- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi All is well
-
hayir disari cikarmiyoruz. Cunku bircok bulasici hastalik var disardan kapabilecekleri. Kediler oyle kopekler gibi degil zagen mekani benimsiyorlar kendileri de istemiyor cikmayi.Peki siz dışarı bırakıyor musunuz biz apartmandayız bahçe olayı yok yani büyüyünce gezdirmek isterim ama nasıl aolacak bakalım
evet iste o doz tekrari demek istedigim diger yarisiydi iste hapin. En kucuk enjektöre sulandirarak çekip ignesini çıkarıp verebilirsinizVeteriner yarısını sabah aç karnına yarısını 15 gün sonra ver dedi hap için ama enjeksiyon gerekli o halde almam lazım
Evet hap güzel yorumlar okudum tenizmama ile ilgili ondan alırız artıkBir de Whiskas kuru mama yedirmeyin. Pahalı mamaya gerek yok temizmama.com'dan bonacibo yavru kedi maması alabilirsiniz sağlık sıkıntısı yarattığı kedi neredeyse yok. Ben Hill's kullandım ne oldu, leş gibi gaz çıkardı, dışkısını fena kokuttu.
Acana, n&d gibi markalar en pahalısıdır, kalitelidir ama gereksiz pahalı. Açıkçası cins kedi değilse gerek yok bence.
benim esimde oyleydi. Simdi benden cok seviyor onlari.Ne güzel ne mutlu size eşim hiç sıcak bakmıyor evde bakılması ama bayıldı oyunculuğuna umarım alış biran önce
Tabi tasvip ettiğim için değil ama çözüm yolu gibi geldi bakınca tasmalı var kediler için hiç yoktan iyi gibi ama bilemiyorum amaç tabiki yine onların mutluluğuhayir disari cikarmiyoruz. Cunku bircok bulasici hastalik var disardan kapabilecekleri. Kediler oyle kopekler gibi degil zagen mekani benimsiyorlar kendileri de istemiyor cikmayi.
Umarım öyle olur bizde debenim esimde oyleydi. Simdi benden cok seviyor onlari.
maddi durumunuz kotu degilse temizmama tavsiye etmem. Biz esimle oradan aldiklarimizi mecburen yetisemiyoruz diye sokaktakilere veriyoruz. Evde beslediklerimize vermiyoruz. İnanilmaz farkediyor tuylerinin rengi bile. Ama eger maddi olarak cok zorlayacaksa tabi ki alabilirsiniz.Evet hap güzel yorumlar okudum tenizmama ile ilgili ondan alırız artık
zamanla kedi kendi isteğini belli eder zaten. Bizimkiler zorlasan cikmiyor meselaTabi tasvip ettiğim için değil ama çözüm yolu gibi geldi bakınca tasmalı var kediler için hiç yoktan iyi gibi ama bilemiyorum amaç tabiki yine onların mutluluğu
Evet yavru kedi maması aldım aşılar da başladı şimdilik kulakları üzdü beni ama şimdilik müdahale etmeyeyimKulaklarına dokunmayın o temizler.
Hazır mama alabilirsin, bütçe olarak uygunsanız premium mamaları tercih edin. İyi beslenmesi tahmin ettiğinizden çok önemli. Marka konusunda yardımcı olabilirim. Yavru kedi maması alacaksın tabii, üstünde yazar. Yanında sürekli bir kap da taze su bulundurun.
Aşıları yapılmış, iç ve dış özellikle küçük olduğu için çok önemli.
Şu an her şey yolunda yani, sormak istediğiniz olursa memnuniyetle cevaplarım.
Aklınıza takılanları mutlaka veterinerle de görüşün.
biz direkt tabakta karistirip siringaya cekiyoruzÇay tabağında ezin hatta bir kağıtta da olur. Katlamalı kolay olur şırıngaya su cek ucunu elinle kapa pistonu çıkar ilacı Dök Çalkala. ... ya da en iyisi anadol şurup al
Yani hapı şurup versiyonu mu acaba dediğinizÇay tabağında ezin hatta bir kağıtta da olur. Katlamalı kolay olur şırıngaya su cek ucunu elinle kapa pistonu çıkar ilacı Dök Çalkala. ... ya da en iyisi anadol şurup al
şurup degil hap icirecegimizde esim sarimsak dokeceginde dovuyor hapi, cay bardaginda suyla karistirip enjektore cekiyor. Bizim kizimizin biri hasta surekli hap kullanıyor o yuzden uzmanlasti esimYani hapı şurup versiyonu mu acaba dediğiniz
Bahçeli değilse çıkmamalı zaten. Indoor cat deniyor bizimkilere, ev kedisi artık onlar, siz sevgi, mama ve oyuncak verin temiz ortam verin tek istedikleri o :)Tabi tasvip ettiğim için değil ama çözüm yolu gibi geldi bakınca tasmalı var kediler için hiç yoktan iyi gibi ama bilemiyorum amaç tabiki yine onların mutluluğu
Evet öyleymiş ama onun için uzun zaman var sanırımBahçeli değilse çıkmamalı zaten. Indoor cat deniyor bizimkilere, ev kedisi artık onlar, siz sevgi, mama ve oyuncak verin temiz ortam verin tek istedikleri o :)
Bu arada kısırlaştırıldıktan sonra da verilen mamayı değiştirmeniz gerekecek. Daha az kalori alması lazım.
Evet ya çayıma gelDi benimde akşam sulanDı. Sonunda kuyruğunu sokmayı başardıŞu an ben muz yiyorum geldi kokladı, vermedim kıskandı gidip kendi mamasının başına. Çok garip canlılar
İyi oldu sorduğunuz veteriner pişmiş yumurta yoğurt ver dedi banada ama bişey olur mu ki çünkü maması nı yiyor zatenEvim müstakil. Kedi evlat edineceğiz yakında. Daha önce köpek vardı evde ne yemek varsa verirdim. Kedi ne yer ki.. Eskiden evde besledim kuru mama ok de bu adam bahçe kedisi olacak. Böcek fare tavuklarımuza gelen gelincik vs Kuru mama verirsem yer mi ki? Daha önce sokak kedilerine almıştım yemedinler. . Şeker yok biliyorum evde pişen yemeği versem birşey olur mu acaba?
Evet ya çayıma gelDi benimde akşam sulanDı. Sonunda kuyruğunu sokmayı başardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?