Kedi Anneleri Sohbet ve Bilgi Paylaşımı

Benim baktığım ilaç gibi degil de ödül maması gibi bişey. Petshopta eşimle kum alırken gördük.

Değil zaten. Ama ne yaparsam hangi mamaları denediysem yemedi hep öyk yapıyor kaçıyor. Üç gün aç kaldı eridi gene yemedi.
Ben de haftada yarım paket yaş mama veriyorum sadece daha fazlasına alıştırmadım. Bir keresinde eşim bir paketi tam vermiş yedikten sonra kusmuştu.
Sizinki ne kadarlık yetişkin kedi mi

Ben de sürekli yaş mama sağlıklı değil diye biliyorum. Kuru mama dişlerdeki minimum bakımı da yapıyormus. Bir de sanırım ishal, mide problemleri durumu icin de yas mama yaglı oldugu icin hep vermeyin demislerdi. Sey deneseniz, bu mama degistirirken bir yöntem var ya, ilk yaş mama çok kuru mama az, sonra dengeli, sonra kuru mama fazla, en son da tamamen kuru mama seklinde. Belki ise yarar

Yavrum benim çok geldi demekki belki de tarihi geçmiştir. 4 yasında.
Yoo yeni mamaydı ama hepsini löp löp yemiş acele etmiş sonra hemen kustu. Şimdi yarım paket veriyorum tabakta yarısını bırakıyor bi on dk sonra gelip kalanını yiyor

Onu denedim canım. Ama yaş mamada kuru mama fazla olunca yaş mamayı tek tek yiyor. Kuru mamayı tabağın dışına atıyor ya da onları yemiyor. 3 gün aç bırak dedi gene kuru yemedi.

Yoo yeni mamaydı ama hepsini löp löp yemiş acele etmiş sonra hemen kustu. Şimdi yarım paket veriyorum tabakta yarısını bırakıyor bi on dk sonra gelip kalanını yiyor
O zaman çok sevimli oluyorlar. Benimkide arada tuvalet yapıp geri geliyor. Sonra yemeye devam.

Onu denedim canım. Ama yaş mamada kuru mama fazla olunca yaş mamayı tek tek yiyor. Kuru mamayı tabağın dışına atıyor ya da onları yemiyor. 3 gün aç bırak dedi gene kuru yemedi.
Bu zamana kadar böyle gelmiş zaten artık alışmaz sanırım

Kedi inadı diye bosuna demiyorlar iste yani veteriner hekiminiz de biliyorsa bu durumu, duzenli gidiyorlar ya zaten aşıya, kontrolunu yapıyordur elbet.

Bu zamana kadar böyle gelmiş zaten artık alışmaz sanırım
Bilmiyorum alışsa benim için de kolaylık olacak. Birde kuru mama yediğinde hasta oluyor bizimki. Direk solgun, halsiz, ağız içi kızarık. Dişlerine kaç kez bakıldı çürük yok dedi veteriner. Bende bilmiyorum ama genede her fırsatta veriyorum. Hatta en küçük yavru kedi maması bile var. Çiğnemeden yutsun diye. Onu ancak süt içine katarsam yiyor. Bu konuda çare bulmam lazım.

Ayy evet, tadını cıkara cıkara yiyorlar. Bazen gidip birbirlerininkini kokluyorlar, halbuki ikisine de aynı markadan paket acıyorum
Ya benimki neyi koklamak istiyor sürekli yemek yaparken aşağıda ayağımın yanında elime her aldığım şeyi bi kez koklatıyorum yoksa manyak gibi bağırıyor. Hayır et falan olsa tamam onları merak et kokla ama yok elime ne alsam deliriyor bi kere koklayacak. Yahu benim senden gizli kedi maması yiyecek halim yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…