Kedi Kitap Kahve
Bende kendimi anlatıyım bari
Bende yeniyim bu yüzden de pek arkadaşım yok
Balıkesirliyim. Okulla cebelleşiyorum. küçüklükten beri kopamadım Müzikten
Gitar piano o bu ne varsa tıngırdatırım. Harry Potter hastasıyım.
Evli değilim
Daha yakışıklı prensim çıkmadı karşıma
Odamın her yeri şarkı sözleri şiirlerle dolu kağıtlarla kaplı bu garip bir durum her yerden kağıt akıyo
Kısmetse yakın bir zamanda mimarlığa adım atıcam. Bunalımlarım geçipte okula konsantre olursam
Yaşamım geçmişe bağlı bir türlü kopamıyorum
Küçüklük hayallerimden biri gitar dükkanıydı boş zaman bulabilirsem açıcam kısmetse
İşte benim hikayemde bu
yazınıza bayıldımben de harry potter hastasıyım, beni iyileştirici bir gücü olduğunu düşünüyorum. gerçek ve kötü dünyadan bir anlığına da olsa kopartıyor. gitar piyano ders aldınız mı doğuştan yetenek mi?
Merhaba kedi, kitap ve kahve seven, bana göre nam-ı diğer 3k cılar :) . gelin tanış olalım. her gün bir şeyler paylaşalım, değişik arkadaşlarla tanışmayı çok istiyorum. 31 yaşıma girmek üzereyim, Eskişehir'de yaşıyorum. çocuğum yok ve düşünmüyorum. ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum, ingilizce öğretmenliği yan dal yaptım ama şuan çalışmıyorum. sadece yarım günümü ayırdığım harçlığımı çıkardığım bir dış ticaret işim var. topiğimde de belli olduğu üzere kahve içmeyi çok seviyorum, özellikle kitap okurken kahve keyfi yapmaya bayılırım, özellikle de 2 yaşındaki kedim Yastık dibimde uyuyorsaher gün birşeyler paylaşmaya çalışacağım. ya bir resim, ya bir tarif ya da herhangi bir şey. umarım güzel sohbetlerimiz olur.
Kedi severim, köpeğim olsun isterim. Kitaplarsa onlarla hep haşır neşirim zaten sevmeme gibi bir lüksüm yok ki Allah'a şükür seviyorum ve bu yüzden başımın üstünde yerleri var:)
Kahveye gelince; maalesef...Kahveye ne kadar uzaksam, ancak ortamda hatır için içiyorsam da çayın her türlüsünü, her rengini severim şekersiz şekersiz... hatta öyle severim ki istemeye gelseler herkese çay ikram etmek isterim köpük derdine de girmeden...:)
2K+Ç=Ben
Buradan K'nın değerini bulun diyesim geldi
Bende kedi severim
Gerçi ben ne olursa severim :)
Bir oğlum var sultan süleyman kısaca sülocan
İstanbulluyum 21 yaşındayım okuyorum hala 3. sınıftayım
Terazi burcuyum ve her özelliğini taşırım
Müzikle hiç alakam olamadı yeteneğim yok napıyım ama sabahlara kadar dinlerim...
bi süre tiyatroyla ilgilendim ama vize final not derken geri kaldı...
Benim en büyük hayalim arkeolog olmak tarihe ciddi bir ilgim var
Ama babam arkeolog olmamam için elimden geleni yaptı
Kitaplarda benim için önemli küçük bi kitaplığım var 300 kitap :)
Tabi bu kitapların arasında arkadaşlarıma verdiğim ve geri gelmeyenlerde var...
çok konuştum bende mutlu bir hatunum işte
Selam guzel degisik bi baslik olmus... Bende 27 yasindayim bekarim isletme okuyorum evlenmek kismet olmadi daha uzun bi iliskiden sonra yeni toparliyorum daha ve suan dusunmuyorum ama hayat ne getirir bilinmez.. Yengec burcuyum ve butun ozelliklerini tasirim cok duygusalim okudugum kitaplarin icinde yasarim sanki kendimi hikayeye oylesine kaptiriim ki bazen.. Kahvesiz bi gunum yoktur... Vakit buldukca kendime zaman ayiririm kitap ve kahve keyfi harika :) haftada 3 gunumude spora ayirmaya calisiyorum.. Kedileride cok severim ama benim bembeyaz bi tavsanim var :) bi arada gitar calmaya baslamistim yarim sene kurs aldim gitar calmakta harika insana herseyi unutturuyor..
oyyy oğlum deyince bence oğlunuz var sandım, kedinizmiş, çok tatlı ya, çok meraklı bir kedi mi. oyyy kedileri çok seviyorum :) bölümünüz harika gerçekten, çok gelecek vaadediyor bence, çok şanslısınız. hele nickinize bayıldım, böyle bir nick almak çok zor benim için, kendimi zaman zaman çok karamsar hissediyorum. kediniz kaç yaşında.
siz beni yazmışsınız bence :) 27 yaşında çok uzun bir ilişkim bitti, 1 senede çok zor toparladım ama karşıma yaralarımı saracak birisi çıktı. 28 de evlendim. inş karşınıza sizin için doğru insan çıkar, çoğu bayan evlenmek ister biliyorum ama çıkmasa da çok dert etmemeye çalışın inanın evlilik de zor. evlenelim diye uğraşırız bu sefer de herşey bizi rahatsız eder. ben de yengeç burcuyum, kendimi kitaba çok kaptırırım ve kafamı kaldırınca bazen ohaa kitap okuyomuşum derimtavşan besledim ama evden bahçeye ka.çmaya başladı, ailem ben yokken vermiş başkasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?