- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp eylesın ınsallahben de bılmıyorum nereya. esımın varıkoselı vardı. 8 mart 2012 amelıyat oldu. su anda önce yüce rabbımın ıznı ve ınayetıyle sonra da kecıboynuzu+ proxeed sayesınde hamıleyım.. merakımızdan dolayı esım tekrar sperm tahlılı vermeye gıttı bugun. doktoru yarın gel demıs. bakalım yolculugumuz bızı kaç mılyonlara tasımış..
aksamdan zeytınyagında beklemıs 1 kuru ıncırı sabah ac karnına. ac karnına arısütü bal polen veya da bala karıstırılmış çörek otu. ben bu ıkısını dönüşümlü yedırmıstım.
ilaç olarak zinko. trental. ve proxeed plus
bızım bebegımızle kavusmamızda bunlar aracı oldu.. rabbımın şafi sıfatıyla aracı oldular. rabbım de vesıle oldu.. kurban oldugum evlat sevgisiyle yanıp tutusan herkese nasıp eder ınsaallah.
bu arad benım her hangı bı sorunum olmamasına ragmen soğan suyu kürü yapmıstım. rahımde cok temız ve ıyı bı ortam hazırlıyor gelecek bebege. kı benım kürüm bitti. inciri yapacaktım yapmmadım. üzerınden cok gecmeden hamıle kaldım
ama asıl çaba neydı bıyo musun kardeslerım. DUA DUA DUA.... ben bunu bılır bunu sölerım.. çevrenıze.. özellıkle de ana babanıza.. yaslılara.. kücük cocuklara dua ettırın.. ben allahın ıznıyle dualarla gebe kaldım.. bu yaptıgımız vıtamınler ılaçlar gercekten aracı... asıl vesıle allah...
gercekten ıster sorunun olsun ıster olmasın
yeterkı ıstemeyı bıl
vede ıstemekten vazgecme
yeterkı rabbım ol desın
yeterkı onun yolunda olalım
ne ımkansız olurkı o zamn
rabbım bana vede tum ısteyenlere tattdırsın ınsallah