- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Çok çok zor bir süreç. Size bolca sabır, minik kızınıza uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum.
Bu yolda arada tökezleyebilirsiniz. Unutmayın ki sizde sadece bir insansınız. Gücünüzü bebeğinizin gülüşünden alın. Gerekirse yardım almaktan çekinmeyin.
Güç, kuvvet, bol sabır hep sizinle olsun. Güzel günler geleceğine inancınız hiç eksilmesin...
Elimde değil biliyor musun bazen zorla susturmaya çalışıyorum bu düşüncelerimi bazen de böyle tutamıyorum işte...Rabbim gönlüne ferahlık versin Cinnet. Yazdıklarını okuyunca yüreğime bir yumruk oturdu. Sana kocaman kocaman sarılmak istedim.
Lütfen umudunu kaybetme. Minicik yavrun için güçlü olmaya çalış. Allah'ın izniyle geçecek bu günlerde. Evladınla çok güzel geçireceksin. Bunları düşün. Diğer türlüsünü sakın getirme aklına.
Çok güçlü ve harika bir annesiniz kızınız size sahip olduğu için çok şanslı. Umarım her şey istediğiniz gibi gider ❤
Amin canım amin. O tarz kötü şeyleri de okuma. İyi düşün ki her şey iyi olsun.Elimde değil biliyor musun bazen zorla susturmaya çalışıyorum bu düşüncelerimi bazen de böyle tutamıyorum işte...
umudumu asla kaybetmiyorum çünkü ben yavrumu Allah’a emanet ettim inanıyorum ki en güzel şekilde bize bağışlayacak.
Ne güzel şeyler yazmışsın... teşekkür ederim bunları duymak iyi hissettirdi şuan.sen çok güçlü bir kadınsın. bunu sakın unutma.
insanız, zaman zaman modumuz düşecek, kötüyü düşüneceğiz.
sende de olacak.
çok normal.
sürekli güçlü dursan, sürekli gülümsesen anormal olurdu.
bil ki her düştüğünde kalkacak güç senin içinde.
sıkıldığında, daraldığında yaz buraya.
belki çözüm bulamayacağız ama her seferinde güçlü, dimdik, akıllı bir kadın olduğunu sana hatırlatacağız.
herşey geçecek.
herşey iyi olacak.
İnşallahBüyük Allah'ım güç kuvvet versin Eylül'e de, sana da, eşine de inşallah.
Biliyorum kolay değil, sağlık büyük imtihan. Allah'ım beterinden korusun diye mücadeleye devam etmeli.
Hayırlısıyla, sağlıkla ve mutlulukla iyi haberlerinizi burada okuyup şükretmek nasip olur en yakın zamanda inşallah.
çok teşekkür ederim güzel dualarınız için
Rabbim evlâdınızı size, sizi evlâdınıza bağışlasın, şifa versin, size çok güzel günlerini göstersin evlâdınızın.
Ne mutlu ki sizin gibi bir annesi var, satırlarda çok güçlü, çok inanmış, çok şahane bir kadın gördüm ben.
Siz de kızınız da dualarımda olacaksınız. Rabbim yüzünüzü tez zamanda güldürsün, şükreden konularınızı okumayı nasip etsin bizlere.
Sağ kalbi gelişmemiş ve odacıklar arasında çoook geniş bir Vsdsi var kalbi 4 cm olarak düşünürsek neredeyse 4te 3 ü delikçok çok geçmiş olsun,Allahım size bağışlasın evladınızı ...
Fallot ile mi doğdu kızınız? yoksa VSD vb bir şey mi?kirli ve temiz kan karışıyor demişsiniz ya ondan öyle düşündüm...
ancak şunu unutmayın ki siz harika bir annesiniz,evladınız çok şanslı bir çocuk :) asla umudunuzu kaybetmeyin, duanın gücüne inananlardanım ve sizin için dua edeceğim söz veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?