Kederli bir akşam üstü...

Cennet sizin gibi annelerin ayakları altında
Rabbim hepimize sayılı nefes vermiş, onunda ömrü belli, bizimde.
Elbette insan kabullenemez ama Allah’ın verdiği ömür kadar yaşayacağız hepimiz,gerisi bahane.
Siz elinizden geleni yapıyorsunuz gerisi takdiri ilahi
Sadece eylül ve kendiniz için gücünüzü kaybetmeyin. Rabbim gücünüzü Kuvvetinizi arttısın,acılarımızı en aza indirsin inşallah.

Biliyorum iyiki varsın

Allah'ım hep yanınızda olsun. Bebeğimize acı ve zorluk hissettirmesin Allahım. Eşinizin de sizin de hiç suçunuz yok. O tatlı bebişin fedakar anneciği babacığısınız siz. İnşAllah bebişimiz kolaylıkla atlasın sağlık sorunlarını. Dualara sığının. Siz kuvvetli olacaksınız ki o kuvveti ve anne duasını hep hissetsin bebişimiz. İnşAllah güzel haberlerle gelin yeniden aramıza.

Evladınıza şifa diliyorum, modern tıbbın bütün imkanlarına başvurmuş durumdasınız anladığım kadarıyla. En iyiyi ummak ve kendi psikolojinizi korumak için adımlar atmak dışında bir önerim olamayacak. Ancak lütfen kendinizi suçlamayın, zaten çok zor olan bu tedavi sürecini sadece sizin ve aileniz için daha da zorlaştıracaktır.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah

Çok haklısınız ama bu düşünce son zamanlarda beynimi ele geçirmiş durumda. Kendimi suçlamaya engel olamıyorum biliyorum doğru değil belki ama bazı şeyler insanın elinde olamıyor işte...

Çok haklısınız ama bu düşünce son zamanlarda beynimi ele geçirmiş durumda. Kendimi suçlamaya engel olamıyorum biliyorum doğru değil belki ama bazı şeyler insanın elinde olamıyor işte...
Kendini suçlamak insanın tabiatında var, mümkünse işinin ehli bir psikologdan destek alın. Çünkü maalesef bir günde şıp diye geçmeyecek bu durum ve de gücünüzü korumanın yolarını bir şekilde bulmanız lazım. ( sadece sizin nezdininizde demiyorum bu arada mümkünse ailecek, zira böyle konular sadece çekirdek aileyi etkilemiyor ) tekrardan şifa ve güç diliyorum ailenize.

Canım. Rabbim yüreğine ferahlık versin güzel eylül ün çok güçlü sen üzülme o herşeyin üstesinden gelecektir. İnşallah RABBİM Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifasını verir. Sen güçlü ol ki Eylül de güç alsın senden yolunuz sabır isteyen bir yol. Arada ağlama krizine girmen olumsuz düşünmen normal. Ama inşallah herşey sizin küçük aileniz için çok çok daha güzel olacak. Dualarım hep sizinle RABBİM inşallah yüreğindeki koru söndürsün. Yüreğine ferahlık versin. Sizin imtihanınız böyleymiş kendinizi suçlamayın. Benim ablamın çocuklarında genetik hastalıktan dolayı engelli oluyorlardı. Bundan 11 yıl önce ablam yine hamileydi. Ankara'daki doktoru ozaman demişti. Şimdi bebeğin karnında iken bebekten örnek alıp İngiltere'ye gönderelim orda araştırsınlar. Eğer bebekte sorun varsa aldırın. Çünkü 5. sezeryanın olacak senin için üst üste bu kadar sezeryan çok riskli demişti. Bebekten örnek alıp gönderdiler sonra ablamları aradılar. Bebek gayet sağlıklı dediler. Bebeği doğduğu zaman onda da aynı genetik hastalık vardı. Demekki RABBİM böyle yazmış dedi ablam. İnsanın anlına ne yazılmış ise odur. Bunu kimse değiştiremez.

Güzel dua ve dileklerin için teşekkür ederim Anne babaya genetik test yapılmamış mıydı? Sırf bu yüzden 2. Çocuk yapmayı istemiyorum çünkü çok korkuyorum hatta o kadar korkuyorum ki eşim ve benden genetik test istediler aylardır erteletiyorum olumsuzluk kaldıracak durumda değilim peki kaç bebeği hayatta şimdiki bebeğinin durumu nasıl engelleri nedir?

Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Her yaradılışın bir amacinin olduğuna inanıyorum ben rabbim sizin gibi birine emanet göndermiş derdi veren rabbim derman aratmasin inşallah sağlığına kavuşur kızınız

Canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah .Harikasin cinnetim çok güçlüsün Maşallah ..kuzucugum 11 aylık oldu bak büyüdü annesi daha da iyi olacak annişi bak goruceksin.Dualarim sizinle..

Bende cok merak ettim sormaya korktum. Rabbim prensesimize sağlık ,sihat sizlerede dayanma gücü versin. Sen çok güçlü bir annesin. İnsallah bu günlerde geçecek ve mezun olduğu, gelin olduğu günleride göreceksin. Ben kendi bebeğim icin 100 tane YASİN okuyacagim. Senin prensesinide anacağım her seferinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…