Kederli bir akşam üstü...

Ah canım çok teşekkür ederim güzel temennilerin için İnşallah ya inşallah

Sağ kalbi gelişmemiş ve odacıklar arasında çoook geniş bir Vsdsi var kalbi 4 cm olarak düşünürsek neredeyse 4te 3 ü delik

Çok teşekkür ederim
ne demek,siz güçlü durmaya devam edin nolur bu tarz hastalıklarda gerçekten etkili tedavi yöntemleri mevcut ancak uzun bir süreçte gerçekleştiği için sizi yıpratıyor anlıyorum... beklemek insanı bitirir,onu da biliyorum... ancak bebekler sandığımızdan daha güçlüdürler, bakın bir sürü ilaç almasına rağmen nasıl da mücadele ediyor,tolere ediyor tedaviyi

sizi hisseder,duygularınızdan etkilenir... siz 2'niz gerçek birer kahramansınız,yalnızca biraz daha sabırlı olmalısınız,sabretmek işin en zor kısmı biliyorum... ancak dediğim gibi siz harika bir annesiniz az daha dayanın olur mu

dualarımız sizinle

Ne güzel şeyler bunlar iyi ki yazdınız konuma çok çok teşekkür ederim

Böyle bir annem olsaydı yemin ederim dünyaya gelişimin en anlamlı sebebi onun kızı olmak olurdu.

Sen harikasın ve evladın da çok şanslı. Herşey güzel olacak bu günler de geçti diye konu açacaksın inşallah.

Allah şifa versin, inşallah kalbi çok güzel gelişir. Ümidinizi kaybetmeyin. Kızın için güçlü ol. İnşallah bugünler geçip gidecek, sağlıcakla büyüsün güzel kızın.

İmtihanları en büyüğü sanırım evladinla imtihan olmak maşallah ki Eylül sayenizde neler basardi başarıcak Allah'ın izniyle hiç kolay şeyler değil ama hiç birşey sonsuza kadar sürmez geriye baktığınizda ailecek neler atlatmışiz demeyi nasip etsin Rabbim sizlere güç kuvvet diliyorum Rabbim bütün hasta kuzulara şifa versin senin evladinada bol bol sabır ve dua hep dualarimdasiniz

Eylül iyileşecek ve bugünleri unutacak inşallah.
Sen harika bir annesin ve kızın sana sahip olduğu için gerçekten çok şanslı.
Allah gücünüzü arttırsın, bugünler bir an önce geçip gitsin inşallah.

Ne zaman profiline denk gelsem aklıma direkt Eylül geliyor ve her seferinde dua ediyorum Eylül çok güçlü annesi, hiç kötü şeyler gelmesin aklına. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Melekler öpsün kalbinden, öpsünler ki iyileşsin minik eylül
Rabbim içinize su serpicek mutluluktan ağlıyacağınız haberler almayı nasip etsin size.
Eylül çok güçlü, gücünüde annesinden almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…