Kedi Anneleri Sohbet ve Bilgi Paylaşımı

Bu akşam bizim uyuyan kedi. Masaya iki fincan getirdiğimi görünce biz yemek yicez sanıp kalktı geldi. Sonra baktı yemek yemiyoruz. Gitti geri yattı. O kadar maması var. İki çeşit koyuyorum birini yemezse ötekisini yesin diye yok illa bizimle yicek.

Hahahaha, kendince yemek kuralları var. Ailece yemeyi seviyor demek ki bebis

ben de sahiplenmeyi çok istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum sorumluluğunu alabilir miyim bilmiyorum

ben de sahiplenmeyi çok istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum sorumluluğunu alabilir miyim bilmiyorum
Maddi manevi hazır olmadan adım atmayın sakın. Karar verene kadar beklemekte fayda var. Bi canın sorumluluğu söz konusu. Iyice araştırın, o zaman daha net anlarsınız sorumluluk alıp alamayacaginizi, zor gelip gelmediğini. bi hevesle olacak şey değil asla.

Sevgisi bambaşka ❤

Net olmanız şart, küçük çoçuğunuz varsa alerjisi varmı yokmu en önce bunu bilmelisiniz. Çünkü sahiplenenlerin çoğu çocuğu alerji oldu diye veriyor hemen benım kızımda alerjı oldu hemde ne alerjı.. hemen doktora götürdüm verdiği ilaçları kullandık ve geçti gitti bağışıklıkta kazanmış oldu. Onun dışında tüyleri var bunu bilmelisiniz basen havada uçuşacak. Meraklı olacak heryeri kurcalıcak bazen kırıcak koltuk perde vs kendine hoş görünen yerleri hırpalayacak eşyadan çok sevebilirseniz bunları sorun etmezseniz ve en önemlisi düzenli aşılarını yaptırıp sabahın köründe dibinize gelip zorla sevdirmek istediğinde sevebilecekseniz hiç düşünmeyin hemen sahiplenin

Ay çok güzel anlatım. Bayıldım. Sen istediğinde değil ama o istediğinde sevdircek kendini. Bizimki gibi temizlik hastasıysa birgün evi süpürme hemen hapşırmaya temiz dolap içlerinde uyumaya başlayacak.

Ay çok güzel anlatım. Bayıldım. Sen istediğinde değil ama o istediğinde sevdircek kendini. Bizimki gibi temizlik hastasıysa birgün evi süpürme hemen hapşırmaya temiz dolap içlerinde uyumaya başlayacak.
Evet sabahın en güzel saatleri uykunun en tatlı yerinde çeneden yukarı doğru bir yalama ve bıyıklarından bir burun gıdıklanması gözünü açarsan eyvah üstüne yatıp gıdısınıda yukarı çevirirse hiç kaçarın yokk seveceksin

Ay aynen yüzümde bıyığı dolaşınca uyandığım karanlık gecelerde bazen az mı korkuyordum.

Yani hep bunu söylüyorum hiç büyümeyen bir çocuğunuz olacak. İlgi, sevgi, oyun isteği, bazen sabrınızı sınayacak, bazen hasta olacak, bir canın bütün sorumluluğu sizde olacak. Bunu göze alabilirseniz sahiplenin. Sevgisi bambaska, asla anlatılmaz. Çok koşulsuz, çok masum bir sevgi. Ama yani iyi dusunmek lazım cunku sahiplenip sonra ben yapamıyorum diyip evden göndermek o minikler icin cok uzucu..

Dun gece gözüme pati darbesi aldım, öyle sızladı ki, biraz kızdım, yuzumu gözümü yıkadım hemenn, hiçbişey olmamıs gıbı gelip yüzümü yalamaya baslamasın mı.. E ben nasıl kızayım şimdi buna

Merhaba anneler. Ben çok yoğundum freelance çalışıyorum ve projelerin teslim tarihleri denk geldi hep.
Şimdi girebildim ama topik zaten sessizmiş, üzüldüm..
Napıyosunuz, tüylü bebisleriniz napıyor?

Merhaba anneler. Ben çok yoğundum freelance çalışıyorum ve projelerin teslim tarihleri denk geldi hep.
Şimdi girebildim ama topik zaten sessizmiş, üzüldüm..
Napıyosunuz, tüylü bebisleriniz napıyor?
Merhaba canımm bizimki gayet iyi ama aç sanırım. Kısırlaştırma yaptık buyuzden mamasını kısırlaştırılmış kediler için olandan aldık ama doyurmuyor sanırım ev yemegıne bulaşmayan kedi masalara çıkmaya başladı napsam bilemedimmm

Kısırlaştırılmış mama lezzet olarak farklı daha az yağ içeriyor vs. O yüzden alışmaları zaman alabiliyormuş daha tatsız diye.
Alışana kadar diğer mama ile karıştırın isterseniz. Ameliyat sonrası ne kadar oldu bilmiyorum ama.

Yaklaşık 1 ay oldu bilmediğim içinde eski maması bitmiş bulundu oyuzden şimdi alsam fiyatlarda malummm

Yaklaşık 1 ay oldu bilmediğim içinde eski maması bitmiş bulundu oyuzden şimdi alsam fiyatlarda malummm
Bizim veteriner hekim önce %75 eski mama %25 kısır mama, sonra eşit, en son da kısır mama cok olsun eski mama az seklinde alıstırın demisti.
Valla cocuk gibiler ya, elbet acıkınca yiyecek ama siz yine de sorun isterseniz hekiminize de

Belki çok güvendiğiniz bi petshop varsa azıcık açık mama alabilirsiniz. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim

Geçen ben bizim eve getirdim süpürgeyi açtım nasıl korkuyor kanepe altına kaçtı sizinkilerde de süpürge korkusu var mı
Evi süpürürken çıkar bir koltuğun tepesine, zirveden olup biteni izler. Hala korkuyor. Tabii öyle büyük bir korku değil, hoşlanmıyor diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…