- 15 Eylül 2015
- 3.241
- 5.173
- 73
- Konu Sahibi All is well
-
Bir deneyin... Küçük paketleri oluyor mama markalarının, yerse ona alıştırın yoksa ev yemeği yapmak istemediğiniz bir gün aç kalır, insanız bazen canımız pişirmek istemeyebilir.Evim müstakil. Kedi evlat edineceğiz yakında. Daha önce köpek vardı evde ne yemek varsa verirdim. Kedi ne yer ki.. Eskiden evde besledim kuru mama ok de bu adam bahçe kedisi olacak. Böcek fare tavuklarımuza gelen gelincik vs Kuru mama verirsem yer mi ki? Daha önce sokak kedilerine almıştım yemedinler. . Şeker yok biliyorum evde pişen yemeği versem birşey olur mu acaba?
bizim veteriner arada bir az yogurt disinda hicbir sey tavsiye etmiyor. Yeniden altini çiziyorum eger baska alternatif sunarsaniz kedi kuru mamayi reddeder hep baska sey bekler nazlanir. Kuru mama sagligina faydalıdırİyi oldu sorduğunuz veteriner pişmiş yumurta yoğurt ver dedi banada ama bişey olur mu ki çünkü maması nı yiyor zaten
Sokaktaki çöpü karıştırmasın da.. Ben ona pişirim :) başka evden gelecek geri kaçmasa bari.Bir deneyin... Küçük paketleri oluyor mama markalarının, yerse ona alıştırın yoksa ev yemeği yapmak istemediğiniz bir gün aç kalır, insanız bazen canımız pişirmek istemeyebilir.
Doğru hazır yiyorKen mamayı bocalamasınbizim veteriner arada bir az yogurt disinda hicbir sey tavsiye etmiyor. Yeniden altini çiziyorum eger baska alternatif sunarsaniz kedi kuru mamayi reddeder hep baska sey bekler nazlanir. Kuru mama sagligina faydalıdır
Hepimizden inşallahAllah razı olsun hayvanları seven insanları çokk seviyorum
Evet çok haklısınız ben sütü çekeyim piyasadan koymuştum içer diyeBir kediyle yaşayacağıniz en zor surec onu kuru mamaya alistirmaktir. Hazir yiyorsa bozmayin. Cok akilli varliklar. Bir kez bile yas mama versem gunlerce o gelecek diye kuru mamaya bakmiyor.
Peki kuru mama yerken ihtiyi var mı buna acaba
Henüz 2 aylık bile değilse içmesi iyi olurdu ama olmasa da olur sanırım. Ama veterinerim vermişti o yüzden bayağı da içti benimki, gelişimine yardımcı oldu.Peki kuru mama yerken ihtiyi var mı buna acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?