Kedi bakımı yardım lütfen

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar benimde artık bir kedim var diyerek Konuya başlayayım.annesini köpeğin kaptığı yavru kedilerden birinin bakımını üstlendim bugün itibariyle.mama kum aldim.veteriner iç dış parazit aşısı daha doğrusu dış parazit için hap verdi sabah aç karnına.iç parazit içinse ensesine damla damlattı.fakat daha 2 aylık değilmişacaba aşılar sorun olur mu bu kadar küçükken birde veteriner bakmadı evde farkettim kulaklarında siyah bişeyler var.temizlesem mi ayrıca yiyecek bakım hakkında ne önerirsiniz ilk defa üstlendim bir kedi bakımını yardımlarınızı bekliyorum

Birde yastık ayarladım yumuşak rahat ama hep kucagımda yatmak istiyor.birde parmağımı yalamak istiyor sürekli acaba yeterli anne sütü almadığına refleks olarak mı yapıyor bunu.

Birde yastık ayarladım yumuşak rahat ama hep kucagımda yatmak istiyor.birde parmağımı yalamak istiyor sürekli acaba yeterli anne sütü almadığına refleks olarak mı yapıyor bunu.
muhtemelen anne sicakligi ariyordur cok kucukse. 6 haftadan buyukse cok guzel bakarsiniz. Kucukse de ben size adim adim yardim ederim

tamam guzel mama yiyorsa o sikintili surec geride kalmis. Ben bir gunluk yavruya bile baktim. Merak etmeyin bu saatten sonra iyi bir bakimla yasama tutunur
Bugün bayağı uyudu hala da uyuyor gece yatmayacak gibi düzene girer umarım bişey danışmak istiyorum birde poposundan koku geliyor .yavru olduğu için mi aslında poposunu yıkadım kuruttum ama

AşıyYa belirli bir ayda başlıyor. Eskiden iç parazit için şurup verirlerdi. Vereceğin o ilaç bebişi ishal yapabilir. Önlemini al bence. Sana sokulması çok tatlıı. Ama aynı İnsan bebeği gibi insan korkuyor gece uyurken ezer miyim acaba diye. Bol bol mutlu olun.

2 aylık yoksa internetten yavru kedi sütü sipariş edin, ılık suyla karıştırın. Parmağınızı yalıyorsa süt aranıyordur. Bir de en az 1.5 ay daha yaş mama vermeyin kuru mamayla dişleri gelişsin.
Tırmalama tahtasına alıştırın, tırmaladıktan sonra ödül maması verin paketi 5-6 lira falan. Bir de yavru kediler çok uyur, poposundan nasıl koku geliyor?

Kulaklarına dokunmayın o temizler.
Hazır mama alabilirsin, bütçe olarak uygunsanız premium mamaları tercih edin. İyi beslenmesi tahmin ettiğinizden çok önemli. Marka konusunda yardımcı olabilirim. Yavru kedi maması alacaksın tabii, üstünde yazar. Yanında sürekli bir kap da taze su bulundurun.
Aşıları yapılmış, iç ve dış özellikle küçük olduğu için çok önemli.
Şu an her şey yolunda yani, sormak istediğiniz olursa memnuniyetle cevaplarım.
Aklınıza takılanları mutlaka veterinerle de görüşün.

Bir de Whiskas kuru mama yedirmeyin. Pahalı mamaya gerek yok temizmama.com'dan bonacibo yavru kedi maması alabilirsiniz sağlık sıkıntısı yarattığı kedi neredeyse yok. Ben Hill's kullandım ne oldu, leş gibi gaz çıkardı, dışkısını fena kokuttu.

Acana, n&d gibi markalar en pahalısıdır, kalitelidir ama gereksiz pahalı. Açıkçası cins kedi değilse gerek yok bence.

Ic parazit hapini yutturmakta zorlanabilirsiniz. Toz haline getirip sulandirarak siringaya cekip vermenizi tavsiye ederim. 2 aydan itibaren karma asilar baslar. Yerine alissin bu hafta, haftaya asilarina baslarsiniz.

o zaman ilk is yetisebilecegi yukseklikte bir kum kabi ayarlamak. Tercihen topaklanan bentonit kum alın. Kediyi alip kum kabina koyun, elinizle patilerini tutarak kazma hareketi yaptirin. Hemen kumunu ogrenecektir
Kumun öğrendi şükür bende netten çok araştırdım bentonit alacağım şimdilik petshoptan aldım.peki temizmama nın yavru kedi mamasını önerir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…