah bizlere de dua et kardeşim...

tesekkur edrım allah razı olsun.. ınsaallah sızın de umudunuz olur....huzurla beklıyorum artık. avhamlarım elbette var. ama ıkı gun ne cektım bılemezsın. düşük tahlıkem var dıe.. dua edın bebegım tutunsun annesıne...

tesekkur edrım allah razı olsun.. ınsaallah sızın de umudunuz olur....huzurla beklıyorum artık. avhamlarım elbette var. ama ıkı gun ne cektım bılemezsın. düşük tahlıkem var dıe.. dua edın bebegım tutunsun annesıne...

inşalllah canım allahın izniyle bebeğin sana tutunur sağlıcakla doğurursun inşallah .moralini bozmamaya çalış allah yar ve yardımcın olsun ...

Keçiboynuzu küründe 3 ayı bitirdik. Kürden önceki İlk test sonucumuzda ml de sayı 61 milyon iken kürden sonraki testi bugün yaptırdık ve sonuç ml de 33 milyona düşmüş. Diğer değerlerde pek fark yok ileri hareket %2, morfoloji %1. Sanırım herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Halbuki biz çok umutluyduk ama olmadı kısmet.

konuyu güncellemek istedim
bu kürü kullanıp fayda görenler var mı?

Arkaşlar ben hikayemi anlatayım size belki şaka gelebilir ama eşimin sperm sayısı 1 milyon iken. tüp bebeğe gittik ilk bebeğim 5 aylık iken karnımda öldü. Sonra keçiboynuzu kürünü eşim kullanmaya başladı yanında evicap ve marankinin macununu kullandı sperm sayısı 5 milyona çıktı 1 ayda. Sonra 2. ay kamile kaldım. düşünün 1 milyon idi sperm sayısı. Malesef 2.bebeğimi de doktor hatasından dolayı kaybettim. Şimdi 8 aydır uğraşıyoruz ama olmadı malesef hamilelik. eşim 1 ay önce saraçoğlunun sitesinden özel sperm sayısı artırıcı kür aldı. Tabi önce tahlil falan istediler sonra tahlillere göre kürleri gönderdiler. 3lü bal, incir çekirdeği yağı ve çobançökerten çayı verdiler. onları eşim 1 aydır kullanıyor. onlar bitti şimdi 2. bitki olan kırkkilit otu çayına geçti eşim. Yarın sperm tahlili verecek. Sonuçları buraya yazarım. küre başlamadan önce sayı 2,6 milyon idi. hareketlilik düşük, morfoloji 75% idi. bakalım ne değişmiş göreceğiz.

Ayrıca azosperm hastaları içinde bu kür işe yarıyormuş. Saraçoğlunun asistanı öyle söyledi. 30% şansı varmış bu kür ile azospermi hastalarının.

bizim sperm sayımız oldukca fazla ama hareketlilik az:(
evicap ve kecıboynuzu kürü kullanıyoruz 1 aydır umarım fayda saglarız

bizim sperm sayımız oldukca fazla ama hareketlilik az:KK43:
evicap ve kecıboynuzu kürü kullanıyoruz 1 aydır umarım fayda saglarız

Bence düzelir canım. Sadece hareketlilik azsa. sıkıntı olacağını sanmam.sadece proxeed le bile bizim hareketlilik 20% den 60% lere çıkmıştı. gönlünü ferah tut.

Bence düzelir canım. Sadece hareketlilik azsa. sıkıntı olacağını sanmam.sadece proxeed le bile bizim hareketlilik 20% den 60% lere çıkmıştı. gönlünü ferah tut.
evet proxeed de baya etklılıymıs ama once bıtkısel olarak deneyelım dedık

Günaydın hanımlar bende 6 aylık evliyim.. Bebeğimiz olmadı henüz (( eşim küçükken ağır hastalıklar geçirmiş çok ilaç kullanmış, üniversite döneminde de bir trafik kazası geçirmiş baya ağır yaralanmış.. Bilmiyorum eşimde bunlardan dolayı kısırlık gibi bir şey meydana gelmiş olabilir mi diye aklımdan geçiyor sürekli ama eşime de çaktırmamaya çalışıyorum, belki de bir sorun yok yada bende var her neyse, ben yine de bu kürü denesem mi diye düşünüyorum ne dersiniz??

Günaydın hanımlar bende 6 aylık evliyim.. Bebeğimiz olmadı henüz (( eşim küçükken ağır hastalıklar geçirmiş çok ilaç kullanmış, üniversite döneminde de bir trafik kazası geçirmiş baya ağır yaralanmış.. Bilmiyorum eşimde bunlardan dolayı kısırlık gibi bir şey meydana gelmiş olabilir mi diye aklımdan geçiyor sürekli ama eşime de çaktırmamaya çalışıyorum, belki de bir sorun yok yada bende var her neyse, ben yine de bu kürü denesem mi diye düşünüyorum ne dersiniz??
Canım bence ikinizde Dr gorunun muayane tahlil yaptırın Sperm testinden sonra anlayabilirsiniz sorunu ona gorede bi ilaç yada kure başlarsınız

Bizde havuç kurunden sonra önümüzdeki ay keçi boynuzu kurune başlıcaz ins faydası olur Sperm sayı ve haretlilik yükselir.. Aydan aya dusuyo sayimiz:KK17: 16 milyondan 10 milyona düşmüştü en son geçen ayki tahlilde:KK61:

1.5 yıldır çocuk sahibi olamadıktan sonra dr.a gittik, benim değerler yaşıma göre normalmiş ama dr. eşimin değerlerini düşük buldu ve Trental-Evicap verdi.Eşimin sperm sayısı 2 milyon, morfoloji %7 (Kruger'e göre) ve ileri hızlı sperm % 7.5. 15 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum, bu kürle hamile kalan oldu mu? Dr. olumsuz konuşmuş eşime, aşılama gerekebilir o da olmazsa tüp falan demiş. Sizde bu kürler işe yarıyor mu?
Merhabalar bu sonuçlardan sonra bebek sahibi olabildiniz mi inşallah bebişiniz vardır çünkü henüz benimde sonuçlar iyi çıkmadığı için hamile kalamıyorum. Keçi boynuzu kürü yapıyorum

evrim82 kesinlikle keçiboynuzuna ve evicap kullanmaya düzenli olarak devam edin... bizde aynı sorunlarla 2 yıldır uğraşıyoruz ama bu keçiboynuzu bize umut oldu, başlangıçta bizim değerlerimizde sizinkiyle aşağı yukarı aynıydı ancak 3 aylık kür sonunda 4 katına yükseldi yani 2 milyonlardan yaklaşık 9 milyonlara kadar ulaştık sadece keçiboynuzu ve evicap kullanarak üstelik 2 yıl önce doktorumuzun 9 ay boyunca kullandırdığı pahalı ilaçlarla elde ettiğimiz sonuca biz 3 ayda bu kür sayesinde ulaştık. şu an 2. küre başladık yani 3 ay keçiboynuzundan sonra 15 gün kadar ara verdik ve 1 aydır tekrar uygulamaya devam ediyoruz fakat bu sefer keçibuynuzu ve evicapın yanında sabahları aç karna akşamdan saf zeytinyağında bekletilmiş kuru incir ve bir bardak suya kavun çekirdeği yağınıda listemize ekledik bu aralar tekrar bir test yaptırmayı planlıyoruz bakalım değerlerin yükselmesinde bir artış olmuş mu? tabiki 3 aylık kullanım sonunda kullandıklarımızın gerçek etkisini görebiliriz yani mutlaka düzenli olarak devam edin umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız :)))
Merhaba uzun zaman olmuş ama bir sorum olacaktı, keçiboynuzu kürü uzun süre kullanımda bir sorun yaşadınız mı? Ben eşime bir aydır iciriyorum ama sık idrara çıkma durumu oldu hemen bıraktım.Gerci normalde de sık çıkar ama arttı gibi geldi bana bende kestim kullanmayı siz epey kullanmissiniz galiba bir yan etki oldu mu?

Back
X