Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tomvejerryy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
233
88
18
37
4 adet kırıyorum 10 dakka kaynatıyorum sonra eşim içiyor. Bunu ne kadar süre devam ettirmeliyiz? 1 haftadan sonra daha mı azaltmalıyız tam olarak ne kadar süre yapmalıyız saracoğlunda gördüm ama tam anlayamadım. Ayrıca propolis ve kırkkilit otu da sonrasında kullanılması öneriyordu kullanan var mı?

Bir hafta sabah akşam. Sonrasında sadece akşamları 3 ay. Tabi FSH hormonu yüksekse daha da yükseltir. O yüzden FSH a baktırın önce

Buna aslında doktor karar veriyor . Hormonlarda düzensizlik olmasın diye ama . Sürekli keçiboynuzu al kaynat olmasın diye bizim doktorumuz ( doğal , keçi boynuzu Özü ) tavsiye etti . Kaynatıp suyunu içmeyi değil .

4 adet kırıyorum 10 dakka kaynatıyorum sonra eşim içiyor. Bunu ne kadar süre devam ettirmeliyiz? 1 haftadan sonra daha mı azaltmalıyız tam olarak ne kadar süre yapmalıyız saracoğlunda gördüm ama tam anlayamadım. Ayrıca propolis ve kırkkilit otu da sonrasında kullanılması öneriyordu kullanan var mı?
Canim esimin spermi dusuk cikiyordu saracoglundan gorup hergun keci boynuzu kaynatip icirdim 3 ay sonra test verdik spermi 0 a dustu asla icmemeni tavsiye ederim spermi yok ediyor gecici yok ediyor 3ay sonra birdaha verdik geri eski haline gelmis.
Ve ben bunu kac kisiyle konustuysam hep ayni seyi soylediler icmemenizi tavsiye ederim.

Canim esimin spermi dusuk cikiyordu saracoglundan gorup hergun keci boynuzu kaynatip icirdim 3 ay sonra test verdik spermi 0 a dustu asla icmemeni tavsiye ederim spermi yok ediyor gecici yok ediyor 3ay sonra birdaha verdik geri eski haline gelmis.
Ve ben bunu kac kisiyle konustuysam hep ayni seyi soylediler icmemenizi tavsiye ederim.
canım bize dr kendi verdi yapın diye ilk kez böyle bir şey okudum eşinin hormonlarında sorun var mıydı hormon sorunu olanlara önerilmiyor diye biliyorum

canım bize ürolog bir kağıt verdi 3 dk kaynatıp altını kapat 20 dk sonra içindeki keçiboynuzlarını çıkar soğumaya bırak soğuyunca içsin yazıyor kağıtta

Back
X